Ünal Aysal: "Bu Ateş Üfleyerek Sönmez, Çözüm Zamana Yayılamaz"

Cevap: Başkanımızın yanındayız! | TEK YUMRUK, TEK YÜREK!

Arkandayiz Baskanim.

"Kimseden bir fayda ummam ben, dilenmem kol kanat.

Kendi boşluk, kendi gökkubbemde kendim gezginim.

Bir eğik baş bir boyunduruktan ağırdır boynuma;

Fikri hür, irfanı hür, vicdanı hür bir Galatasaraylıyım"

- Tevfik Fikret

Iyiki Galatasarayliyim!

Galatasaray Turkiye'dir!

Cevap: Ünal Aysal: "Bu Ateş Üfleyerek Sönmez, Çözüm Zamana Yayılamaz"

Bu Futbol camiasına yazıklar olsun. Tarafsız kalıp yargıya saygı duyacaklarına şikecilere madalya vermedikleri kaldı.

Bırakın 17 bir olsun biz TEk olalım Galatasaray Türkiye dir. TEmizliğin - Aydınlığın gerçek yüzüdür.

Biz Hak ve Hukukdan yanaayız Fb- TS - Sivas vs nin yalakalığını yapmayız.

Helal Başkanım. Ama bu Aydınlar denen adam bizi harcamak için her yolu denyecektir.

Bunu bilerek yola girelim.

galatasaray-taraftarindan-tevfik-fikret-li-pankart-1108997.Jpeg

Aydınlar'ın taraflı yanlı basın açıklamasına kadar sustu. Televizyonda "Aziz Yıldırım benim de kulübümün başkanı" diyen Aydınlar'ın Aysal'a yaptırım uygulamaya hiç hakkı yok. İnşallah olayın içine fifa girerde Aydınlar'ın suratını görürüm. Adamın fenerbahçe formasıyla boy boy fotoğrafları var:) Şaka gibi.

Biz kimiz? Kus beyinleri tazeliyelim:

-14 sene üst üste sampiyon olamayan, fakat akabinde Avrupa'nın kalibresi en yüksek turnuvasında 3-0'lık bir maglubiyetten sonra bile tur atlamıs, yarı finale kadar cıkmıs ve finali hakem oyunları ile kaybetmis,

-91-92 Sampiyon Kulupler Kupasının ceyrek final turunda Werder Bremene karsı kaleye giden topu kale cizgisinde camura saplanıp 2. bir yarı finali kacırmıs,

-Galatasaraylılar haric koca bir ulusun Manchester'dan fark yiyip dönerler dedigi ama 2-0'dan mac cevirip dönemin en büyük süksesine imzasını atmıs,

-Türk futbol tarihindeki tek hegemonyayı olusturmus,

-Avrupa'nın en büyük devlerini en iyi zamanlarında dize getirmis,

-Real Madrid'in müzesinde bir tek o kupa eksikken, Real Madridi o kupanın finalinde ezerek yenip Süper kupayı kazanmıs,

-Bazılarının kafayı sıyırarak sevindigi Avrupa'da ki ceyrek final turunu defalarca kez oynamıs,

-Futbolcularından, hademesine kadar ödeyecek meteligi yokken kenetlenip Fenerbahceyi 14 Mayıs 2006 günü ebedi bir hezimete ugratmıs,

-Tam 104 senedir bir kesimin kirlettigi SARI'yı KIRMIZI ile temizlemis,

-Ama herseyden önce; bugüne kadar adı hic bir pislikle, sikeyle, saibeyle yanyana gelmemis serefli ve onurlu GALATASARAY'ız.

Bazıları her ne kadar Galatasarayı bu girdabın icine cekmeye calıssada, serefsizlerin gittigi yollardan gecmedigimizin kanıtı enternasyonal basarılarımızdır. Zira kendine temiz yakıstırması yapan kulüplerimizin saha icinde kazanılmayan haksız ulusal basarıları ile dısarıda ne denli madara olduguna yıllardan beri sahit oluyoruz.

1588942-uefa_kupasi_galatasaray.jpg

Havuzdan çıkıp maçları Gstv den izleyelim.Aslında çok mantıklı bir öneri olur.Bütün taraftar üye olur herhalde.

Solutions Can Not and Should Not Be Delayed

Turkish football has been under heavy suspicion lately. We are face-to-face with deep and widespread problems which not only may cause havoc in terms of sports, but which may also have devastating effects on our society at large.

We are conscious of the heavy responsibility weighing on the shoulders of the newly elected members of the Turkish Football Federation. The longer it takes to make decisions the more will it do harm to the reputation of Turkish sports world. Let us keep in mind that as a country which aims and tries hard to become a highly reputable power, our real struggle is our determination to protect our ethical values.

Galatasaray community has confidence that all authorities will take all the necessary action and decision, the sooner the better, including delaying the start of the league, and also believes that all evidence and information regarding the matter will be presented to the Federation immediately in order to accelerate the process of solution process.

Galatasaray will continue following up every decision and precaution which is and will be taken about the issue.

Ünal Aysal

President

Galatasaray Sports Club

Galatasaray.org - Solutions Can Not and Should Not Be Delayed - 12.07.2011 23:15 (CLUB NEWS)

Hodri meydan Başkanım. Sonuna dek destekçiniz. Her sonuçta destekliyoruz yeterki bizi şikeci takım ve TFF 'ye ezdirmeyin.

taraftar olarak fiziken de birseyler yapabilecegimizi gostermezsek kisaltmasi tff olan turk fenerbahceyikoruma federasyonu baskanimizi tehdit ettigiyle kalir. olaya bak: fenerbahce kulubunun baskani, iki as baskani, alt yapi sorumlusu ve mali isler muduru hapiste olmasina ragmen tff fener'in sampiyonlugunu yangindan mal kacirir gibi onayliyor, hapisteki adama 'benim de baskanim' diyor, fener'e laf edilmiyor; diger yandan buyuk kulupler arasinda adi sikeye, saibeye karismamis tek kulup biziz, ama azari da tehdidi de biz yiyoruz!?

Ne oluyor yahu!?

birseyler yapmanin zamanidir dostlar, yoksa bu kulupler birligi ve tff ortaligi bos gordukce bu olayin uzerini kapatacak olan yine bize olacak.

"Kimseden bir fayda ummam ben, dilenmem kol kanat.

Bir eğik baş bir boyunduruktan ağırdır boynuma;

Fikri hür, irfanı hür, vicdanı hür bir Galatasaraylıyım"

- Tevfik Fikret

Gün başkanımızın yanında olma zamanıdır, Galatasaraylılığımla bir kez daha gurur duydum. Diğer ezik ve yağcı klüplerin aklı başında taraftarlarıda bize gıpta ediyorlar dik durdular diyorlar. Sonuna kadar destek vermeliyiz.

Ünal Başkan şerefli ve haysiyetli bir duruş sergilemiştir, destekliyoruz.

"kimseden bir fayda ummam ben, dilenmem kol kanat.

bir eğik baş bir boyunduruktan ağırdır boynuma;

fikri hür, irfanı hür, vicdanı hür bir galatasaraylıyım"

- tevfik fikret

nokta !

Bu Konu Sabitlenmelidir

Daha dun baskan'a laf edenler (kendi taraftarlarimiz) agizlarinin payini almis bakiyorumda.

Sonuna kadar arkandayiz baskan!!

TFF bitmiştir, uzatmaları oynuyor. Kukla Fenerasyonun ömrü artık çok uzun değil.

Tek yürek arkandayız başkanım!

Geri
Üst Alt