Ünal Aysal: "Galatasaray’ın Avrupa Süper Ligi’ne katılmak için girişimde bulunması gerek"

imparator sayesinde kazandığımız başarılardan sonra egosu uğruna hocamızı yollayan sonra da işi eline yüzüne bulaştırıp klübü ffp pençesine takıp birden bire kaçan firari başkan sn cengize akıl vermesin 1 zahmet
Usta o zamanlar ikimiz de ft ye sövüyorduk

Ft cilere küfrediyoduk

bulunduk bıle!!

Aysal'ı severim, Türk sporu için de aşırı vizyoner birisidir ancak Avrupa Süper Ligi için fikirlerine katılmıyorum. Kendisi de endüstriyel futbola hizmet ettiği için futbol ruhuymuş diğer takımlarmış önemli değil tabii onun için. Aysalcı olarak bu manyakça organizasyonu desteklememesini isterdim.

imparator sayesinde kazandığımız başarılardan sonra egosu uğruna hocamızı yollayan sonra da işi eline yüzüne bulaştırıp klübü ffp pençesine takıp birden bire kaçan firari başkan sn cengize akıl vermesin 1 zahmet

Fatih Terim sonrasi yarim sezon icinde tükenen takim ile kulübün basinda bir sezon bile kalamamis. 14/15´de kötü bir CL ve Lig Baslangici ile sezon basinda istifayi basip, (Aziz Yildirim´in sizi degistirecegiz ifadesinin ardindan) kulübü kaosa sürüklemis, zengin olmasina ragmen kulübe kayda deger katki hic bir zaman yapmamis, ve basip gittigi sezonda, burada her gün hakaretler edilen Apo Albayrak, ve Dursun Özbek, geceleri alkolü fazla kacirip reportajlara cikan fosillesmis Duygun Yarsuvat ile takimi toparlayip, yeni teknik direktör olarak Hamza´yi getirerek takimi sampiyon yapmistir. Yani onun kactigi kirmizi koltuktan, hangi yilda oldugumuzu bile hatirlamakta zorluk yasayan bir Baskan ile takim sampiyon olmustur. Hemde tarihinin en kritik yarislarindan bir tanesinin ortasinda. (4. yildiz yarisi) Resmen takimi iki kere sabote edip, ikincisinde basarili olamamistir. Fenerbahce´nin dördüncü yildizi önümüzden kazanma senaryosundan kil payi yirtmisiz. Buna ragmen hala fanlarinin ólmasi cok ilginc.

Ulan Aysal ikinci döneminde kulübü rezil transferlerle milyon eurolarca euro zarara uğratmasan efsane bir başkandın.. Şimdi sen olsan resmi başvuruyu yapar TFF, Nihat ve hükümetin paçalarını iyice paçalarını tutuştururdun.. Ahh başkanım ahh.. Mustafa Cengiz'in hakkını yemiyorum hiçbir zaman kulübü yedirmedi ancak kimse hükümet ve onun çetesine karşı senin gösterdiğin dik duruşu sergileyemedi.. Şimdi Fener'e masa başında şampiyonlukları peşkeş çekerken sana deli gibi ihtiyacımız vardı..

4 yıl üst üste şl oynayan takıma 5. yılında uefa'dan men aldıran modern kemal derviş.

Diyoruz iste vizyon ok, yonetim ve hamleler baya yanlisti. Bilancosu cok agir oldu. Yonetici de haddini bilecek TD'si de oyuncusu da. Bu is denge ve duzen isi. Yok mu bir Baskan adayi biraz onun biraz bunun dogrularini alip bu takimi tekrar costuracak be !

Averaj takımı da lazım tabi.

Averaj takımı da lazım tabi.

1618842381786.webp

bizi almazlar

yerel ilgi haricinde reyting getirecek bir takım değiliz. dünyanın dört bir yanında taraftarımız yok.

türkiye pazarı da döviz kurundan ötürü pek ilgi çekmez şu aşamada.

Komik adam. Unutulmamak için her konuya atlıyor. İcraat istesen tık yok. Boş bir demeç olmuş.

:tbr::tbr::tbr:

Benim mesajdan önce bu mesajı görseydim o mesajı yazmadım. Zira bu mesajdan sonra başka laf etmek olmaz. Konu kilitlenmeliydi.

Geri
Üst Alt