Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nefret duygusunu ben tek bir kişiye saklı tutarım kardeşim. Ha bide terröre tabiki.

Aysal konusunda ayrıca naifliğine bağlıyorum. Olabilir tabiki. Adam klas iş adamı sonuçta. Milleti uyutmakta çıkarları için çok üst seviye birisi.
Naiflik mi. Güzelmiş.

Bence naif olan kimin olduğu ortada. En son Dursunun borçları kapatacağına inanıyordun.

sent via GSC

O florya' da ki ekibi kim kurdu acaba?

Dursun daha bi ekip kurmayı beceremiyo. Aysal düşmanlığı kör etmiş gözleri.

TapaTalK

Naiflik mi. Güzelmiş.

Bence naif olan kimin olduğu ortada. En son Dursunun borçları kapatacağına inanıyordun.

sent via GSC
Kapatıyor zaten banka borcunu ki konu zaten banka borcuydu. Ha ama dursun olmadanda riva ve floryayı kunlanarak x isim bunu yapardı tabiki. Dursun hadi baya geride olsun, seni mi kıracağım. Zaten baya geride de adamın daha bir senelik kredisi var sonucta. Peşinen süresi bitmeden adamı şimdi full asmak adaletli bir yaklaşım değildir benim gözümde. Ha son senesinde yanıltırmı ? Bence hayır ama falcıda değilim. Hiç beli olmaz bu işler. Yarın bitse dönemi değil aysaldan bir adım öte spor tarihinin en vasat başkanıdır diye bilirim belkide.

Ali dürüstü aysalın yanına monte eden inan kıraçdır. Fatih terimde ali dürüst var diye gelmiştir o dönem. Diğruları bilelim öyle salayalım yok ekibi kim kurmuş diye floryada. He hadi kurdu ...sonra ? Sonra ne oldu onuda anlatında kim kör kim ney bilelim.

Ali dürüstü aysalın yanına monte eden inan kıraçdır. Fatih terimde ali dürüst var diye gelmiştir o dönem. Diğruları bilelim öyle salayalım yok ekibi kim kurmuş diye floryada. He hadi kurdu ...sonra ? Sonra ne oldu onuda anlatında kim kör kim ney bilelim.

''Bir bildiği vardır'' mış!:confused::38573:...Geçen birisi, benimle tartışırken öyle bir laf etmişti, Albayrak-Dürüst ikilisini bertaraf etmesi konusunda...Aymazlığın bu kadarına pes artık, sorsan olayları en objektif kendisinin değerlendirdiğini iddia eder; oysa 'biat' denilen şey tam da budur işte...

Efsanemiz Terim' den de pek hazzetmeyenlerden olduğum mesajlarımla sabittir. Aysal' ın Dürüst-Albayrak ikilisini uzaklaştırmasına üzülmüş olmakla birlikte, ''Madem onlarla rahat çalışamıyor, herhalde bir planı vardır'' diye olumlu düşünmeye çalışmıştım...

Ancak gelişen süreçte; oluşturduğu beş para etmez yönetim; Terim' in gidişine çanak tutuşu; takıma, ülkeye uygun olmasını gözetmeksizin, spontane popüler TD tercihleri; TD lerin görüşünü de almadan, kulübü (Herhalde) üçkağıtçı menajerlerin kucağına oturtması vs vs ile hiçbir planının olmadığını, niyetinin bildiğini okumak olduğunu (Futbola dair bi bok bilmediğini kendisi defaatle ifade etmiştir, öğrendiğini zannetmiş olmalı) anlayabildik...Anlamamakta diretenlerin durumunu iyi görmüyorum; türlü komplo teorileriyle biat edişlerini örtmeye çalışmaları nafile...

Türkiye´de gereksiz bir sekilde, asiri derece önem biciliyor baskanlara... PL konusurken Mourinho, Klopp, Wenger, Guardiola tartisanlar, neden Türkiye´de her nimet ve zilleti baskanlardan biliyor ?

Türkiye´de baskanlarin istisnasiz sadece zararlari var. Dursun´un batirmasi, aysalin da kapasitesizligi ile, ise dahil olmaya calisip, batirmis oldugu gerecegini degistirmiyor.

Ülkerin parasi, obradovicin ustaligi ile avrupa ligini kazanan fenerin basarisini, aziz yildirimin sahiplenmesi gibi komik birsey bu.

