Ünal Aysal | Başkan (2011-2014)

Yabanci kurali var diye alindi tarik ile veysel. Burda ne kufurler ediliyrdu Tarik icin, hayatimizi kurtaricakti guya sag bekte, ne oldu? Ayni kisiler tariki aldi diye Aysal'a sallar.

Aysal hatali transfer yapti dogrudur.

Yabanci kurali var diye alindi tarik ile veysel. Burda ne kufurler ediliyrdu Tarik icin, hayatimizi kurtaricakti guya sag bekte, ne oldu? Ayni kisiler tariki aldi diye Aysal'a sallar.

Aysal hatali transfer yapti dogrudur.
Ontivero Burdisso endogan hayrovic ne için alındı Mehmet

Bu ne idugu belirsiz herif de Cengo gibi Fatih Terimsiz fazla bir halta yaramayan zat. Telles dışında çöplere aşagi yukari 30m avro harcandi 13-14 kış ve 14-15 dönemi bunu da mi TFF/Demirören/Mossad/Terim yapmış. Yalanci herif bizden uzak dursun

Allah başka dert vermesin.

sent via GSC

Sneijder'in Juve'ye attığı golden sonra sevinçten ölenler gelip burada bu adama laf atmaları komik oluyor.

Ontivero Burdisso endogan hayrovic ne için alındı Mehmet
Ontivero Mancini'nin istegi uzerine alindi, Burdisso gibi. Burdisso zaten kiralik gelip gitmedimi?

Endogan yine gurbetten yabanci kurali diye getirildi. Hajrovici bende anlamadim, turk statusu altinda oynicak dediler, herkes gelsin dedi, sonra TFF izin vermedi.

butun kotu transferleri Aysal ve ekibi yapti, iyi transferleri Fatih Terim mi yapti? her transferde yonetim ve hoca sorumludur.

aysal_ali_kocun_cocukluguna_veriyorum.jpg

fft226_mf11648372.Jpeg

https://eksisozluk.com/tukurdugunu-yalamak--38941

Ontivero Mancini'nin istegi uzerine alindi, Burdisso gibi. Burdisso zaten kiralik gelip gitmedimi?

Endogan yine gurbetten yabanci kurali diye getirildi. Hajrovici bende anlamadim, turk statusu altinda oynicak dediler, herkes gelsin dedi, sonra TFF izin vermedi.

butun kotu transferleri Aysal ve ekibi yapti, iyi transferleri Fatih Terim mi yapti? her transferde yonetim ve hoca sorumludur.
Fatih terim dönemi ile sonrası gece gündüz gibi
Gittiler transfer fesisti Mancini yi getirdiler içine ettiler klubun ontivero denen mala 2 milyon Euro para verildi orda o paralar nereye gitti
İşin özü şu bu Aysal denen herif bugünlerin katilidir
Yaptığı her eylem takındığı hal ve hareketler bunun göstergesi
Sen dünya kadar zengin birisin ne işin var hocanın geldiği günün ertesi TRT ye çıkıyorsun hoca hakkında atıp tutuyorsun ne gereği var biraz ağır ol ağır olki sana saygı gösterir sin

2 adam aldı diye büyük başkan çekiyorlar şu herife

Terim sonrası rezaleti hala görmek istemiyorlar

Burdisso varda cris var, hajrovic varsa yigit gokoglan var. Aydin 3 ay takim bulmadi evlad diye senelik 1.1mil 3 senelik sozlesme verildi.

Herkes her transferi tutturamaz, buu kabullenin.

Terimi gondermicekti, ama terimde 4 mac sozlesme yapmadi, kac senelik yapti hepimkz biliyoruz.

Nasıl aldiramiyor bu 1 ikincisi o dönem kısıtlama yoktu
Onyekuru emre ndiaye hepsi çok iyi adamlar
Tariklar veyselle r Burdisso hayrovic ontivero endogan ı kim aldırdı bunları konuşalım
Modeste olsaydı onu kim aldıracak ti ayriyeten
ne anlatiyon yav ndiaye zaten senin topçundu. Ayrica aysal doneminde terime alinan oyuncular ile diger donemler arasinda daglar kadar fark var.
Adam gitmis sana brumayi yapistirmis niye istemissin.
Bir tarafi overken digerini yermeyi birakim dedim hala aynisini yapiyorsunuz.
Aysal terim birlesmesi belkide tarihimizin gormus oldugu en profesyonel iliskiydi. Aysali gommeyi birakin artik hocanin belkide en rahat calıştiği baskandir digerlerinde hep bir eziklik hep bir aglama.

Kısıtlama yoktu diyorsun kasada para yoktu gelecek yillarin tum gelirleri temlikliydi. Gogus sponsoru bulamiyorduk. Hocaya imkan saglandiyda bunun en büyük payı aysalindir. Kısıtlama var diye 1 sene sonra sozlesmesi bitecek adama 4 milyon euro gomemezsin o halde tutarsizlik olusuyor. Daha büyuk tutarsızlik soyleyeyim mi o dönem dovizin cinsine bakarsan birseyler anlarsin aysalin aldigi sneijderi oynattigin para ile şu anda donkun parasi aynı bu bile basli başına tutarsızlik.
Küçülerek büyüyemezsin ayrica kimse gidip sneijder drogba kalitesinde adam getir demedi 6 aydir oyuncu izleyen ekibin elinde transfer edebilecek bir liste yok bunu anlayabiliyor musun.

