Tartisma seviyesi cok yüksek bir insan oldugunu belirtmis miydim ?
------------------
Bir Insanin fikirleri, baska bir Insana neden batar ve nekadar batabilir aceba ? Ciddi anlamda bu konuda, daha dogrusu benim ile ilgili sikayetlerin varsa bunu Forum modlarina, adminlerine, yada abilerine özel mesaj olarak iletebilirsin. Bunu burada umumi bir sekilde yazip, adminlerine olan sikayetlerini ulu orta yazmanin bir anlami oldugunu zannetmiyorum. Benim ile ilgili kisisel bir sorunun varsa eger, PM uygulamasini kullanip bana ulasabilir sorunlarini paylasabilirdin.
Tabi, akli basinda insanlarin bu foruma üye olmamasinin nedeni 4 hafta sonra Teknik Direktör asan taraftar degil, X´e elestirme yasaga getirsin diyenler degil, futbolcularin sakatligini isteyenler degil, tartismalari devamli kisisel boyuta tasiyanlar degil. Bütün sorun, bazi seviyesiz tepkilerden cekinmeden, fikirlerini hür bir bicimde söylemeye calisan Adem Cakar, öyle mi ?
Ben bir tartisma platformunda oldugumu düsünüyordum, meger ise beyefendiye göre sadece fikirleri popüler olan insanlarin yazma hakkina sahip bir ortammis burasi. Benim hür fikirlerim seni ciddi anlamda rahatsiz ediyorsa, fikirlerimin sana verdigi rahatsizliktan dolayi memnuniyet bile duyarim Ali efendi.