- 27 Şubat 2009
- 4.434
- 2
- 1.308
Cevap: Ünal Aysal : Elmander & Kallström ikilisini çok istiyoruz
Kallström iyi olur.
Kallström iyi olur.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Herkes yaşını başını almış adamları istiyor ben anlayamıyorum 30 yaşındaki Elmander, 28 yaşındaki Kallström, 33 yaşındaki Drogba'lardan medet umacağımıza; Porto gibi Falcao'laR, Hulk'lar bulalım. Her sene aynı terane; transfer sezonu geldiğinden tüm kulüp bir akıl tutulması yaşıyor. Elano, Jo, Keita, Misimovic gibi para kazanmaya gelecek adamlar gelmesin artık bu ülkeye. Seneye Avrupa'da yok tek kulvarda yarışacağız; gelecek vaadeden yabancı oyuncuları bulalım, elimizdeki kazmaları gönderelim(bu olayın en vazgeçilmez noktasıdır) ve elimizdeki transfer bütçesini de Hamit, Selçuk, Serdar Kesimal ve Gökhan İnler gibi yerli oyunculara harcayalım. Tabi Altyapıyı da unutmamak lazım. Ama artık 27 yaş üstü ülkemizi enayi yerine koyan yabancılar gelmesin. Bu saydığım listeye Cambiasso'yu dahil etmiyorum o adamın farklı olduğunu düşünüyorum.
Beyler drogba kac numara giyecek, bilgisi olan?![]()
Herkes yaşını başını almış adamları istiyor ben anlayamıyorum 30 yaşındaki Elmander, 28 yaşındaki Kallström, 33 yaşındaki Drogba'lardan medet umacağımıza; Porto gibi Falcao'laR, Hulk'lar bulalım. Her sene aynı terane; transfer sezonu geldiğinden tüm kulüp bir akıl tutulması yaşıyor. Elano, Jo, Keita, Misimovic gibi para kazanmaya gelecek adamlar gelmesin artık bu ülkeye. Seneye Avrupa'da yok tek kulvarda yarışacağız; gelecek vaadeden yabancı oyuncuları bulalım, elimizdeki kazmaları gönderelim(bu olayın en vazgeçilmez noktasıdır) ve elimizdeki transfer bütçesini de Hamit, Selçuk, Serdar Kesimal ve Gökhan İnler gibi yerli oyunculara harcayalım. Tabi Altyapıyı da unutmamak lazım. Ama artık 27 yaş üstü ülkemizi enayi yerine koyan yabancılar gelmesin. Bu saydığım listeye Cambiasso'yu dahil etmiyorum o adamın farklı olduğunu düşünüyorum.
Kallström__Selçuk
______Cana
Benim hoşuma gitti![]()
(Haberler doğruysa)
Bizde diğerlerinin farklı olduğunu düşünüyoruz hacı. Ve bizde seni anlamıyoruz thats ok?
Bence şaşırtmak için dedi. Normalde hayatta isim vermez.
keita 26 yaşında geldi mükemmel performans sergiledi ama sana göre para için gelmiş
30 yaşlarındaki adamlar işe yaramazsa culio baros kewell neill cana neden burada yan gelip yatmadı da gayet başarılı oynadılar
genç gelecek vaadeden oyuncular oturmuş şuanda bizi bekliyomuş Galatasaray gelse de bizi alsa diye
ayrıca gelecek vaadeden oyuncu 2 maç kötü oynayınca sövmeyecek misin onu söyle ?
-----------------------------------------------------------------------------------------
konuya dönecek olursak elmander benim için hayalkırıklığı olur
ama kallströmu taraftarımızın platonik aşkı olarak her zaman bekleriz