Ben burada hocaya suc bulmuyorum. Ayrıca emin olun hocaya bugun aysal yonetimi(catismayi isin icine katmamak şartiyla) ile mi cengiz yonetimi ile çalişmak istersin diye sorsalar aysal yönetimini seçerdi.

Su an büyük bir yalancı yonetim var.
Basın toplantısı üzerinden laf çatısmalari basladı ki bu hiç iyi bir yere gitmiyor aysal-terim çatışmasına dogru gidiyor. Hocaya bildigin sabotaj uygulandı. Elindeki adam akılı tek defans bile satılıyordu yerine kimse alinmatacaktı.

Ha ayrica daha durun bi bakalim tarik tarik diyorsunuz o zamanin en parlak adamlarindan biriydi tarik bugun o transferi yeren kamiller o gun alinsin diye kendini yirtiyordu.
Modeste falan demissin de alsaydilar kardeş ellerinden mi tuttular adam gitti ayni durumdaki drogbayi aldi ceza gelirse de oderiz dedi. Transfer biraz şov işidir.

Son düzenleme:
ne anlatiyon yav ndiaye zaten senin topçundu. Ayrica aysal doneminde terime alinan oyuncular ile diger donemler arasinda daglar kadar fark var.
Adam gitmis sana brumayi yapistirmis niye istemissin.
Bir tarafi overken digerini yermeyi birakim dedim hala aynisini yapiyorsunuz.
Aysal terim birlesmesi belkide tarihimizin gormus oldugu en profesyonel iliskiydi. Aysali gommeyi birakin artik hocanin belkide en rahat calıştiği baskandir digerlerinde hep bir eziklik hep bir aglama.

Kısıtlama yoktu diyorsun kasada para yoktu gelecek yillarin tum gelirleri temlikliydi. Gogus sponsoru bulamiyorduk. Hocaya imkan saglandiyda bunun en büyük payı aysalindir. Kısıtlama var diye 1 sene sonra sozlesmesi bitecek adama 4 milyon euro gomemezsin o halde tutarsizlik olusuyor. Daha büyuk tutarsızlik soyleyeyim mi o dönem dovizin cinsine bakarsan birseyler anlarsin aysalin aldigi sneijderi oynattigin para ile şu anda donkun parasi aynı bu bile basli başına tutarsızlik.
Küçülerek büyüyemezsin ayrica kimse gidip sneijder drogba kalitesinde adam getir demedi 6 aydir oyuncu izleyen ekibin elinde transfer edebilecek bir liste yok bunu anlayabiliyor musun.

Ben burada hocaya suc bulmuyorum. Ayrıca emin olun hocaya bugun aysal yonetimi(catismayi isin icine katmamak şartiyla) ile mi cengiz yonetimi ile çalişmak istersin diye sorsalar aysal yönetimini seçerdi.

Su an büyük bir yalancı yonetim var.
Basın toplantısı üzerinden laf çatısmalari basladı ki bu hiç iyi bir yere gitmiyor aysal-terim çatışmasına dogru gidiyor. Hocaya bildigin sabotaj uygulandı. Elindeki adam akılı tek defans bile satılıyordu yerine kimse alinmatacaktı.

Ha ayrica daha durun bi bakalim tarik tarik diyorsunuz o zamanin en parlak adamlarindan biriydi tarik bugun o transferi yeren kamiller o gun alinsin diye kendini yirtiyordu.
Modeste falan demissin de alsaydilar kardeş ellerinden mi tuttular adam gitti ayni durumdaki drogbayi aldi ceza gelirse de oderiz dedi. Transfer biraz şov işidir.
Ndiaye benim oyumcummu

Kulübü kurumsallaştıracağım diye basketbolcuyu futbol şubesinin başına getirmesi ve Candan Erçetin hamlesini yapması işin zirvesiydi, dolayısıyla zirvede bıraktı diyebiliriz .

Hiçkimse Galatasaray'dan daha büyük değildir. İsimleri yüceltmekten vazgeçin. Drogba, Sneijder, Bruma, Mancini transferiyle adama vizyon yüklenip duruyorsunuz.

Ama aynı zamanda bu adam

Tarık Çamdal (allah kahretsin ki hala kulüpte) Tarık Çamdal 3 teklifi reddetti, paramı bırakmam dedi!

Engin Baytar,

Hayrovic,

Ceyhun Gülselam,

Yiğit Gökoğlan,

Burdisso,

Veysel Sarı,

Okan Derici, Gomes (bu isimleri ben bile hatırlamıyorum)

Salih Dursun,

Koray Günter (ancak bu sene kurtulabildik)

Ontivero,

Umut Gündoğan,

Dzemaili,

Pandev (lükse bakın adamı sadece Türkiye kupasında oynattık)

Sinan Bolat

Bu transferlerin kulübe olan zararını tartışmaya gerek yok. Vitrine bakmayı bırakın artık. Yerim vizyonunu. Kulübü bitiren adamları almış transfer etmiş ama Sneijder, Drogba çeyrek final aşkına adamı vizyoner ilan ediyorsunuz.

Geri
Üst Alt