Ünal Aysal İstifa Etmeli mi?

Hep diyorum Perez başkan kale arkasındaki nazileri nasıl temizlediyse bizimkiler de ua denen paralı asker cetesini tribunlerden temizlemeli.

Yurt dışında yaşadığım için maçlara gidemiyorum. Geçen sene Türkiyeye geldim ve Arenaya gitme imkanim oldu.

O da Rize maçına denk geldi. Terimin kovulduktan sonraki ilk macimizdi galiba. Her neyse kale arkasina bilet bulduk. Başladı bu beyinsizler "imparator terim" diye bağırmaya.

Ben bağırmadım. Linç ediyorlardı beni orada nerdeyse eşkıya bozuntuları bağırmadım diye. Allahtan tek başıma girmemiştim, kuzenin Tayfası vardı.

I am the one who knocks!

Asıl hain Terim'dir.Bu adam değil mi şampiyonluktan sonra RTE'den (üstelik milli takımın antrenörü varken) teklif alan ve neden olmasın diyen.Terim değil mi Tff ile imzaladığı sözleme hakkında bilgi vermeyen ? Terim değil mi yerli transferi yaptırmayıp bizi çok zor durumlarda bırakan ? Galatasaray düşmanı şebekenin istediği gibi bu sene Fenerbahçe şampiyon yapıldı ki biz 4.yıldızı takıp farkı daha da fazla açmayalım.

Terim bizzat şebekenin emri ile takımı sabote etti yahu , kampta çalışılmadı ki takım geçen sene ligde 99-100 km zor koşuyordu öyle böyle rezalet değil...

Tabi amaç Ünal Aysal'ı göndermekti ama Galatasaray taraftarı neyin ne olduğunu gördü çoğunlukla.

Ha Terim de mükafatını aldı , senelik 5 milyon dolardan 7 senelik sözleşme , 2 tane de stada " İsmi verildi " beyefendinin...

Ünal Aysal'ın başkanlığı süresinde yaptığı en muazzam iş Terim'i kovalamaktı, senin gibileri görünce daha da teşekkür ediyorum başkana...

Evet canim sana aynen katiliyorum. "20 Milyon Galatasaray´li AKP´liye oy vermistir" diye bir aciklama yaptigi icin Ünal Aysal hükümet ve baronlar bizi iki sene üst üste sampiyon yapti ve FB´nin elinden iki tane Süper Kupa aldirdi. Ama sonra iclerinden geldigi icin bizi sabote ettirip bir kerede Fenerbahce´yi sampiyon yaptilar, ara acilmasin diye... Evet, aynen...

bikmadinizmi bu konulardan? Ü.Aysal in gitse sanki her sey güllü gülüstan olacak. ve ya gitmesini isteyenler A.Polati istiyormusunuz? Drogbalari ,Sneijderleri,Melolari,Selcuklari,Musleralari aldiginda iyimisde simdi kötümü oldu? siz dua edin basimizda Ü.Aysal gibi adam var.

Bu oyunculari transfer etmek icin isminin Ünal Aysal olmasi gerekmiyor.

Siyasi baskılara, bütün kurumların çirkefliklerine, tüm takımların şikeci takıma maddi manevi yatması ve bize her türlü zorluklara rağmen, hükümetin yanlış yönetimi sonucu doların Euro'nun uçup gitmesine rağmen,tüm medyanın sırt çevirttirildiği bir dönemde kuduz köpekler gibi herkesin bize saldırdığı bir dönemde,suçluların dışarda gezdiği mazlumların ezildiği bir dönemde Bize ligde ve avrupada göstermiş olduğu başarılardan dolayı SAYIN ÜNAL AYSAL'A teşekkür ederim.

Proje diyorsunuz, yapılan kösteklikleri unutuyorsunuz,borçlar diyorsunuz SPK nin şerefsizliğini unutuyorsunuz, Sponsor bulamama sebebini araştırdınız mı cumhurlar siziiii. daha bu şekilde nice engeller,çamurla sayarım

İyi gün taraftarı, transferciler sizi.

Bugünler bile size çok.

Yaw ben anlamıyorum bu kaşıntı neden, her durumda yok aziz yok tff yok tayyip bizi mahvediyoru diyorsunuz, sonra ünal aysala laf atıyorsunuz. Buna gerçekten anlam veremiyorum.Ünal aysal yönetimi olmasaydı şu an 8. sıralarda sürünüyor olurduk. Umarım bu yönetim ve anlayışı bundan sonra Galatasarayda kalıcı olur.

