Ünal Aysal İstifa Etmeli mi?

istifa etmez batırmadan bırakmaz bence ft'yi kovduğu günden beri kulüpte inanılmaz rezil işler oluyor 2.şampiyonlukdan sonra çok şımardı başkan galatasaray tarihinin en güçlü yönetimini lağvetti ve ft'yi bir bahane bulup bir şekilde kovdu ft çok masumdu demiyorum ama kovulması kulübün gidişatına büyük bir darbe vurdu enazından o şekilde gönderilmemeliydi bütün takımı etkiledi bu piskolojik olarak yabancıoyuncularda dahil buna umarım toparlanırız bundan sonra ünal aysal için hiçbirşey yolunda gitmiyor şuan menejerlerin oyuncağı oldu kulüp...

birazdan terimci kebapçı v.s diye saçmalayanlar olucak şunu belirtmek isterim ki yorumlarımda hiçbir art niyet yoktur ben Galatasaray'lıyım terimci vesaire aysalcı değilim...

Yok kimse sana Terimci vb. demiyecek fakat Amrabat ile Chedjou'yu kim aldırdı ve ne kadar verildi bunun hesabını kim vericek diye sorsak mesela doğru soru olurmu mesela ?

Aysal istifa etmeli diyenler bence kesinlikle Galatasaray'ın iyiliğini düşündüğünü sanmıyorum Aysal geldiğinden beri Galatasaray marka değeri ve gelir bakımından çok fazla ilerlemiştir illaki hatalar yapıcaktır fakat doğru yanlış dengesi yaparsak doğruları daha ağır basar bence.

o değilde futboldan pek birşey anlamıyor başgan, kendisi ayrıca cimri birisi

futboldan anlayan birisini alsın o halletsin tüm transferleri

Futboldan bal gibide anlıyor. Terim gibi bir adam kakayı istiyorum dedi ve o gitti dünyanın o mevkiide olan enlerinnden birini aldı (bana göre en iyisi) bu bile yeter.

Terimin görmediğini o gördü.

Cahile cahil, akıllıya akıllı lazım.

Futboldan bal gibide anlıyor. Terim gibi bir adam kakayı istiyorum dedi ve o gitti dünyanın o mevkiide olan enlerinnden birini aldı (bana göre en iyisi) bu bile yeter.

Terimin görmediğini o gördü.

o mevkiide olan enlerinden biri Manciniyse sende futboldan pek anlamıyorsun hacı

terim den nefret oldugu ortaya çıkıyor ama Terim Galatasaray yüksek tutan isimdi

facepalm.gif

Tapata

Fbjk kardeşlerin en nefret ettiği adam ,

TFF'nin ve "elemanlarının" en nefret ettiği adam ,

padişahın ve yalamalarının en nefret ettiği adam ,

nerede GALATASARAY DÜŞMANI varsa nefret ettiği adam ,

İstifa etsin tabiii .....

Allah akıl fikir versin !

Yok kimse sana Terimci vb. demiyecek fakat Amrabat ile Chedjou'yu kim aldırdı ve ne kadar verildi bunun hesabını kim vericek diye sorsak mesela doğru soru olurmu mesela ?

Aysal istifa etmeli diyenler bence kesinlikle Galatasaray'ın iyiliğini düşündüğünü sanmıyorum Aysal geldiğinden beri Galatasaray marka değeri ve gelir bakımından çok fazla ilerlemiştir illaki hatalar yapıcaktır fakat doğru yanlış dengesi yaparsak doğruları daha ağır basar bence.

illaki hata yapıcakta sürekli olmaya başladı bu hatalar bu kötü, olumsuzlar olumlulardan fazlaysa sıkıntı var demektir işler kötüye gidiyor bence

aysal istifa etmeli demedim ben ama takımı kötüye götürüyor şuan dedim sadece bu bir öngörüdür..

enazından chedjou ve amrabatı terim aldırdı her ne kadar beklentinin altından kalsalarda, şimdi menejerler oyuncu aldırıyor bize fark burada hangisi daha kötü bilmiyorum...

o mevkiide olan enlerinden biri Manciniyse sende futboldan pek anlamıyorsun hacı

terim den nefret oldugu ortaya çıkıyor ama Terim Galatasaray yüksek tutan isimdi

Ben sneijderden bahsediyorum.

Manciniye gelecek olursak o gelmeden önce kimse ona hayır demedi nerdeyse. Burda kötü futbol oynattı onayrı konu.

Ünal başkan olmasa mancini giderken alacaklarınıda bırakmazdı.

