Ünal Aysal: "Bu Ateş Üfleyerek Sönmez, Çözüm Zamana Yayılamaz"

Cevap: Başkanımıza Destek !

Galatasaray Spor Kulübü Yönetimine

Ben Galatasaray aşığı bir taraftarım. Her sene gidebildiği kadar maça giden, evinde LigTV'si ile her maçı takip eden cefakâr ve vefakâr bir taraftarım. Türk Futbolunda son günlerde yaşanan deprem niteliğinde gelişmeleri üzüntü ve şaşkınlık ile karşılamaktayım. Büyük kulüplerimizin üst düzey yöneticileri tek tek şike kapsamında emniyet güçleri tarafından gözaltına alınıp tutuklanırken, Türkiye Futbol Federasyonu başkanı sayın Mehmet Ali Aydınlar ilginç bir şekilde bu yaşananların cezasını vermekte diretmektedir, eyyam yapmaktadır. Kulüpler ve kurumlar ne kadar büyük olursa olsun, cezası verilmeyen her suç yeni bir suça gebedir. Bu kapsamda sayın başkanımız Ünal Aysal'ın bugün resmi sitemiz olan galatasaray.org'den yaptığı açıklamanın sonuna kadar arkasında olduğumu belirtmek isterim.

Bizlerin bu yaşanan üzücü gelişmeler karşısında taraftar olarak sizlerin istediği şey gayet açıktır. Türk Futbolunun ve Galatasaray'ımızın haklarını savunmak. Gerekirse bir savaş siperinde vuruşurmuşcasına.. Gerekirse o kadar sert ve çetin. Çünkü milat olan bu gelişmeler cezası verildiği halde, belki de Türk Futbol tarihinde elimize geçmiş, futbolumuzu bu tip çirkin ve aşağılık organize suçlardan kurtarabilecek yegane hamle olabilir. Bu miladı kaçırmamamız lazım. Bunun için yönetimimizden bu olayın sonuna kadar takipçisi olup, olaya karışmış tüm kulüplerin gereken cezaları almalarını, TFF tarafından eyyam yapılmadan, kişilerle kurumları ayırmadan işleme alınması için gereken başvuruları yapmasını bekliyoruz.

Bilinsin ki Türkiye Spor tarihinin kayıtsız şartsız en büyük gücü ve itibarı en yüksek kulübünün taraftarı ve taraftarları olarak sizlere bu konuda sonsuz, şartsız ve tüm yüreğimizle destek vereceğiz. Umarım attığım bu e-posta dikkate alınır, sayın başkanımız ve yönetim kurulu üyelerimiz tarafından istişare edilerek en doğru yol haritası, söylemler ve uygulama planı ile harekete geçilir.

desteğe devam yalnız digitürk'ünü iptal eetirmeyen kalmasın en güzel öyle veririz cevabımızı

ArdaUcer Arda Selim Üçer

Şikeye karşı olduğunu söylemek, 'şikenin takipcisiyiz' diyene dayılanmaktan daha zor anlaşılan...

Öncelikle yaklaşık birkaç haftadır Türk kamuoyundan tartışılan "Sporda Şiddet" yasası kapsamındaki olaylara karşı başkanımız Sayın Ünal Aysal'ın ve tüm Galatasaray Yönetiminin yanında olduğumuzu bir Galatasaray taraftarı olarak belirtmek isterim.

Gerek TFF, gerekse de Kulüpler Birliği başkanı İlhan Cavcav'ın tutumunu korkakça, aynı zamanda adaletten uzak ve Türk Futbolunu objektiflik ekseninden uzaklaştırıcı buluyorum. En ücra köşesine dahi şikeye bulanmış, üstelik bu durum Emniyet Müdürlüğü tarafından tescillenmiş bir kulübü savunmak, Atatürk'ün çizdiği sporcu profiline aykırıdır. İnanıyorum ki geçmişi ve geleceği Türk Futbolunda çığır açmış olan 106 yıllık kulübümüz, adaletin yavaşça yok olduğu bu süreçte çizgisini bozmayacak ve çizdiği ilkeler üzerinden hareket edecektir.

Türk Futbol Federasyonunun yaptığı "kınama" merkezli bu açıklama içerisinde, Türkiye'yi Avrupa ve Dünya nezdinde tanıtmış bir kulüp olan Galatasaray'ımız bariz bir şekilde tehdit edilmiş, hukuk kuralları çerçevesinde değil, kurumların çıkarları ekseninde hareket etmesi istenmiştir.

Biz, büyük Galatasaray taraftarı olarak kulübümüzün her daim arkasındayız, hak ve hukukun temsilcileriyiz. En kısa zamanda Türk futbolu üzerindeki bu kara lekeden arınması en büyük temennimizdir. Ancak bunu yapacak merciler, hak ve hukuktan uzak, güvenilirliğini yitirmiş mercilerdir. Sayin Mehmet Ali Aydınlar federasyon başkanından çok fenerbahçe amigosu gibi hareket etmektedir. Aziz Yıldırımı ziyaret ettiğinde, benim de klübümün başkanı açıklaması Sayın Aydınların tarafsız olmadığını gözler önüne sermiştir. Dileğimiz şudur ki; olayların gidişatına göre UEFA ya da FIFA'ya başvurulmalı ve her ne olursa olsun Türk futbolunun üstündeki bu gölge kaldırılmalıdır.

Saygılarımla.

Kerem Baran

Biraz ekleme yaptim, gönderdim.

Birkaç mail adresiyle gönderdim, başkana tam destek. Bu arada başkanın fake twitter hesabından;

"Şikenin serbest, şikeyi serbest bırakmayı eleştirmenin disiplin suçu olduğunu hatırlatan TFF'nin bu onurlu(!) duruşunu takdir ediyorum."

:animation:

Ayağını denk al dünyanı KARARTIRIZ M.ALi AYDINLAR!

Sonuna kadar arkandayız başkan!

Trabzon Taraftarı: Aydınlar Şaşırma Sabrımızı Taşırma :animation:

Kaynak:Show Haber

yalnız artık şikecilerin ve tffnin kinini kusacağı yeni bir cephe açıldı

ama milyonlarca Galatasaray taraftarı olarak asil başkanımızın arkasındayız...

Cevap: Kulübümüze Gönderdiğim Mail

Yukarı. Herkes görmeli.

Aysal kime destek verdigini gorSun, ah ah is isten gecti artik

umutofkeli Umut Öfkeli

@UEFAcom UEFA bırakın olm cisseyi misseyi. Şu Mehmet Ali Aydınları bi def edin. Fenerbahçe relegate hesabı. Hadi canlarım. Öptüm.

2 dakika önce

Aslinda Baskan'imizin muhattapi degil o Mal.i. Cünkü onun cok üzerinde biri. Ama o mali ayagini denk almasi lazim

Takımı ligden çek başkan bu pisliklere bulaşmayalım sanada sonuna kadar destek olalım.

Sonuna kadar destek.

Geri
Üst Alt