Ünal Aysal: "Elmander & Kallström ikilisini çok istiyoruz"

Cevap: Ünal Aysal : Elmander & Kallström ikilisini çok istiyoruz

Kallström iyi olur.

Herkes yaşını başını almış adamları istiyor ben anlayamıyorum 30 yaşındaki Elmander, 28 yaşındaki Kallström, 33 yaşındaki Drogba'lardan medet umacağımıza; Porto gibi Falcao'laR, Hulk'lar bulalım. Her sene aynı terane; transfer sezonu geldiğinden tüm kulüp bir akıl tutulması yaşıyor. Elano, Jo, Keita, Misimovic gibi para kazanmaya gelecek adamlar gelmesin artık bu ülkeye. Seneye Avrupa'da yok tek kulvarda yarışacağız; gelecek vaadeden yabancı oyuncuları bulalım, elimizdeki kazmaları gönderelim(bu olayın en vazgeçilmez noktasıdır) ve elimizdeki transfer bütçesini de Hamit, Selçuk, Serdar Kesimal ve Gökhan İnler gibi yerli oyunculara harcayalım. Tabi Altyapıyı da unutmamak lazım. Ama artık 27 yaş üstü ülkemizi enayi yerine koyan yabancılar gelmesin. Bu saydığım listeye Cambiasso'yu dahil etmiyorum o adamın farklı olduğunu düşünüyorum.

Arkadaşlar bir gün önce SPK'ya bağlıyız isim vermem yargılanmamıza sebep olur deyip, ertesi gün bu iki isimle ilgilendiğimizi söylemesi size de garip gelmiyor mu?

Herkes yaşını başını almış adamları istiyor ben anlayamıyorum 30 yaşındaki Elmander, 28 yaşındaki Kallström, 33 yaşındaki Drogba'lardan medet umacağımıza; Porto gibi Falcao'laR, Hulk'lar bulalım. Her sene aynı terane; transfer sezonu geldiğinden tüm kulüp bir akıl tutulması yaşıyor. Elano, Jo, Keita, Misimovic gibi para kazanmaya gelecek adamlar gelmesin artık bu ülkeye. Seneye Avrupa'da yok tek kulvarda yarışacağız; gelecek vaadeden yabancı oyuncuları bulalım, elimizdeki kazmaları gönderelim(bu olayın en vazgeçilmez noktasıdır) ve elimizdeki transfer bütçesini de Hamit, Selçuk, Serdar Kesimal ve Gökhan İnler gibi yerli oyunculara harcayalım. Tabi Altyapıyı da unutmamak lazım. Ama artık 27 yaş üstü ülkemizi enayi yerine koyan yabancılar gelmesin. Bu saydığım listeye Cambiasso'yu dahil etmiyorum o adamın farklı olduğunu düşünüyorum.

Bizde diğerlerinin farklı olduğunu düşünüyoruz hacı. Ve bizde seni anlamıyoruz thats ok?

kim de , elmander de takıma katılmaları halde çok katkı yapacak oyuncular. sezon boyu maç ortalamaları üst düzey liglerde oynamalarına rağmen çok fazla , devamlılar . ayrıca arkadaşlar da :) .

ancak aysalın blöf yaptığı çok açık.

ünal aysal ,serhat ulueren'in cevaplarını dinlemeden taramalı gibi sorduğu sorularını sönümlemek için bu tavrı takındı gibi geldi bana .

hiçbir başkan / yönetici bitmemiş veya görüşme halinde olduğu transferleri basına açıklamaz ulu orta . hele ki taraftarın tepkisini koyduğunu bildiği telegol gibi bir programda.

bence aysal , üstünel dönemindeki gibi adres şaşırtıyor olabilir , hatırlarsanız o dönemde de basında adı hiç geçmeyen oyuncular alınmıştı .

adam bütçe için "sky is the limit " dedi ;) bu da bütün bir yaz heyecanlanmak için yeter bence .

ayrıca kaliteli yerli oyuncular konusunda da bu şekilde düşünmesi sevindirici . iyi yerli oyuncular da alacağız en sonunda .

Teknik adam kim olacak!

Yönetiminin %80’i Terim’i isterken, Aysal da artık sıcak bakıyor. Ancak Jol’un şansı da devam ediyor

SEÇİMDE iki rakibine de fark atan Ünal Aysal, G.Saray’ın 34. başkanı olurken, şimdi en çok merak edilen konu teknik direktörün kim olacağı... Seçim öncesinde Fatih Terim, Gerets, Lucescu ve Martin Jol’ün isimleri ön plana çıkarken, Aysal yönetimi adayları ikiye düşürdü. Yönetiminin yüzde 80’i Fatih Terim’i isterken, yeni başkan da kurt hocaya sıcak bakıyor. Ancak Jol’un şansı da devam ediyor. Yönetimdeki son durum şu: %70 Terim, %30 ise Jol.