Kim ne derse desin Ünal Aysal an itibariyle Galatasaray tarihinin en başarılı başkanlarından biridir.

3 senede 2 şampiyonluk, CL'de çeyrek final ve hemen ertesi sene CL'de ilk 16 + Türkiye kupası

Wesley Sneijder ve Didier Drogba isimleri de getirdi ve izletti bize..

Hatta genç yetenek olarak Bruma'ya yatırım yaptık 10 milyon € tarihimizde ilk defa böyle bir transfer yaptık.

Bayanlar basketbolda 1 numaralı kupa Avrupa şampiyonluğu, erkekler basketbolda Euroleague çeyrek final ve son Türkiyede son maçta taktığımız kapak..

Saydırmayın işte bir ton başarısı var adamın

Yani yukarıdaki arkadaşında dediği gibi tam küfürlük konu olmuş

Kapatım başlığı allah aşkına ne istifası Galatasarayı hep böyle karıştırma çabaları ne tff ve aziz Galatasaray kendi kendini bitiriyor

Benim için - olan tarafları ise ;

1- Fatih Terim'in gönderiliş şekliydi . Konuşarak anlaşmak yerine kendisine sormadan direkt antrenmandayken göndermesi biraz taraftarları da kızdırdı haliyle .

2- Amatör branşlar için ilk senelere verdiği destek sonraki senelere oranla daha da düştü artması gerekirken . Geçen sene Euroleague Women şampiyonu olan kadın basketbol takımımızın bütçesi artması gerekirken küçüldü . Erkek basketbol takımımızın hali ise ortada . Ağustos'a girdik hatta geçiyoruz şu ana kadar açıklanmış bir transferimiz yok . Kim transfer edilecek o konuda ayrı bir sıkıntı var . Çünkü sürekli transfer listemiz değişiyormuş ..

3- Bayan basketbol ve erkek basketbol takımlarımızın zamanında maaşlarını vermeyerek (3-4 ay boyunca) takımları bozma noktasına kadar getirmesi . Hatta bayan basketbol takımında Lindsay Whalen'in maaşını almadığı gerekçesiyle gittiği zaman resmi siteden "Galatasaray'lılık ruhuna aykırı" gibi komik bir açıklama yapması .

4- Kulübün efsane forması olan parçalı forma yerine son derece özensiz ve tasarımı kötü olan formalar bu sene kullanılacak . Taraftarların içi rahat olsun parçalı forma da kullanılacak denildi ama hala yok .

5- Son derece gereksiz transferlerin yapılması . Yani transfer yaptık diye transfer yapılmış olmaları . Şu an tonlarca gereksiz oyuncu var ama sayamayacağım o kadar fazla yani .

6- Kongre içinde hala gizli fblilerin olması yani mesela Aziz Yıldırım'ın avukatı Köksal Bayraktar hala GS kongre üyesi .

7- Komisyoncu Bülent Tulun'un hala gönderilmemesi .

8- Lig başlamışken , şampiyonlar ligi başlamışken son derece profesyonel bir hoca olan Roberto Mancini'yi getirmeleri .

Sevdiğim ve saydığım bir hocadır . Bu kısıtlı zamanda da iyi işler çıkartmıştır kesinlikle ona lafım yok ama bu tip hocalar sezon bittikten sonra veya başladıktan sonra gelir lig başlarken değil .

9- Mancini iyi şeyler yaptı kısıtlı zamanda . Çünkü göreve geldiği zaman resmen bir kaos vardı hem taraftarlarda hem de kulüpte . Göreve geldiği ilk maçlarda bile "Fatih Terim" diye bağırıldı . Ona rağmen iyi durdu . Ben olsam o davranışlardan sonra direkt giderdim takımdan . Onlara rağmen takımı tanımıyorken , takımıyla doğru dürüst bir kamp yapmamışken ligi 2. sırada bitirmesi , Şampiyonlar Ligi'nde Juventus'lu , Real Madrid'li gruptan çıkartarak geçen sezonun yarı finalisti Chelsea'ye elenerek (1. maçta 2-3 fark atacağımız bir turda elendik) , 9 senedir finale dahi çıkamadığımız bir Türkiye Kupası'nı alarak gayet iyi işler yaptı . Ama gönderildi . Sebep ise yeteri kadar bütçe veremeyeceğimizdi .. 15 m Euro istiyordu sadece Mancini . Ama Ünal Aysal çok gördü ve gönderdi .

