Ünal Aysal: "Elmander & Kallström ikilisini çok istiyoruz"

Cevap: Ünal Aysal : Elmander & Kallström ikilisini çok istiyoruz

Valla bu 2 isim bütün enerjimi aldı götürdü. Ruhum eskidi resmen. Taraftarı yeniden heyecanlandıracak isimler değil bunlar.

Bi kere şu Elmander'in gol sevinci çok kazma. Servet gibi bir kol yukarda. Kallström ismini duymaktan sıkıldım artık. Yeter her sene her sene.

Tulun bu gidişle Sezgin'i bile aratır. Umarım ben yanılırım. Tulun kim? Cine5 yorumcusuna takım mı emanet edilir?

Bir de bu adam kendini bişey zanneder. Bir havalar,bir artsitlik. Hele dünkü kongre'de Başkan ilk geldiğinde, menejeri gibi araya girmeler,onun yerine konuşmalar.

Hiç unutmadım 3 ay 1 orta saha aradı,gitti inamotoyu getirdi bu tulun. Adam vizyonsuzluk,saçma transferler üzerine kariyer yapmış.

Bülent Tulun cidden kötü bir tercih.

Elmander´in bu sezonki istatistikleri nasil? Pek takip etmedim

Ünal Aysal Rijkaard'ı geri getirebilse (tamam imkansız ama hadi oldu diyelim) yine burun kıvırır mısınız? :)

36 maç 10 gol 6 asist

Çok iyi bir rakam, EPL için

Yabanci proffesionlarin oldugu yerde, özellikle Peter Kenyon ve diger isimlerin oldugu yerde, Bülent Tulun`un görüsleri hikaye kalir.

Adamlar süs diye görevlendirmiyor heralde bu yabancilari.

sanırım bu drogba haberleri herkesi fazla inandırmış, gelse çok iyi olur o ayrı da kallström gerçekten çok iyi transfer , ayrıca elmander de bonservissiz ii bir seçenek olur.. Avrupa da oynamadığımızı düşünürsek her futbolcunun direk bizi tercih etmesi gibi bi durum zor bunu da bilmeliyiz..

Yemişim Drogba'yı. Adam gelmiş 33-34 yaşına. Alınmayacak oyuncu değil. Alınsın isterim. Çünkü hem ismi var, hem de yaşına rağmen fizik olarak güçlü,kuvvetli bir oyuncu. Bizim lige direk uyum sağlar.

Drogba bu sezon 35 maç 11 gol 15 asist

36 maç 10 gol 6 asist

Çok iyi bir rakam, EPL için

ben cok begemiyorum barostan daha akilli daha kaliteli bence 3 kere canli tirbunden izleme sansimda oldu :) zaten juventus sevilla valencia istiyor adami bonservis yok kacirilmamali

Yemişim Drogba'yı. Adam gelmiş 33-34 yaşına. Alınmayacak oyuncu değil. Alınsın isterim. Çünkü hem ismi var, hem de yaşına rağmen fizik olarak güçlü,kuvvetli bir oyuncu. Bizim lige direk uyum sağlar.

Peki burun kıvırdığın nokta neresi anlamadım hala?

Baros, Elmander, Stancu, Cem Sultan Avrupa´da oynamayacagimiz bu sene icin fazlasiyla yeterlidir. CL´ye kalirsak Aysal Baskan cosar :) Benden söylemesi

Uluslar arası tecrübe ve Disiplin = Eric Gerets

Baros, Elmander, Stancu, Cem Sultan Avrupa´da oynamayacagimiz bu sene icin fazlasiyla yeterlidir. CL´ye kalirsak Aysal Baskan cosar :) Benden söylemesi

Stancu'yu çıkar o listeye Cenk'i koy, o zaman tamam derim. :)

Selcuk inan hayırlı olsun diyebilirmiyiz?

Bolton'un 1-2 macına denk geldim elmander Fransadaki kadar etkiliydi sakatlık sorunu varmı bilmiyorumda ben gelsin isterim Kime kimse laf edemez zaten

Rijkaard şu barcelona kadrosuyla bile 38 maçta 19 galibiyet 10 beraberlik 9 mağlubiyet alabilecek kadar kötü hoca.Bu kadro kendi kendine sahaya çıksa en fazla bu kadar başarısız olurdu.Şu barcelona kadrosunu rezil eden adam her takımı rezil eder.

Geri
Üst Alt