ELMANDER&KALLSTRÖM AÇIKLANIYOR

AYSAL’LI yeni G.Saray’ın yeni yıldızları da belli oldu. Sarı-kırmızılılar Bolton’un İsveçli golcüsü Johan Elmander ile O.Lyon’da oynayan vatandaşı Kim Kallström’le anlaştı. İki transfer de mazbataların alınmasından sonra açıklanacak.

15.05.2011 01:49 vatan

yeni değil haber.. :)

Kallström iyi olur ama elmander icin bi yanim gelsin diyor bi yanim gelmesin kararsizim

keita 26 yaşında geldi mükemmel performans sergiledi ama sana göre para için gelmiş

30 yaşlarındaki adamlar işe yaramazsa culio baros kewell neill cana neden burada yan gelip yatmadı da gayet başarılı oynadılar

genç gelecek vaadeden oyuncular oturmuş şuanda bizi bekliyomuş Galatasaray gelse de bizi alsa diye

ayrıca gelecek vaadeden oyuncu 2 maç kötü oynayınca sövmeyecek misin onu söyle ?

-----------------------------------------------------------------------------------------

konuya dönecek olursak elmander benim için hayalkırıklığı olur

ama kallströmu taraftarımızın platonik aşkı olarak her zaman bekleriz

Elmander gelmesede olur ama Kallström müthiş olur

Başkan hedef şaşırttı bence . Elmander dedi o zaman İbra hayırlı olsun :D

elmander bence yedek olarak alınmalı adam bonservissiz,bonservisle almaya kalksan en az stancu kadar para ödersin,bence ikisi de yararlı olur

Bence şaşırtmak için dedi. Normalde hayatta isim vermez.

keita 26 yaşında geldi mükemmel performans sergiledi ama sana göre para için gelmiş

30 yaşlarındaki adamlar işe yaramazsa culio baros kewell neill cana neden burada yan gelip yatmadı da gayet başarılı oynadılar

genç gelecek vaadeden oyuncular oturmuş şuanda bizi bekliyomuş Galatasaray gelse de bizi alsa diye

ayrıca gelecek vaadeden oyuncu 2 maç kötü oynayınca sövmeyecek misin onu söyle ?

-----------------------------------------------------------------------------------------

konuya dönecek olursak elmander benim için hayalkırıklığı olur

ama kallströmu taraftarımızın platonik aşkı olarak her zaman bekleriz

Yok birader sövmeyeceğim kimi getirdiler de sövdük; İlie ve Filipescu'dan başka kar ederek sattığımız kaliteli hangi genç yabancı geldi. baros kewell neill demişsin bende 5 para etmezler diyorum Culio ise başarıya aç olduğu için yukarıda saydığım kategoriye girmiyor. Kewell ve Neill ise ne yaptı bu takımda; Kewell için başkanda aynı şeyi söyledi seviyoruz sempatik geliyor ama geçmişte oynadığı sayıya bakınca dedi ve durdu... Neill ise teknik olmasıyla hepimizi cezbediyor ama defansta kaçak oynuyor Bülent Korkmaz'da aynı tespiti yapmıştı Neill oynarken Servet'in performansı da acayip düşüyor ben buna bağlıyorum bu durumu. Baros'ta her sene sakat Allah aşkına her sezon bu adamlara bel bağlamaktan bıkmadık mı? Hepside saman alevi gibi. Genc oyuncular oturmuş bizi beklemiyor haklısın takımda taraftar diye sizin zihniyetinizdeki adamlar olduğu sürece onlar Porto, Benfica ve Ajax gibi takımları oturup beklerler...

Kim - Cana orta sahasi süper olur. Umarim Cana'yi Türk vatandasi yapariz.

Cevap: Ünal Aysal: "Elmander & Kallström ikilisini çok istiyoruz"

Kallström ismi her transfer dönemi anılmak zorunda mı?

Cevap: Ünal Aysal: "Elmander & Kallström ikilisini çok istiyoruz"

Kim Kalstorm yıldız bi adam olmasada orta sahamız için müthiş olur , ama okadar Drogba haberi cikmiskan yildiz gelicek falan demislerken kim ne derse desin Elmander gelirse herkezde bi hayal kirikligi olur.

Geri
Üst Alt