10- Kadın takımımızın Euroleague şampiyonu olduktan sonra yapılan bir partide GS düşmanı Turgay Demirel'in çağırılması .

11- Aslantepe'de bir kapalı spor salonu yapılacak diyip yapılmaması .

12- Forma sponsorunun hala bulunmaması .

13- Eray İşcan gibi futbolculara %100 indirim yapılması (Neyin ödülüyse ..)

14- Voleybol sorumlusu Orkun Darnel'in Florya'da Müdür olması . Candan Erçetin'in basketbol sorumlusu olacak olması .

15- GS Store davasında peşindeyiz denilip bütün suçluların bırakılması ..

16- AB Davası açtık diyip taraftarı kandırması . Açılsa bile şu ana kadar çoktan sonuçlanması gerekiyordu .

17- UEFA'nın dağıttığı Marketing-Poll gelirlerinden en düşük payı bizim almamız . Burda Doğuş Grubu hakkında inceleme başlatması gerekiyordu .

18- Galatasaray Adası'nın halen alınamaması . Son derece komik bir fiyata kiralık verilmesi . Adanın Galatasaray ile ilgisi sadece isminden kaynaklanıyor onun dışında bir bağlantı yok .

19- Galatasaray'ın bütün takımlarının antrenman merkezi olarak Florya değil Büyükçekmece'deki tesisler olacak diyorlardı . Hala somut bir gelişme yok .

20- Hajroviç'e milyon euro bonservis parası verip , maaşını vermeyip bir de üstüne dava açmak ..

21- GS TV'nin hala şifresiz olmaması . GS-Fb maçlarını bile fb tv'den izliyoruz maalesef .

Daha saymak saymak bitmiyor . -'leri +'sından çok diyelim . Ünal Aysal'a sonuna kadar destek verdim ama son zamanlarda çok sapıttı maalesef . Hele bu sene ligde şampiyon olamazsak ve 4. yıldızı fenere kaptırırsak o zaman yeni bir feda dönemi bizi bekler diyerek konuyu kapatıyorum . Biliyorum çok uzun oldu . Ama yalan değil yukardakiler .

Saygılarla ve sevgilerle ..

1. İki senelik sözleşme önerildi kendisi kabul etmedi.

2. Amatörlere verilen destek düştü demişsin, Erkek basketbol takımı 14 yıl sonra şampiyon oldu, son 8'e kaldı, bayanlarda Türkiye'ye ilk avrupa kupası getirildi bu sene kaç sene sonra şampiyon olduk 3 kupa birden aldık. Her şey bütce ile olsaydı FB sürekli rezil olmazdı avrupa'da.

4. Formaların tasarımını başkan mı yapıyor? Ayrıca forma formadır üstünde sarı kırmızı olduktan sonra ne fark eder?

5. Galatasaray tarihine bir bak daha fiyasko dönemler göreceksindir. Ayrıca bu transferler başkanın değil, T.D arzuları doğrultusunda yapılıyor çoğu zaman.

8. Mancini'yi severim demişsin, profosyonel demişsin getirilebilecek en iyi hocaydı o dönem. Yılmaz Vural'a mı teklif götürülmeliydi?

9. Bu maddeyi anlamadım ama Mancini 15m euro istemiyordu. Zaten bizim bütçemiz 12m euro. Sen adamın 3m için mi gittiğini düşünüyorsun.

12. Bugün gidilip 5m euro'yada anlaşma yapılır. Sponsorla sırf anlaştık bitti diye anlaşılmaz. Alabileceğin en iyi fiyat alınır.

15. Suçluların bırakılıp bırakılmamasına ne zaman Aysal karar vermeye başladı?

16. AB davasını sporcuların açtığı milyonlarca kez söylendi. Sonuçlanmamış olması bu ülkede ki adalet sistemini gösterir.

17. Bu konuda UEFA'ya danışıldığı ama başka katılımcı olmadığı için Doğuş'un o kadar ucuza aldığını da açıkladı kulüp. Bu nasıl yönetimin suçu?

21. Yapılan bir sözleşme var. Canım sıkıldı bozuyorum diyemezsin.

Sonuç olarak -'leri +'larından fazla değil.

Bırakın terim aysal muhabbetini ikiside Galatasaray'a zarar vermiştir bu sene ikisiylede ilişkiyi kesmek gerekir.

