Onur Arslan
10 Numara!
- 4 Ağustos 2010
- 11.740
- 481
- 1.548
Cevap: Ünal Aysal : Elmander & Kallström ikilisini çok istiyoruz
stancu çöp beyler
becali'nin bir şakası bize
stancu çöp beyler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
36 maç 10 gol 6 asist
Çok iyi bir rakam, EPL için
Rijkaard şu barcelona kadrosuyla bile 38 maçta 19 galibiyet 10 beraberlik 9 mağlubiyet alabilecek kadar kötü hoca.Bu kadro kendi kendine sahaya çıksa en fazla bu kadar başarısız olurdu.Şu barcelona kadrosunu rezil eden adam her takımı rezil eder.
stancu çöp beyler
Baros, Elmander, Stancu, Cem Sultan Avrupa´da oynamayacagimiz bu sene icin fazlasiyla yeterlidir. CL´ye kalirsak Aysal Baskan cosarBenden söylemesi
stancu çöp beyler
Rijkaard şu barcelona kadrosuyla bile 38 maçta 19 galibiyet 10 beraberlik 9 mağlubiyet alabilecek kadar kötü hoca.Bu kadro kendi kendine sahaya çıksa en fazla bu kadar başarısız olurdu.Şu barcelona kadrosunu rezil eden adam her takımı rezil eder.
Peki burun kıvırdığın nokta neresi anlamadım hala?
Bizim gibi rezil bir kadroyu da üçüncü yaptı ama? Hatta bunu 321123. kez tekrarlıyorum ama Barcelonalı futbolcuların %99'u hatta Pep Guardiola bile; "Rijkaard'ın katkısı büyük, onun sayesinde bu günlere geldik" diyor. Şimdi ne diyorsun?
Drogba bazılarına hayal gibi geliyor. 33 yaşındaki adamın hayali mi olur?
Avrupalılar birbirinin arkasından kötü konuşmuyor.Zaten çok memnun olsalardı kapı dışarı etmezlerdi rijkaardı.Rijkaard gittiği günden beri barca durdurulamaz bir takıma dönüştü.Rijkaardın gittiği gün adamların kurtuluş günü
Avrupalılar birbirinin arkasından kötü konuşmuyor.Zaten çok memnun olsalardı kapı dışarı etmezlerdi rijkaardı.Rijkaard gittiği günden beri barca durdurulamaz bir takıma dönüştü.Rijkaardın gittiği gün adamların kurtuluş günü
Aynı Riijkard o takımı oluşturdu ve şampiyonlar ligini kazandırdı o takıma. Ligi falan da saymıyorum bile. Eğer Barca bugün bu topu oynuyorsa bunda Guardiola kadar Riijkard'ın da etkisi vardır.
Basketbolcu mu alıyoruz? yok gol,asisst,%FG,%FT
Elmander tank gibi ağır oyuncu. Ayrıca bize gelmeden önce baros'un ne istatistiği vardı? Veya tersten bakarsan misimovic.Gerçi o hagi amatörünün işi.