özhan canaydın ve polatın başkanlıkları süresince yaşattıkları kara dönemler nedeniyle kendilerinden hemen sonra gelen uyumlu yönetimin ve liderinin yarattığı bahar havası attıkları doğru adımlar yapılan transferler gelen başarılar.bu yüzden çok normaldir insanlar tarafından başkanlık makamındaki isme çok önem verilmesi. 2011 öncesindeki hal bu duruma ışık tutuyor 14 sonrası ara dönem dışı ise körüklüyor. başarısızlığa tahamülü olmayan insanlar için özellikle 2011 2012 de yaşanan hızlı toparlanma sebebiyle bunu yaşamanın görmenin heyecanıyla isimlere özlem duyulması çok çok normaldir. ancak tek bi sıkıntı anlam veremediğim tek bi nokta var. başkan olacak isime verilen önem listesine yönetici ekibine verilmiyor görmezden geliniyor ısrarla.
son dönemlerde hepimiz gördük uyumlu bi yönetim olunca hamza ile bile şampiyon olabilirken uyumsuz bir yönetim varken milyonlar döktüğün italyanlar hollandalılar hatta çok daha öncesinde terimle bile başarı yakalayamıyorsun. çok yanlış şeyler peşinde koşuyoruz.

Son düzenleme:
Neyse ya giden gitmiş bidaha da gelmez gelemez de zaten. Bazılarımız için efsane birilerimiz için kestane olmuş. Olan taraftara ve aşık olduğumuz sarı kırmızımıza oluyor sonunda yine.
Çok iyi günler geçirdik döneminde öyle veya böyle. Türkiyede pro sportif yöneticilik ondan öncesinde de yokdu şimdi de yok zaten. Vur birine vur ötekisine resmen. Herkes kendi çıkarları peşinde maalesef ilk başta. Ha maddi ha kişisel manevi çıkarlar olsun.

özhan canaydın ve polatın başkanlıkları süresince yaşattıkları kara dönemler nedeniyle kendilerinden hemen sonra gelen uyumlu yönetimin ve liderinin yarattığı bahar havası attıkları doğru adımlar yapılan transferler gelen başarılar.bu yüzden çok normaldir insanlar tarafından başkanlık makamındaki isme çok önem verilmesi. 2011 öncesindeki hal bu duruma ışık tutuyor 14 sonrası ara dönem dışı ise körüklüyor. başarısızlığa tahamülü olmayan insanlar için özellikle 2011 2012 de yaşanan hızlı toparlanma sebebiyle bunu yaşamanın görmenin heyecanıyla isimlere özlem duyulması çok çok normaldir. ancak tek bi sıkıntı anlam veremediğim tek bi nokta var. başkan olacak isime verilen önem listesine yönetici ekibine verilmiyor görmezden geliniyor ısrarla.
son dönemlerde hepimiz gördük uyumlu bi yönetim olunca hamza ile bile şampiyon olabilirken uyumsuz bir yönetim varken milyonlar döktüğün italyanlar hollandalılar hatta çok daha öncesinde terimle bile başarı yakalayamıyorsun. çok yanlış şeyler peşinde koşuyoruz.

Kesinlikle öyle.Tek adamcılıktan vazgeçmemiz lazım.

Kimileri ben bilirimcilik oynaya oynaya cidden aklını yitirmiş. Bazı mesajları ibretle okudum. Allah esirgesin akıl önemli.

Velhasıl kelam büyük başkandır.

s-9955da104e22f2190ed380c652db4ceb57367681.gif

Bu sezon yaz transfer donemi ,Mancini donemindeki ara transfer donemine benzeyecek bence Dursun paralari harcayacak ama Ahmet Bulut ve turevlerine guvenecegi icin kazigi yiyecegiz.

Galatasaray´i Terim, Dürüst ve Albayrak´dan ali koymasi, sonra sadece bir sene sonra takim 4er 4er yerken, daha bir sene gecmemisken, kacip gitmesi, sabotaj degilse nedir ?

Trabzonspor´un sikeden sonra dagilmasi, Fenerbahce´nin oyuncularini kaybetmesi, felan filan derken, avantajli bir sekilde basladik o sezona. Bu bir frisatti... O firsattan dolayi uzun yillar yikilmayacak bir bina dikme sansimiz dogdu.
Ünal Aysal bu bina daha insaa edilirken binanin temel direklerini patlatti, sonra kendisi de kacti. Ihtiyari, yada gayri ihtiyari bu net olarak kötü niyetli bir eylemdir.

Dursun´da Aysal ile ticari cikari olan bir isimdir. Hepiniz burada aysal isaret etti diye dursunu istediniz baskan olarak. Aidatini yatirmadigi icin aysal yönetimine giremeyen su herifi. Ama aysalin otellerini alacak,/kiralayacak parasi vardi.

ali apo ve ftsiz aysal dursundan pek farkı yok

bir sürü kötü transferler, yanlış hocalar, borçlanma, menajerlere para dağıtma, yalanlar vs. vs.

o 3 kişiye yatıp kalkıp dua etsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt