Ünal Aysal İstifa Etmeli mi?

Aysal'in yaptigi transfer hatalarini Çin ve Katar takimlari bile yapmaz. Önümüzdeki 4 sene bu oyuncular paralarini almadan bir yere gitmeyecek. Aysal'da bunlari gönderemez. Yeterince sert biri degil. Azize olsa bunlari tehdit eder, Katar ve Rusya'ya postalardi.

Ancak simdi yönetimi degistirmek dogru olmaz. Sezon ortasina denk gelir. Benim ÜA'dan beklentim transferden elini çeksin. Sponsor, sermaye ve ara sira maç izleme gibi seyler yapsin. Utkucan ve ekibi yerine dogru dürüst bir ekip görevlendirilsin. Yönetime Dürüst, Albayrak, Öztürk, üstünel gibi adamlardan seçsin. Eger bunlari yapmiyorsa mayis ayinda gitsin isterim.

1. İki senelik sözleşme önerildi kendisi kabul etmedi.

2. Amatörlere verilen destek düştü demişsin, Erkek basketbol takımı 14 yıl sonra şampiyon oldu, son 8'e kaldı, bayanlarda Türkiye'ye ilk avrupa kupası getirildi bu sene kaç sene sonra şampiyon olduk 3 kupa birden aldık. Her şey bütce ile olsaydı FB sürekli rezil olmazdı avrupa'da.

4. Formaların tasarımını başkan mı yapıyor? Ayrıca forma formadır üstünde sarı kırmızı olduktan sonra ne fark eder?

5. Galatasaray tarihine bir bak daha fiyasko dönemler göreceksindir. Ayrıca bu transferler başkanın değil, T.D arzuları doğrultusunda yapılıyor çoğu zaman.

8. Mancini'yi severim demişsin, profosyonel demişsin getirilebilecek en iyi hocaydı o dönem. Yılmaz Vural'a mı teklif götürülmeliydi?

9. Bu maddeyi anlamadım ama Mancini 15m euro istemiyordu. Zaten bizim bütçemiz 12m euro. Sen adamın 3m için mi gittiğini düşünüyorsun.

12. Bugün gidilip 5m euro'yada anlaşma yapılır. Sponsorla sırf anlaştık bitti diye anlaşılmaz. Alabileceğin en iyi fiyat alınır.

15. Suçluların bırakılıp bırakılmamasına ne zaman Aysal karar vermeye başladı?

16. AB davasını sporcuların açtığı milyonlarca kez söylendi. Sonuçlanmamış olması bu ülkede ki adalet sistemini gösterir.

17. Bu konuda UEFA'ya danışıldığı ama başka katılımcı olmadığı için Doğuş'un o kadar ucuza aldığını da açıkladı kulüp. Bu nasıl yönetimin suçu?

21. Yapılan bir sözleşme var. Canım sıkıldı bozuyorum diyemezsin.

Sonuç olarak -'leri +'larından fazla değil.

1-Evet zaten Fatih Terim'in gönderilişini eleştirmedim , gönderilmesi de gerekiyordu onda hemfikiriz ama antrenmanda gönderilmesi olmadı .

2- Evet ilk senelerde amatör branşlara gayet güzel destek veriliyordu ama son 2 sene bütçe iyice düştü . Erkek basketbolda 10 m euro bile etmiyor bütçe . Kadın basketbol takımında bütçe 3,8 m euro imiş .

4- Formaların tasarımını başkan yapmıyor elbet ama hiç mi formayı görmedi tasarlanırken ? Nike daha önce katalog verir takımlara seç beğen al misali . Oldu o zaman mor formalarla sizi baş başa bırakalım .

5- Ben eskiden fiyasko transferler yapılmıyordu demedim , yapıldı da zaten . Ama şu son 2 seneye bakarsan ne kadar gereksiz , ne kadar çöp var takıma doldurulmuş . Kadro bile kuramıyoruz çöplerden dolayı . Bazı yerlere de alt yapıdan takviye getiriyoruz ..

8- Mancini'yi evet severim , sayarım . Manchester City'ken de bir sempatim oluşmuştur . Ama bu tip "profesyonel" hocalar lig başlamışken değil sezon sonu getirilir . Mancini o zaman bir riskti . Tutmasa daha kötü sonuçlar alabilirdik . Allah'tan tuttu o ayrı konu . Ayrıca Yılmaz Vural , Hikmet Karaman gibilerini ben de istemem . Belki Mancini kadar ünlü ve pro olmayan birisi getirilebilirdi .

9- Mancini transferler için 15 m istiyordu . Hadi 20 m euro istiyordu diyelim . Bizim Tarık'a vereceğimiz para 5,5 m euro zaten . İstesek de o bütçe bal gibi sağlanırdı .

