Ünal Aysal: "Elmander & Kallström ikilisini çok istiyoruz"

Cevap: Ünal Aysal : Elmander & Kallström ikilisini çok istiyoruz

Rijkaard varken son 2 senede barca rezil bir takımdı.Ligi real madridin 15-20 puan gerisinde 3. olarak bitirmişti.Ortada başarı falan yok.Rijkaard varken barca 38 maçın 19 unu kazanmış.Gittikten sonra 35 civarı galibiyet almışlar.Rijkaardın barcelonada başarılı olduğu safsatadan başka bir şey değil.Orda ikende aşırı başarısızdı.1 sezon çalıştırdığı Rotterdamı küme düşürdü onu da ekleyeyim

Tabii başarı falan yok haklısın. Barcelona'yı dedem de şampiyonlar ligi şampiyonu yapar! Şampiyonlar ligi falan nedir ki. Yiyorsa uzay kupasını alsın Riijkard efendi!

bence elmanderi beğenmemek değil ya da kallströmü. beklentiler çok yükseldi. yani şimdi bana sorsan drogba haberlerinden vb sonra bende çok aşırı tatmin olmayabilirim. ama onlar kötü adam diye değil, beklentiler aşırı arttı bi anda, bunun için

Drogba Akarrr

söyle bir soru sormak istiyorum baskan olsaniz kalström alirsiniz yoksa emanayimi

Drogba-Kallström ikilisini çok istiyoruz.

Heralde Drogba mı ? Elmander mi ? Hangisini tercih edersiniz sorusuna Elmander diyenin sorunu vardır diye düşünülür.Fakat bu Elmanderin kötü oyuncu olduğu anlamına gelmiyorki.Bizim ligde çok rahat 17 18 gole çıkar.Birde yanında 10 asistte yapar.

Elmander ve Baros çok iyi ikili olur harbi.Çok iyi tamamlarlar birbirini.

Kalström müthiş olur elmander ise en kötü yedek forvet olurki çok iyi bir forvet istatistikleri kötüde değil iyide değil zaten baros gelmeden önce istatistikleri rezalete yakındı geldi gördük kralı krala yedektir bonservisi yok diye stancu gider

Anladığım kadarıyla Kallström,Elmander ve Selçuk İnan gibi oyuncular transfer edilebilir.

Bence hiç birine hayır diyemeyiz,Şampiyonlar Ligi'nde oynayan bir ekip de değiliz.

Elmander ve Selçuk bedava, Kallström de makul bir fiyata alınabilir.

Önümüzdeki sezon için Baros,Stancu,Elmander,Kazım,(sözleşme yenilenirse Cem) kesinlikle yeterli olur.

Drogba için herkesin bir beklentisi var ama gerçekten daha önemli mevkiler var.

ikiside bes para etmez

Rijkaard varken son 2 senede barca rezil bir takımdı.Ligi real madridin 15-20 puan gerisinde 3. olarak bitirmişti.Ortada başarı falan yok.Rijkaard varken barca 38 maçın 19 unu kazanmış.Gittikten sonra 35 civarı galibiyet almışlar.Rijkaardın barcelonada başarılı olduğu safsatadan başka bir şey değil.Orda ikende aşırı başarısızdı.1 sezon çalıştırdığı Rotterdamı küme düşürdü onu da ekleyeyim

Şimdi kupa alınca kral, alamayınca mı dandik oluyor anlamadım. Futbolda yükseliş kadar düşüş de vardır. Gerçek olan tek şey; takıma ileriye dönük bir şey veriş mi vermemiş midir? Rijkaard'ı büyük hoca yapan en önemli nitelik de Barcelona'nın en az 10 yılını garantilemiş olmasıdır, geleceğini kurtarmasıdır. Yoksa Barcelona yaklaşık 10 yıldır (sayıyı attım, tam hatırlamıyorum) şampiyonluk göremiyordu. O takımı önce ligde bir yere getirdi, sonra da CL'yi kazandırdı. Bir ekolün oturmasında yardımcı oldu.

Şu an izlediğin Barcelona Guardiola'nın kökeninden değil, Hollanda'nın ekolünden geliyor. Cruyff ve Rijkaard'ın ekolünden geliyor, bu yüzden Rijkaard büyük hocadır, kabul etsen de etmesen de... Bu şekilde gerçeği reddederek dikkat çekemezsin. ;)

Tabii başarı falan yok haklısın. Barcelona'yı dedem de şampiyonlar ligi şampiyonu yapar! Şampiyonlar ligi falan nedir ki. Yiyorsa uzay kupasını alsın Riijkard efendi!

6 senenin içinden 1 seneyi ayıklamak çok mantıklı.Diğer 5 senede ne yaptı?Rotterdamı niye düşürdü.Doğru kadrosu kalitesizdi değil mi?Çok şanssız adam hep kalitesiz kadrolara denk geliyor nedense.Şu barcelona ile 3. olmak başarı diyorsan başka bir şey söylemiyorum

Açıkcası yabancı oyuncular hakkında pek bir beklentim yok. Yani Elmander ve Kallström, Türkiye ligi ve kupası için yeterli transferler olabilir. Ama en önemli olan yerli alınacak futbolculardır. Şahsen yerli transferleri çok daha önemli buluyorum..

Heralde Drogba mı ? Elmander mi ? Hangisini tercih edersiniz sorusuna Elmander diyenin sorunu vardır diye düşünülür.Fakat bu Elmanderin kötü oyuncu olduğu anlamına gelmiyorki.Bizim ligde çok rahat 17 18 gole çıkar.Birde yanında 10 asistte yapar.

Tabiii Tabii. hatta 5 blok 6 top çalma da yapar. Sabri,hakan gibi hücum özürlü bekler varken elmader gibi pivot santrafor 10 golü zor geçer.

Elmander 10 sene öncesinin futbolunda moda idi. Günümüzde pres yapan,orta sahaya yardıma gelen forvetler iş yapıyor.

Arkadaşlar yerli transferler hakkında birşey söyledi mi başkan?

Arkadaşlar yerli transferler hakkında birşey söyledi mi başkan?

İlk 11'de oynayacak çapta adamlarla görüşmüşler ve olumlu dönüşler almışlar bu oyunculardan.

6 senenin içinden 1 seneyi ayıklamak çok mantıklı.Diğer 5 senede ne yaptı?Rotterdamı niye düşürdü.Doğru kadrosu kalitesizdi değil mi?Çok şanssız adam hep kalitesiz kadrolara denk geliyor nedense.Şu barcelona ile 3. olmak başarı diyorsan başka bir şey söylemiyorum

Tamam haklısın.

İlk 11'de oynayacak çapta adamlarla görüşmüşler ve olumlu dönüşler almışlar bu oyunculardan.

Açıkçası yabancı transferinden daha önemli bana göre kaliteli yerli transferi.Bunu duyduğuma sevindim.

Geri
Üst Alt