Ünal Aysal: "Elmander & Kallström ikilisini çok istiyoruz"

Cevap: Ünal Aysal : Elmander & Kallström ikilisini çok istiyoruz

Hocam onları söyleyeli kaç ay oldu. Siyahi, fransız falan bişeyler demiş. Onu bilen var mı?

Riza arkadasim,

Sgs yi niye takion ? Ortaya birsey atmislar rayting icin. Baskan secildi sezonda bitiyor en uygun ortami buldular

Ikiside kaliteli topcular, defansla kaleyide guclendirmek lazim insallah oralari es gecmezler

kaleye ne yapmayı düşünüyorsunuz diye sordu tam cevap verecekti serhat ulueren 5 soru daha sordu üzerine :D

Adama ooo süper oyuncu bu gol bile yeter diyerek adam alınmaz.

Elmander iyi oyuncudur fakat bu sezon iyiydi önceki sezonlar bu adam hep sakattı.

Sakatlık konusunda yeterince dilimiz yandı bence.

yok o gol kalitesini belli ediyo usta işi bi gol

tabiki drogba ama elmander'de burun kıvırılcak bi adam değil bence.

kallström'ü beğenmiyoruz kaç yıldır bam diye ağlıyoruz :D

ne istediğimizi bilmiyoruz bence .

elmander ve källström bülent tulun'un altindan cikmiyor ise namerdim.

Al işte ya.. Biz Drogbalardan Torreslerden bahsediyoruz bunun söyledigi isimlere bak :D

yok o gol kalitesini belli ediyo usta işi bi gol

tabiki drogba ama elmander'de burun kıvırılcak bi adam değil bence.

kallström'ü beğenmiyoruz kaç yıldır bam diye ağlıyoruz :D

ne istediğimizi bilmiyoruz bence .

Kallström müthiş bir oyuncu onu dersen tabii ki de aynı fikirdeyiz.

Ben de illa ki Drogba demiyorum zaten.

Kaldı ki Elmander'in istatistiklerine baktım şimdiye kadar oynadığı ligler farketmiyor attğı gol ort. 11-12 kupa ,lig ,avrupa hepsi içinde.

kaleye ne yapmayı düşünüyorsunuz diye sordu tam cevap verecekti serhat ulueren 5 soru daha sordu üzerine :D

Bunu Güntekin de bu da çok yapıyor. Elmander ve Kalström den sonra öteki adamlar kim dese belki söylicekti. Başka şeyler soktu araya. Gargamel ya

Ben çok üst düzey bir teknik direktör gelsin istiyorum. Çünkü öyle bir başkan var ki hoca gelip Hazard'la Gervinho'yu al dese adam alacak :D

Valla bu 2 isim bütün enerjimi aldı götürdü. Ruhum eskidi resmen. Taraftarı yeniden heyecanlandıracak isimler değil bunlar.

Bi kere şu Elmander'in gol sevinci çok kazma. Servet gibi bir kol yukarda. Kallström ismini duymaktan sıkıldım artık. Yeter her sene her sene.

Tulun bu gidişle Sezgin'i bile aratır. Umarım ben yanılırım. Tulun kim? Cine5 yorumcusuna takım mı emanet edilir?

Bir de bu adam kendini bişey zanneder. Bir havalar,bir artsitlik. Hele dünkü kongre'de Başkan ilk geldiğinde, menejeri gibi araya girmeler,onun yerine konuşmalar.

Hiç unutmadım 3 ay 1 orta saha aradı,gitti inamotoyu getirdi bu tulun. Adam vizyonsuzluk,saçma transferler üzerine kariyer yapmış.

Bunu Güntekin de bu da çok yapıyor. Elmander ve Kalström den sonra öteki adamlar kim dese belki söylicekti. Başka şeyler soktu araya. Gargamel ya

başkan her şeye pek müsade etmeyecek gibi, hemen serhat'a sordu soruyu zaten helal olsun...

ah riijkard aysal zamaninda olsaydi takimda adam hondayi van der vart istemis bizimkiler cok pahali demisler

Valla bu 2 isim bütün enerjimi aldı götürdü. Ruhum eskidi resmen. Taraftarı yeniden heyecanlandıracak isimler değil bunlar.

Bi kere şu Elmander'in gol sevinci çok kazma. Servet gibi bir kol yukarda. Kallström ismini duymaktan sıkıldım artık. Yeter her sene her sene.

Tulun bu gidişle Sezgin'i bile aratır. Umarım ben yanılırım. Tulun kim? Cine5 yorumcusuna takım mı emanet edilir?

Bir de bu adam kendini bişey zanneder. Bir havalar,bir artsitlik. Hele dünkü kongre'de Başkan ilk geldiğinde, menejeri gibi araya girmeler,onun yerine konuşmalar.

Hiç unutmadım 3 ay 1 orta saha aradı,gitti inamotoyu getirdi bu tulun. Adam vizyonsuzluk,saçma transferler üzerine kariyer yapmış.

sanırım bu drogba haberleri herkesi fazla inandırmış, gelse çok iyi olur o ayrı da kallström gerçekten çok iyi transfer , ayrıca elmander de bonservissiz ii bir seçenek olur.. Avrupa da oynamadığımızı düşünürsek her futbolcunun direk bizi tercih etmesi gibi bi durum zor bunu da bilmeliyiz..

Tulun nereden çıktı sorması ayıp? Ünal Aysal benim danışmanım dedi Tulun için. Yönetim kurulundan hiç kimse futbolla ilgilenmeyecek tam olarak dedi. Profesyonellerle(yerli ve yabancı) çalışacağız dedi.

9488.jpg

Bazılarına müstehak.. Fazla bile..

ah riijkard aysal zamaninda olsaydi takimda adam hondayi van der vart istemis bizimkiler cok pahali demisler

Rijkaard kimin döneminde gelirse gelsin aynı şey olur.Adamın bütün teknik direktörlük kariyeri hüsran.Başarısızlıklarla dolu

Geri
Üst Alt