Ünal Aysal İstifa Etmeli mi?

Misyonunu tamamlamıştır. Kalmaya devam etmesi gözümüzdeki imajını zedelemekten öteye gitmez. Bu işlerden çok daha iyi anlayan birine koltuğu bırakıp kenara çekilmelidir. Bunu Aysalı her ortamda destekleyen biri olarak söylüyorum. Yanlışları doğrularına yaklaşmıştır.

Yerine gelecek, gönlümden geçen kişi Haluk Ulusoy olabilir.

transfer oldu şimdi büyüksün ünal başkan derler değişik bir ülkeyiz aynısını bjkliler fikret için yapıyor transfer için başkan mı gider veya kalır. Tsliler ihoyu başbakanla kanka diye yollacakken adam 15 transfer yaptı anında unutuldu başkanlık sadece transfer mi yani?

Eleştiriyoruz diye gaza gelenler olmuş.Hiç kimse dört dörtlük değildir elbette eleştiririz ancak Ünal Aysal Galatasaray kulübünün son 15 senede başına geçen en başarılı ve en vizyonlu Başkandır.Ben tekrar Adnanlar,karakterini ve adamlığını çok sevsemde Canaydın'lar görmek istemiyorum kulübün başında.Başkanımız 10 numara adam ve başarılı daha ne olsun.

transfer oldu şimdi büyüksün ünal başkan derler değişik bir ülkeyiz aynısını bjkliler fikret için yapıyor transfer için başkan mı gider veya kalır. Tsliler ihoyu başbakanla kanka diye yollacakken adam 15 transfer yaptı anında unutuldu başkanlık sadece transfer mi yani?

[media]https://www.youtube.com/watch?v=yLDhSX_m8V8[/media]

Iyiki Demirören bize Baskan olmadi, hele bizim maddi imkanlarimiz ile Kamyon kadar borclara gidip, yildizlari getire getire batirirdi kulübü "vizyonlu" Baskan. Transfer yaptikca da kimse agzini acmazdi. :(

Ünal Aysal´i transfer icin sevenler, transfer olmayinca sövmeleri beni sasirtmiyor acikcasi.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=yLDhSX_m8V8[/media]

Iyiki Demirören bize Baskan olmadi, hele bizim maddi imkanlarimiz ile Kamyon kadar borclara gidip, yildizlari getire getire batirirdi kulübü "vizyonlu" Baskan. Transfer yaptikca da kimse agzini acmazdi. :(

Ünal Aysal´i transfer icin sevenler, transfer olmayinca sövmeleri beni sasirtmiyor acikcasi.

q7 gelince bunlar delirt bizi başkan diyordu :) ondan 1 yıl önce yeter diyorlardı son yılında yine yeter diyip yolladılar :) bunun başı aziz zaten adam bazen kafayı yiyor rakibe çalım atcam diye m.topuz ve gökhan ünal ikilisine toplam 16milyon verdiler ama transfer olunca kimse bunlara bakmıyor işte

q7 gelince bunlar delirt bizi başkan diyordu :) ondan 1 yıl önce yeter diyorlardı son yılında yine yeter diyip yolladılar :) bunun başı aziz zaten adam bazen kafayı yiyor rakibe çalım atcam diye m.topuz ve gökhan ünal ikilisine toplam 16milyon verdiler ama transfer olunca kimse bunlara bakmıyor işte

"Yetmez, Yildirim Demirören Yetmez" diye bagriyorlardi Guti, Q7 falan gelince :D Birde bu adam bu transferleri takimin 4 yilini temlik altina alip yapmisti... :D

Bunu bizde yapsaydi su an 50 Milyon avroluk transfer bütcesi cikardi, Demirören´e laf atanlari linc ederlerdi burada. Evet, Aziz baslatti bu modayi. Yildiz almak kötü birsey degil, ama bizimkiler oyun plani, kadro yapisi, taktik bakmadan isin suyunu cikariyorlar.

Yapmak zorunda oldugun transfer vardir, birde güc gösterileri vardir. Tarik mesela 4.5 Milyon avro ile fazla olsa bile, gerekli bir transfer. Takimda oynayacak yerli bek yok, Prandelli´nin sistemine uyan. Yerli bek koymazsan, yabanci oynatamiyorsun. Amrabat ise bir tane güc gösterisi transferiydi... "Bizde para verip alabiliriz" demek istedik. Cok provoke etmisti bizi Kayserispor ozamanlar.

şimdiye kadar olanlar için istifa etsin diyememde

şubat ayında spk'nın 1 yıllık yasağı bitmiş olacak ondan sonrası benim için önemli

Anlasilan bazi kisilerin beyni sulanmis ve bu sulanma asagidaki sahisin özlenilmesine yol acmis.

fft99_mf1091744.Jpeg

kendini medyaya çok kaptırdı sürekli tv karşısına çıkmaktan hoşlanıyor etrafındakileri temizleyip gereçek galatasaraylı olan ali dürüst ve abdurahim albayrakı yanına almaz ise kendi sonunu hazırlar

Başarıları nasıl üstlenen oluyorsa başarısızlığı da birileri üstlenmeli..Bu sezon son şansı...

Geri
Üst Alt