12- Başkan 15 m euro falan istiyor senelik sponsorlardan ama o kadar da uçmasına gerek yok . Bizim gibi bir kulüp için 10-12 m euro arası yeter de artar . Ha iyileri varsa iyilerini getirsin kabul ama 15 m euro üstü bulacağız diye teklif veren sponsorlar da çekilecek kötü bir sponsorla anlaşacağız .

15- Suçluların yanına kar mı kalacak ? Sonuna kadar gitmesi gerekirdi . Gerekirse Avrupa'da yetkili mahkemelere de başvuracaktı . Sonuçta orada Galatasaray'ın imajı zedelendi , maddi zararı oldu .

16- Sporcular aynı davayı Avrupa'daki yetkili mahkemelere de açacaktı . Onlar da biliyor Türk mahkemelerinde olumlu bir karar çıkmayacağını .

17- Geçen sene Şampiyonlar Liginde ülke tarafından temsil edilen tek kulüp biz değildik yani diğer takımların ülkesi de tek temsilci gönderiyordu . Mesela Yunanistan'ın Olympiakos takımı dışında Yunanistan'dan bir başka takım yoktu ama Olympiakos bizden daha çok para kazandı . 3 sene önce Moussa Sow'u kim aldığını biliyoruz zaten .

21- Yapılan bir anlaşma var ama sen bu anlaşmayı 3 senedir bozamıyorsun .. Madem bozamıyorsun GS TV'yi niye şifresiz yapacağız diyorsun dimi yani akıl var mantık var .

2 senelik sözleşme önermekten öteye gittik yav, gstv de terim ile sözleşme uzattık diye son dakika geçtik, imzalar atıldı demek ki ama sonra ne olduysa terim tek taraflı fesh etti herhalde sözleşmeyi ama basına yansımadı bu fesih olayı rte engelledi diye düşünüyorum

Amerikanin isi o.

İlk Aysal yönetiminde yapılan transferler ve bedelleri

2011-2012

Fernando Muslera-6.75 Milyon Euro +

Emmanuel Eboue-3.5 Milyon Euro +

Felipe Melo-7 Milyon Euro (3 sene toplam bedel) +

Tomas Ujfalusi-2 Milyon Euro +

Albert Riera-3 Milyon Euro +

Johan Elmander-Bonservissiz +

Selçuk Inan-Bonservissiz +

Engin Baytar-800.000 Euro +

Ceyhun Gülselam-Bonservissiz

Sercan Yıldırım-3.750 Milyon Euro

Yiğit Gökoğlan-2.5 Milyon Euro

Necati Ateş-200.000 Euro +

2012-2013

Dany-3.3 Milyon Euro

Burak Yılmaz-5 Milyon Euro +

Hamit Altıntop-3.5 Milyon Euro

Nordin Amrabat-8.6 Milyon Euro

Umut Bulut-3.15 Milyon Euro (Toplam) +

Furkan Özcal-Bonservissiz

Cris-Bonservissiz

Wesley Sneijder-7.5 Milyon Euro +

Didier Drogba-Bonservissiz (4 Milyon Euro imza parası) +

2.AYSAL DÖNEMİ

2013-2014

Chedjou-6.3 Milyon Euro

Bruma-12 Milyon Euro + ?

Koray Günter-2.5 Milyon Euro +?

Alex Telles-6.15 Milyon Euro ?

Izet Hajrovic-3.5 Milyon Euro

Salih Dursun-2.75 Milyon Euro

Burdisso-300.000 Euro

Oğuzhan Kayar-500.000 Euro

Umut Gündoğan-550.000 Euro

Veysel Sarı-750.000 Euro +?

2014-2015

Olcan Adın +?

Sinan Gümüş ?

Yasin Öztekin?

Git gide düşen bir katkı yüzdesi.

+ = katkı verenler

+? = katkı vermesini beklediklerimiz

ünal aysal istifa etmeden sen ve senin gibilerine küfür edip lanet yağdırmalı.vallahide tam küfürlüksünüz.Allahtan belanızı istiyorsunuz.ağzına sıçıp sıvadığınız fenerliler bile şikeden tescilli başkanlarını koruyup kollarken,namussuzluk yapmayan şike ve şaibeyle en ufak adı geçmeyen klübün vizyonu için gece gündüz çalışan bu adamı asıyorsunuz.tiksiniyorum sen ve senin gibilerinden

2011-2012

2012-2013

Dany-3.3 Milyon Euro

Cris-Bonservissiz

2.AYSAL DÖNEMİ

2013-2014

Chedjou-6.3 Milyon Euro

Bruma-12 Milyon Euro + ?

Burdisso-300.000 Euro

2014-2015

Olcan Adın +?

Sinan Gümüş ?

Yasin Öztekin?

