Ünal Aysal Ekibini Tanıttı

Cevap: Ünal Aysal Bugün Ekibini Tanıtacak

Hazır uçak da almış, yalvarırım tutsun Pires'i getirsin. Adam 2000lerin başından beri uçakta.

abicim ne zmaan konuşcak yahu eve geç kaldım hanım kızacak şimdi :)

Bu aradaBahri Havadir Fatih Terim´le konustum dedi. Onun da gönüllü oldugunu anladim, hissediyorum, biliyorum dedi. Yeter ki ciddi bir teklif yapsinlar dedi

Hala basliyamadi yahu

tribundergi Tribun Dergi

Ertem Şener: 3 başkan biraraya gelse bile Arda'yı tutamayacak. Önümüzdeki hafta GS'den ayrılacak. Çünkü tesislerdeki eşyalarını dahi topladı

tribundergi Tribun Dergi

Ertem Şener: Arda Turan, Guti aracılığıyla Madrid'de evini seçti. Dünyaca ünlü bir yıldızla komşu olacak

bence toplantilarla alakasi yok.

adnan ozturk listesini tanitirken daha fazla kisi vardi ama adnan polat kazandi secimi.

Var kardes var. Öztürk´ün toplantisini hatiliyorum. 300-500 arasi insan vardi salonda. Hatta internette bile var hala o konusma. Salon full dolu, izdiham var, camianin hep önemli isimleri orda. Camianin önemli isimlerinin destekledigi bir adamin secimi kazanamamasi mümkün degil. Divan Baskani bile orda :) Zaten onun Aysal´ci oldugunu biliyoruz

Niye başlamadı yahu

Bu aradaBahri Havadir Fatih Terim´le konustum dedi. Onun da gönüllü oldugunu anladim, hissediyorum, biliyorum dedi. Yeter ki ciddi bir teklif yapsinlar dedi

şimdimi söylüyosun bunu yahu:)

bence havadır ünal aysal uçağını görünce soy adı gibi havalanmış ne dediğini bilmiyor. fatih terim bunları söylecekte haber yapmayacak pehh lig tv :)

Hayırlısı

tribundergi Tribun Dergi

Ertem Şener: 3 başkan biraraya gelse bile Arda'yı tutamayacak. Önümüzdeki hafta GS'den ayrılacak. Çünkü tesislerdeki eşyalarını dahi topladı

tribundergi Tribun Dergi

Ertem Şener: Arda Turan, Guti aracılığıyla Madrid'de evini seçti. Dünyaca ünlü bir yıldızla komşu olacak

Bu Ertem Şenerde ne çok duyumlar vermeye başladı, merak ettim Bahrilen bi akrabalığı varmıdır bu abimizin ??

tribundergi Tribun Dergi

tribundergi Tribun Dergi

Yolu açık olsun...:'(

şimdimi söylüyosun bunu yahu:)

bence havadır ünal aysal uçağını görünce soy adı gibi havalanmış ne dediğini bilmiyor. fatih terim bunları söylecekte haber yapmayacak pehh lig tv :)

Valla Bahri´nin söylediklerini aktardim Murat :) Fatih Terim gönüllü dedi. Yeter ki ciddi bir teklif yapsinlar dedi. Yani Adnan Polat gibi sacma bir teklif yaparlarsa kabul etmez demek istiyor.

bende onu demek istiyorum.

inan kirac olmasa helvaci alir secimi ama inan kirac tan dolayi unal aysal in sansi daha fazla.

normal olan bu zaten. helvacıda başkan olacak hedefleri gerçekleştirecek bişey görselerdi ona derleri sen aday ol diye..

bu arada buraya yazıyorumm eğer çıkmaz ise beni ömür boyu cezalı yapınn...

son dakika.....

eve gitmem gerek acıktım yoksa aç kalacam :)

Arda Turan icin Athletico Madrid güzel bir Firsat.. Sehire alismasi hic zor olmayacak. Takilacagi Arkadaslari bol :) Nuri, Mesut iyi olur iyi..

Arda giderse´de kalirsada sevinirim..

Valla Bahri´nin söylediklerini aktardim Murat :) Fatih Terim gönüllü dedi. Yeter ki ciddi bir teklif yapsinlar dedi. Yani Adnan Polat gibi sacma bir teklif yaparlarsa kabul etmez demek istiyor.

ben teklif yapacaklarini sanmiyorum.

TD ile ilgili unal aysal ntvsporda TD un kontrat bitimi,feshi islemleri gibi sorunlar var dedi,bu isler kolay olmuyor dedi.

fatih terim in kiminle kontrat i var?:D

Geri
Üst Alt