Cevap: Başkanımıza Destek !
Öncelikle yaklaşık birkaç haftadır Türk kamuoyundan tartışılan "Sporda Şiddet" yasası kapsamındaki olaylara karşı başkanımız Sayın Ünal Aysal'ın ve tüm Galatasaray Yönetiminin yanında olduğumuzu bir Galatasaray taraftarı olarak belirtmek isterim.
Gerek TFF, gerekse de Kulüpler Birliği başkanı İlhan Cavcav'ın tutumunu korkakça, aynı zamanda adaletten uzak ve Türk Futbolunu objektiflik ekseninden uzaklaştırıcı buluyorum. En ücra köşesine dahi şikeye bulanmış, üstelik bu durum Emniyet Müdürlüğü tarafından tescillenmiş bir kulübü savunmak, Atatürk'ün çizdiği sporcu profiline aykırıdır. İnanıyorum ki geçmişi ve geleceği Türk Futbolunda çığır açmış olan 106 yıllık kulübümüz, adaletin yavaşça yok olduğu bu süreçte çizgisini bozmayacak ve çizdiği ilkeler üzerinden hareket edecektir.
Türk Futbol Federasyonunun yaptığı "kınama" merkezli bu açıklama içerisinde, Türkiye'yi Avrupa ve Dünya nezdinde tanıtmış bir kulüp olan Galatasaray'ımız bariz bir şekilde tehdit edilmiş, hukuk kuralları çerçevesinde değil, kurumların çıkarları ekseninde hareket etmesi istenmiştir.
Biz, büyük Galatasaray taraftarı olarak kulübümüzün her daim arkasındayız, hak ve hukukun temsilcileriyiz. En kısa zamanda Türk futbolu üzerindeki bu kara lekeden arınması en büyük temennimizdir. Ancak bunu yapacak merciler, hak ve hukuktan uzak, güvenilirliğini yitirmiş mercilerdir. Sayin Mehmet Ali Aydınlar federasyon başkanından çok fenerbahçe amigosu gibi hareket etmektedir. Aziz Yıldırımı ziyaret ettiğinde, benim de klübümün başkanı açıklaması Sayın Aydınların tarafsız olmadığını gözler önüne sermiştir. Dileğimiz şudur ki; olayların gidişatına göre UEFA ya da FIFA'ya başvurulmalı ve her ne olursa olsun Türk futbolunun üstündeki bu gölge kaldırılmalıdır.
Saygılarımla.
Kerem Baran
Biraz ekleme yaptim, gönderdim.