Ama sadece istediklerinizi görürsünüz siz.

Terime bak bakalım şuan kimin elamanı

sakin beyler ne ıstıfası...ne kadar ısler ıyı gıtmıyor gıbı gorunse de bırlık olma zamanı en cok elestırenlerden bırı olarak soyluyorum bunu..mayıs ayına kadar kımsenın bu lafı dıllendırmemesı gerek

genlerimizde var...

zenginsen parana laf ederler... araban güzelse arabana laf ederler... kıyafetin güzelse kıyafetine laf ederler... yakışıklıysan "kesin gay" derler... kız güzelse ohh fıstığa bak derler... reddederse "yollu la bu kız" derler... başarılıysan başarına laf ederler, birinin başarılı olması hoşumuza gitmez... bizden yukarıda biri varsa aşağı çekmeye çalışırız onun seviyesine çıkmak işimize gelmez zira çaba harcamayı gerektirir ki hiç bize göre değil...

bana göre son 3 sene belki de sportif ve mali kazanç olarak kulüp tarihinin en başarılı seneleridir... ama her başarının bir bedeli var...

biz başarılı adamları buralarda sevmeyiz dostum...

Ünal Aysal bol keseden dagitti paralar ve anlamsiz maas zamlarindan sonra klubu daha da maddi dar bogaza sokmadan once istifa etmeli mi?

Eray, Burak ve Selcuk zamlari, devre arasinda harcanan 20 milyon € sadece birkac ay icinde harcanan milyonlar.

Erciyes'te 400.000 bin TL kazanan Yasin bizde en az 1 milyon € yani Erciyesten aldigi maasin 7x alacak..yani 2.850.000 TL. Ucuruma surukleniyoruz.. ustelik ilk 11'in sag beki, forvet stoper yetersizken..

Gereksiz ve bizim seviyemizde olmayan oyuncularla yuksek maasli sozlesmeler yaparak gelecegimizi riske atiyoruz, belimizi bukuyoruz.

Bu oyunculara karsi sahip oldugumuz yukumluluklerden oyle kolay bir sekilde kurtulamayacagiz..

Ustelik Hajrovic rezilliginin hesabini kim verecek? Unuttuk mu yoksa?!

Secilmeden once Inan Kirac tarafindan basina pompalanan 100 milyon €'ya ne oldu.?

Sadece şu olaylar istifa nedeni belki ama özhan canaydın ve adnan polat dönemlerini gördükten sonra istifa etsin demek biraz haksızlık olur.

adam öldü beyler.

Sadece şu olaylar istifa nedeni belki ama özhan canaydın ve adnan polat dönemlerini gördükten sonra istifa etsin demek biraz haksızlık olur.

Sonumuz hic iyi olacak gibi degil.. Buyuk bkrc bataganin icindeyiz. Sermaye artisindan beklenen geliri elde edemedik. Unal Aysal'in yanlis yonettigi surec yuzunden maadi yonden bir cikmaza giriyoruz. Ustelik sifiri tuketerek. POLAT'DA BIR DONEM taraftarin sevgilisiydi.. Yanlis yonetim ve transferlerdeki becerisizlikten dolayi enkaz birak gitti.

Unal Aysal'da hizla o yolda ilerliyor. Hizli bir sekilde radikal kararlar alinmali..

Bu baslik biraz sert ve uc bir yorum, uyari fakat eger yonetim bazinda bazi seyler degismezse isimiz kolay olmayacak..

Hesap sormak lazım tabi, son 3 yılda kulüp para basmasına rağmen, neden finansal krize giriyoruz ? Ünal Aysal Galatasaray'ı finans olarak Avrupa'nın en iyi 10 kulübünden biri yapacagım diyordu ama finans her sene geriye gidiyoz.

Para varken harcamak icin yer arıyoruz. Yokkende 4.yıldızı takmak icin Yasin'lerden medet umuyoruz. Maksat transfer olsun, taraftarın gazı alınsın hesabı.

Benim icin iyi bir Baskan milyarları olan değil Futboldan gercekten anlayan Baskandır. Ünal Aysal futboldan anlamıyor, Başkan'ın yanındaki elemanlarda futboldan anlamıyor. Futbol fakiri bir yönetimimiz oldugunu düsünüyorum. Kulübe bugün 100 m euro para girse; sırf para bizi kaşıttıgından net 50 m euro'sunu abuk-zubuk adamlara harcarlar..

bu mesaj burada dursun yarın girip bakarım, konu sahibi ceza alacak mı bakalım.

Geri
Üst Alt