Ünal Aysal: "Bu Ateş Üfleyerek Sönmez, Çözüm Zamana Yayılamaz"

Cevap: Başkanımızın yanındayız! | TEK YUMRUK, TEK YÜREK!

Simdi herkes destek verdigine göre sonraki adimimiz nolacak ? :allaalla6vr:

Yahu en azından gözlerin üzerinde olduğunu bilsinler, babalarının çiftliği değil bu lig... Hele lig başlasın, tüm şerefli stadlar feneri gerektiği şekilde karşılayacaktır.

en sevmediğim taraftar grubu ultaslan bunlar galatasarayı falan temsil edemez.etliye sütlüye dokunmuyorlar.gecen seneki bütün olaylara göz yumdular.

Simdi herkes destek verdigine göre sonraki adimimiz nolacak ? :allaalla6vr:

Uefa da bizle paralel açıklama yapıyo.Ayrıca ligler başlar sonra fenerin şike yaptığı federasyon ve uefa tarafından kabul edilirse fenerin hem önümüzdeki senesi hem de ondan sonraki senesi çöpe gidecek.Bunu bile bile soruşturmayı ertelemeleri bu olayın üstünün örtülmeye çalışıldığının açık ve net bi göstergesi

Evet ultraaslana girdim bir şey var mı diye...VArmış hakkatende....Bunlar hala ceplerinin peşinde...

uasalatki2011.jpg

Başkan UEFA ile aynı şeyleri istedi. Başkanı disiplin kurulu ile tehdit ettiler. Sayın Başkanım. Cezayı sizle birlikte çekmeye hazırız.

Bence milli takıma kesinlikle futbolcu yollamamalıyız o zaman mal gibi kalsınlar ( tek arda da gitmese olur arda o milli takım için 5 gömlek fazla bi oyuncu :)

ultraaslan alparslan dikmen ile öldü.kimse almasın şunların atkılarından ip alın annenize ördürün daha iyi

Kuru kuruya destekle olmaz.Giriş sayfasını başkana destekle ilgili bişeyler konulup,resmi siteye mail atılıp başkana desteğimizin olduğunu belli edip,bu işten geri adım atmamaları gerektiklerini söylemeliyiz.

Başkanımızın bugün yapmış olduğu açıklama ile bir kez daha GALATASARAY lılığımla gurur duydum

Sonuna kadar başkanımız ÜNAL AYSAL ' ın arkasındayız

Türkiyedir Galatasaray.

iyiki böyle bir başkanımız var iyiki GALATASARAYLIYIZ gerisinin önenemi yok

Yuruyedur Aslan Baskan Unal Aysal , Bu Taraftar Boyle Onurlu ve Bası Dik Durusların Her Zaman Arkasındadır!!!

Başkanımızın bu olaya tepki göstermesi beni çok mutlu etti.Çıkar için bir araya gelenlerin karşısında doğrunun yanında olmak bize yakışan bir olaydır.

yapılması gerekeni yaptı

Arkandayız Başkan

ya siz kimsiniz federasyon. kimi tehdit ediyorsunuz. önce adam gibi işinizi yapın. sayın aydınlar. daha ilk gün durum cok vahim diyip, savcının söyleikleri benim icin delildir diyip, fenerli yöneticilerle buluştuktan ve acıklama yapmalarından sonra ne degiştide ortada delil ve belge yok dediniz. kişiler ve kurumlar ayrı tutulmalı diyerek amacınız nedir sayın aydınlar. şikeyi sümen altı yapmaya calışmayın. ilerde birileride sizi sümen altgı yapar sakın unutmayın..

Geri
Üst Alt