istifa etmez batırmadan bırakmaz bence ft'yi kovduğu günden beri kulüpte inanılmaz rezil işler oluyor 2.şampiyonlukdan sonra çok şımardı başkan galatasaray tarihinin en güçlü yönetimini lağvetti ve ft'yi bir bahane bulup bir şekilde kovdu ft çok masumdu demiyorum ama kovulması kulübün gidişatına büyük bir darbe vurdu enazından o şekilde gönderilmemeliydi bütün takımı etkiledi bu piskolojik olarak yabancıoyuncularda dahil buna umarım toparlanırız bundan sonra ünal aysal için hiçbirşey yolunda gitmiyor şuan menejerlerin oyuncağı oldu kulüp...
birazdan terimci kebapçı v.s diye saçmalayanlar olucak şunu belirtmek isterim ki yorumlarımda hiçbir art niyet yoktur ben Galatasaray'lıyım terimci vesaire aysalcı değilim...
Yok kimse sana Terimci vb. demiyecek fakat Amrabat ile Chedjou'yu kim aldırdı ve ne kadar verildi bunun hesabını kim vericek diye sorsak mesela doğru soru olurmu mesela ?
Aysal istifa etmeli diyenler bence kesinlikle Galatasaray'ın iyiliğini düşündüğünü sanmıyorum Aysal geldiğinden beri Galatasaray marka değeri ve gelir bakımından çok fazla ilerlemiştir illaki hatalar yapıcaktır fakat doğru yanlış dengesi yaparsak doğruları daha ağır basar bence.