+ = katkı verenler

@Osman Uzdu giriş, gelişme ve sonuç al işte :(

Siyasi baskılara, bütün kurumların çirkefliklerine, tüm takımların şikeci takıma maddi manevi yatması ve bize her türlü zorluklara rağmen, hükümetin yanlış yönetimi sonucu doların Euro'nun uçup gitmesine rağmen,tüm medyanın sırt çevirttirildiği bir dönemde kuduz köpekler gibi herkesin bize saldırdığı bir dönemde,suçluların dışarda gezdiği mazlumların ezildiği bir dönemde Bize ligde ve avrupada göstermiş olduğu başarılardan dolayı SAYIN ÜNAL AYSAL'A teşekkür ederim.

Proje diyorsunuz, yapılan kösteklikleri unutuyorsunuz,borçlar diyorsunuz SPK nin şerefsizliğini unutuyorsunuz, Sponsor bulamama sebebini araştırdınız mı cumhurlar siziiii. daha bu şekilde nice engeller,çamurla sayarım

İyi gün taraftarı, transferciler sizi.

Bugünler bile size çok.

Saygılar abi...

2011-2012

2012-2013

Dany-3.3 Milyon Euro

Cris-Bonservissiz

2.AYSAL DÖNEMİ

2013-2014

Chedjou-6.3 Milyon Euro

Bruma-12 Milyon Euro + ?

Burdisso-300.000 Euro

2014-2015

Olcan Adın +?

Sinan Gümüş ?

Yasin Öztekin?

+ = katkı verenler

gözlerimi alamıyacaksın benden hain kostok

EC05C1CD28C65C566A02EB5ED9870F1F.gif

Evet canim sana aynen katiliyorum. "20 Milyon Galatasaray´li AKP´liye oy vermistir" diye bir aciklama yaptigi icin Ünal Aysal hükümet ve baronlar bizi iki sene üst üste sampiyon yapti ve FB´nin elinden iki tane Süper Kupa aldirdi. Ama sonra iclerinden geldigi icin bizi sabote ettirip bir kerede Fenerbahce´yi sampiyon yaptilar, ara acilmasin diye... Evet, aynen...

İnanılır gibi değil bir de bunu birkaç kişi beğenmiş.

Utan be utan bunlar değil mi Fenerbahçe için playoff sistemini getiren arkadaş ?

Bunlar değil mi bu yabancı sınırlamasını getiren 2012 şampiyonluğundan sonra ?

2012-2013 deme başlarında Aykut vardı , Alex krizi ve Fenerbahçe'nin Uefa'ya odaklanması sebebiyle şampiyon olamadı Fenerbahçe ama Galatasaray'a dur demek gerekiyordu şebekenin emrindeki Terim de görevini gayet iyi yerine getirdi...

Arkadaş bu adam senelerdir var neden Galatasaray'dan kovulduktan sonra birden bire 2 stada adı verildi ? Nereden çıktı bu ? Çok basit ödüllendiriliyor egosunu tatmin ediyor işte...

Ben senin Galatasaraylı olduğuna inanmıyorum birader.Biz çok çok büyük camiayız tüm bunlara rağmen şampiyon olduk başarılı olduk...Buna inanmayan adam Galatasaraylı değildir.

Sen şimdi bu Fenerbahçe şebekesini de reddedersin RTE-Koç-Acun ve bir çok büyük iş adamları...Değil mi Terimci arkadaşım böyle bir şebeke de yoktur canım.Niye olsun bu Fenerbahçe şebekesi...

İnanılır gibi değil bir de bunu birkaç kişi beğenmiş.

Utan be utan bunlar değil mi Fenerbahçe için playoff sistemini getiren arkadaş ?

Bunlar değil mi bu yabancı sınırlamasını getiren 2012 şampiyonluğundan sonra ?

2012-2013 deme başlarında Aykut vardı , Alex krizi ve Fenerbahçe'nin Uefa'ya odaklanması sebebiyle şampiyon olamadı Fenerbahçe ama Galatasaray'a dur demek gerekiyordu şebekenin emrindeki Terim de görevini gayet iyi yerine getirdi...

Arkadaş bu adam senelerdir var neden Galatasaray'dan kovulduktan sonra birden bire 2 stada adı verildi ? Nereden çıktı bu ? Çok basit ödüllendiriliyor egosunu tatmin ediyor işte...

Ben senin Galatasaraylı olduğuna inanmıyorum birader.Biz çok çok büyük camiayız tüm bunlara rağmen şampiyon olduk başarılı olduk...Buna inanmayan adam Galatasaraylı değildir.

Sen şimdi bu Fenerbahçe şebekesini de reddedersin RTE-Koç-Acun ve bir çok büyük iş adamları...Değil mi Terimci arkadaşım böyle bir şebeke de yoktur canım.Niye olsun bu Fenerbahçe şebekesi...

Kurtlar vadisine senaryo yazsana kardeş, iyi hit aldırırsın o ışık var, iyi de kazanırsın

Geri
Üst Alt