Nasıl aldiramiyor bu 1 ikincisi o dönem kısıtlama yoktu
Onyekuru emre ndiaye hepsi çok iyi adamlar
Tariklar veyselle r Burdisso hayrovic ontivero endogan ı kim aldırdı bunları konuşalım
Modeste olsaydı onu kim aldıracak ti ayriyeten
ne anlatiyon yav ndiaye zaten senin topçundu. Ayrica aysal doneminde terime alinan oyuncular ile diger donemler arasinda daglar kadar fark var.
Adam gitmis sana brumayi yapistirmis niye istemissin.
Bir tarafi overken digerini yermeyi birakim dedim hala aynisini yapiyorsunuz.
Aysal terim birlesmesi belkide tarihimizin gormus oldugu en profesyonel iliskiydi. Aysali gommeyi birakin artik hocanin belkide en rahat calıştiği baskandir digerlerinde hep bir eziklik hep bir aglama.
Kısıtlama yoktu diyorsun kasada para yoktu gelecek yillarin tum gelirleri temlikliydi. Gogus sponsoru bulamiyorduk. Hocaya imkan saglandiyda bunun en büyük payı aysalindir. Kısıtlama var diye 1 sene sonra sozlesmesi bitecek adama 4 milyon euro gomemezsin o halde tutarsizlik olusuyor. Daha büyuk tutarsızlik soyleyeyim mi o dönem dovizin cinsine bakarsan birseyler anlarsin aysalin aldigi sneijderi oynattigin para ile şu anda donkun parasi aynı bu bile basli başına tutarsızlik.
Küçülerek büyüyemezsin ayrica kimse gidip sneijder drogba kalitesinde adam getir demedi 6 aydir oyuncu izleyen ekibin elinde transfer edebilecek bir liste yok bunu anlayabiliyor musun.
Ben burada hocaya suc bulmuyorum. Ayrıca emin olun hocaya bugun aysal yonetimi(catismayi isin icine katmamak şartiyla) ile mi cengiz yonetimi ile çalişmak istersin diye sorsalar aysal yönetimini seçerdi.
Su an büyük bir yalancı yonetim var.
Basın toplantısı üzerinden laf çatısmalari basladı ki bu hiç iyi bir yere gitmiyor aysal-terim çatışmasına dogru gidiyor. Hocaya bildigin sabotaj uygulandı. Elindeki adam akılı tek defans bile satılıyordu yerine kimse alinmatacaktı.
Ha ayrica daha durun bi bakalim tarik tarik diyorsunuz o zamanin en parlak adamlarindan biriydi tarik bugun o transferi yeren kamiller o gun alinsin diye kendini yirtiyordu.
Modeste falan demissin de alsaydilar kardeş ellerinden mi tuttular adam gitti ayni durumdaki drogbayi aldi ceza gelirse de oderiz dedi. Transfer biraz şov işidir.