Fatih terimin gidişi ne kadar doğru ise Ünal Aysalın gitmesi gerektiği de o kadar dogrudur.

başarılı yonetimi dagıttıgı an gözümden düşmüştü başkan üzerine FT hocayı da gönderdi Allak bullak etti takımı.ama şu kritik zamanlarda tabiki istifa etmemeli.sene sonu şikeci camia 4.yıldızı takarsa bu aysalın eseri olur o zaman hemen gitmeli.

Yurt dışında yaşadığım için maçlara gidemiyorum. Geçen sene Türkiyeye geldim ve Arenaya gitme imkanim oldu.

O da Rize maçına denk geldi. Terimin kovulduktan sonraki ilk macimizdi galiba. Her neyse kale arkasina bilet bulduk. Başladı bu beyinsizler "imparator terim" diye bağırmaya.

Ben bağırmadım. Linç ediyorlardı beni orada nerdeyse eşkıya bozuntuları bağırmadım diye. Allahtan tek başıma girmemiştim, kuzenin Tayfası vardı.

I am the one who knocks!

niye bağırmadın ki, terimi benden çok severdin o zaman

futbolda iyi bir iş yapıyo başkan da diğer branşlar hayal kırıklığı olursa bu sene ayıp eder. şampiyon basket takımları ve atılım yapan bayan voleybol takımları geri gidecek gibi bu sene. bana kalırsa bu branşların hiç biri olmasın ama eğer varsa en iyi olmalıyız. amatör değil artık bu şubeler çünkü.

1. İki senelik sözleşme önerildi kendisi kabul etmedi.

2. Amatörlere verilen destek düştü demişsin, Erkek basketbol takımı 14 yıl sonra şampiyon oldu, son 8'e kaldı, bayanlarda Türkiye'ye ilk avrupa kupası getirildi bu sene kaç sene sonra şampiyon olduk 3 kupa birden aldık. Her şey bütce ile olsaydı FB sürekli rezil olmazdı avrupa'da.

4. Formaların tasarımını başkan mı yapıyor? Ayrıca forma formadır üstünde sarı kırmızı olduktan sonra ne fark eder?

5. Galatasaray tarihine bir bak daha fiyasko dönemler göreceksindir. Ayrıca bu transferler başkanın değil, T.D arzuları doğrultusunda yapılıyor çoğu zaman.

8. Mancini'yi severim demişsin, profosyonel demişsin getirilebilecek en iyi hocaydı o dönem. Yılmaz Vural'a mı teklif götürülmeliydi?

9. Bu maddeyi anlamadım ama Mancini 15m euro istemiyordu. Zaten bizim bütçemiz 12m euro. Sen adamın 3m için mi gittiğini düşünüyorsun.

12. Bugün gidilip 5m euro'yada anlaşma yapılır. Sponsorla sırf anlaştık bitti diye anlaşılmaz. Alabileceğin en iyi fiyat alınır.

15. Suçluların bırakılıp bırakılmamasına ne zaman Aysal karar vermeye başladı?

16. AB davasını sporcuların açtığı milyonlarca kez söylendi. Sonuçlanmamış olması bu ülkede ki adalet sistemini gösterir.

17. Bu konuda UEFA'ya danışıldığı ama başka katılımcı olmadığı için Doğuş'un o kadar ucuza aldığını da açıkladı kulüp. Bu nasıl yönetimin suçu?

21. Yapılan bir sözleşme var. Canım sıkıldı bozuyorum diyemezsin.

Sonuç olarak -'leri +'larından fazla değil.

2 senelik sözleşme önermekten öteye gittik yav, gstv de terim ile sözleşme uzattık diye son dakika geçtik, imzalar atıldı demek ki ama sonra ne olduysa terim tek taraflı fesh etti herhalde sözleşmeyi ama basına yansımadı bu fesih olayı rte engelledi diye düşünüyorum

yazmak istemiyorum ama resmen kaşınıyorsunuz.

Burada fenerli olduğunu bildiğimiz bir üye çıkıp şunları söylese anlarım ama sarı kırmızıya gönül vermiş üyeler bile böyle düşünüyorsa bence size Bilal Erdoğan gibi bir başkan yakışır , hatta abisi de gelsi gemicikleriyle beraber rivaya villalar kursunlar ordan yönetsinler klubü , size bu müstehak bence.

Geri
Üst Alt