Ünal Aysal: "Elmander & Kallström ikilisini çok istiyoruz"

Cevap: Ünal Aysal : Elmander & Kallström ikilisini çok istiyoruz

stancu çöp beyler :)

becali'nin bir şakası bize

36 maç 10 gol 6 asist

Çok iyi bir rakam, EPL için

Basketbolcu mu alıyoruz? yok gol,asisst,%FG,%FT

Elmander tank gibi ağır oyuncu. Ayrıca bize gelmeden önce baros'un ne istatistiği vardı? Veya tersten bakarsan misimovic.Gerçi o hagi amatörünün işi.

kalsstrom cok faydali olacak cok

Rijkaard şu barcelona kadrosuyla bile 38 maçta 19 galibiyet 10 beraberlik 9 mağlubiyet alabilecek kadar kötü hoca.Bu kadro kendi kendine sahaya çıksa en fazla bu kadar başarısız olurdu.Şu barcelona kadrosunu rezil eden adam her takımı rezil eder.

Bizim gibi rezil bir kadroyu da üçüncü yaptı ama? Hatta bunu 321123. kez tekrarlıyorum ama Barcelonalı futbolcuların %99'u hatta Pep Guardiola bile; "Rijkaard'ın katkısı büyük, onun sayesinde bu günlere geldik" diyor. Şimdi ne diyorsun?

Baros, Elmander, Stancu, Cem Sultan Avrupa´da oynamayacagimiz bu sene icin fazlasiyla yeterlidir. CL´ye kalirsak Aysal Baskan cosar :) Benden söylemesi

Kesinlikle katılıyorum.Hatta kazımı da ekleyebilirsin buraya.

Daha da önemlisi adam yıldız alıcaz diyor 4-5 tane.Bütçenin önemli bir kısmını yıllardır sıkıntı ektiğimiz kale-savunma-ortasaha'ya ayırmak çok daha mantıklı,şu durumda.

Rijkaard şu barcelona kadrosuyla bile 38 maçta 19 galibiyet 10 beraberlik 9 mağlubiyet alabilecek kadar kötü hoca.Bu kadro kendi kendine sahaya çıksa en fazla bu kadar başarısız olurdu.Şu barcelona kadrosunu rezil eden adam her takımı rezil eder.

:o

Kesinlikle ters kose icin soyledi bu isimleri

Bizim gibi rezil bir kadroyu da üçüncü yaptı ama? Hatta bunu 321123. kez tekrarlıyorum ama Barcelonalı futbolcuların %99'u hatta Pep Guardiola bile; "Rijkaard'ın katkısı büyük, onun sayesinde bu günlere geldik" diyor. Şimdi ne diyorsun?

Avrupalılar birbirinin arkasından kötü konuşmuyor.Zaten çok memnun olsalardı kapı dışarı etmezlerdi rijkaardı.Rijkaard gittiği günden beri barca durdurulamaz bir takıma dönüştü.Rijkaardın gittiği gün adamların kurtuluş günü

Drogba bazılarına hayal gibi geliyor. 33 yaşındaki adamın hayali mi olur?

tabiki aslinda hayal degil ama GS icin önümüzdeki sezon icin hayal drogba avrupa kupalarinda olmayan takima gelmez bence ayrica marsilya da istiyormus ve büyük ihtimallede marsilyaya gidecek

Ters köse !!! Gazetelerin dikkatini başka yöne çekmek için yaptı bunu.

Tarkan Tarkanlı kimi istiyorsun söyle, deklarasyon yayınlayacağım alalım diye vallahi bak :p

Avrupalılar birbirinin arkasından kötü konuşmuyor.Zaten çok memnun olsalardı kapı dışarı etmezlerdi rijkaardı.Rijkaard gittiği günden beri barca durdurulamaz bir takıma dönüştü.Rijkaardın gittiği gün adamların kurtuluş günü

Aynı Riijkard o takımı oluşturdu ve şampiyonlar ligini kazandırdı o takıma. Ligi falan da saymıyorum bile. Eğer Barca bugün bu topu oynuyorsa bunda Guardiola kadar Riijkard'ın da etkisi vardır.

o gelmedne öncede 6 . sıradaydılar o geldi şampiyon oldular , o geldi CL geldi .

ben riijkaard gitsin diyenlerdendim ne kadar yanıldığımı anladım .

işte bu zaman tam riijkaard zamanıydı .

Rijkaard'ın istediği oyuncular alınsaydı (Ledesma ve Rosicky buna örnek olabilir) şu an şampiyonluk heyecanı yaşıyor olurduk.

Aynı Riijkard o takımı oluşturdu ve şampiyonlar ligini kazandırdı o takıma. Ligi falan da saymıyorum bile. Eğer Barca bugün bu topu oynuyorsa bunda Guardiola kadar Riijkard'ın da etkisi vardır.

Rijkaard varken son 2 senede barca rezil bir takımdı.Ligi real madridin 15-20 puan gerisinde 3. olarak bitirmişti.Ortada başarı falan yok.Rijkaard varken barca 38 maçın 19 unu kazanmış.Gittikten sonra 35 civarı galibiyet almışlar.Rijkaardın barcelonada başarılı olduğu safsatadan başka bir şey değil.Orda ikende aşırı başarısızdı.1 sezon çalıştırdığı Rotterdamı küme düşürdü onu da ekleyeyim

Basketbolcu mu alıyoruz? yok gol,asisst,%FG,%FT

Elmander tank gibi ağır oyuncu. Ayrıca bize gelmeden önce baros'un ne istatistiği vardı? Veya tersten bakarsan misimovic.Gerçi o hagi amatörünün işi.

Elmander süper adam.Barosun Epl de bir sezonda 10 golü bile yoktu.Ama avrupa şampiyonalarında çoşuyordu.İstatistikte gol yada asisten başka neye bakıcan ya .Bir sezonda kaç araba değiştirdiğinemi.Ki Epl den söz ediyoruz.Bizim ligin 100 katı daha kalitelisi.Tank kadar ağır dediğin adamın birebirde nasıl adam eksiltiğine bak birde.Hayret verici olarak seneye avrupada olmayan bir takım olarak Elmander ve Kallströmü beğenmeyen bir kitleyle karşı karşıyayız.

Kallström süpersonik olur.

Geri
Üst Alt