GSC Portal Ünal Aysal: "Kaliteli bir aday çıkarsa aday olmam"

Başkan'ın tekrar aday olacağını düşünüyorum , listesini yenileyip tekrar kazanacaktır daha güçlü bir biçimde ,
birde tahminim kendisinden sonra Galatasaray'ın başında görmek istediği kişiyi bu yönetimde görebiliriz diye düşünüyorum .
Bu ülkenin mevcut düzeninde göbekten bağı olmayan biri ...

İnan Kıraç illa Ünal diyor. Başkan da güçlü biri gelirse aday olmam diyor.

Umarım hakkımızda en hayırlısı olur.

Kendisinin başkanlık makamından ayrıldığı yok, tıpkı burada olduğu gibi irlandalıların sesini yükseltmesini bekleyip, şutlayacaktır.
Yeni bir yönetimlede tekrar başkan olacaktır.

ali sami yen'i bilirim... ayrıca yurdeşen karahasan'la sami yen'nin tribünlerinde de birlikteydim... nasıl biri olduğunu da çok iyi bilirim...
ergun gürsoy'u da çok iyi bilirim bugün adamın hastalıktan ne halde olduğunu da... ezbere konuşmasaydın az buçuk sen de bilirdin...

neyse ben oturayım şimdi yerime...
Ali Sami Yen'i gormedigin ama sadece ismini duydugun halde bilirim diyorsun, ancak bana gelince Yurdasen Karahasan'i sen gormedin sadece duydun nereden bileceksin diyorsun. Cifte standart uygulayip ayrica da celiski icinde oldugun icin elbette ki oturacaksin yerine. Yurdasen Karahasan'in Yesilkoy'de gittigi bir sauna vardir, istasyona 50 metre kadardir. Babam beni cocukken gotururdu, ben de sahsen tanimasam da orada cok kez gormuslugum vardir kendisini. Zaten kisisel olarak tanimama gerek yok. Gecmiste Galatasaray'da yaptiklari ile sınırlı bilgim bile herhangi bir yorum yapabilmem icin yeterlidir. Simdi iyice oturabilirsin yerine.

İnan kıraç çok biliyorsa gelsin kendi başkan olsun böyle sistem mi olur ya

Ünal Aysal'ın kesinlikle kaçmasına müsaade edilmesin. Adam gibi yönetim kurup gerekli izinleri alıp kulübü düzlüğe çıkarsın.

Baskanımız devam edecektir.En dogrusuda budur.Baskanım kurda cakala yem etmez Galatasaray'ı.

Devam etmeye niyeti yok baskanin bence. Adaylar kalitesizdi o yuzden tekrar aday oluyorum mu diyecek bu aciklamadan sonra.

Fatih hocayı kovduğu yetmezmiş gibi birde kaçarsa hiç iyi anmam kendisini

Kaçtığı falan yok.ihtimal vermiyorum bırakacağına daha istediği hiçbirşeyi yapamadı.Üstelik şimdi bırakırsa başarılar Fatih Terim sayesinde oldu o gidince takım bitti gibi görüneceğinden suç ona kalacak.
Üstelik seneye hisse satıslarından 70m eurodan fazla para gelecek. FFP derdi bitmiş olucak.

Erken seçim kararı aldı ki sesi çıkan sinekleri susdurayım diye. öyle boş boş muhalefet olmaz yiyorsa çıkın misali...
Başkana rakip yok şuan Haluk ulusoy ve Ali dürüst aday olmadıkça ki olmayacakları apaçık diğerlerini GS ın başına getirtmezler..

Bugün hurriyetdeydi sanırım. Faruk Süren Çare Ünal Aysal diyerek kısa bir açıklama yapmış.
Bu aynı zamanda üyelere de bir mesaj.

Kendimi tekrar gibi olucak ama başkan bir kere hatalarından vazgeçmeli.
Kesinlikle futboldan kendisi elini eteğini çekmeli. Ya haldun üstüneli getirip başa geçirmeli.Yada Yurt dışından bir profesyonel bulmalı kendi ekibi olan..

Çünkü bu yönetimde para yiyenler menejerlerle iş yapanlar var bu transferlerin başka açıklaması olamaz.
Ayrıca Emre midir nedir scout denen adam yattıgı yerden maaş alıyor yaptıgı hiçbirşey yok Scoutmuş.
Onun yaptıgı arasdırmanın çok daha iyisini oturdugu yerden sadece youtube a baksa ilk okul çocugu o bile yapar.
Ki azıcık futbolu seven bir kaç lig takip eden ne yetenekler görüyor .

Bizde GS olmuş rant kapısı yönetime giren cebini dolduruyor..

GS da sorunlar çok büyük Yönetimden başlayıp en aşağa malzemecisine kadar çok şey değişmeli

Başkanın işi bu kadro yapısı ve bu yönetimle çok zor

Burada bizim kongredeki 90+ kadrosunu yasindan dolayi elestirenlere birsey söylemek istiyorum...
Sahib olduklari o egitimi gectim, siz o insanlarin nekadar büyük bir hayat tecrübesine sahib oldugunu biliyormusunuz ?
Bunlar insan eti yemis insanlardir, Insan !!! hemde cig cig.... AKbaba gibidirler, bunu da kimse negatif olarak algilamasin. Akbaba av ve cig et yeme konusunda uzman bir hayvandir, takibe aldigi avinin yorgun düsmesini bekler, düstükten sonra bile sabirli davranip, avinin savunmasiz oldugundan emin olmak ister. Avi´nin önce derisini parcalar, sonra o parcladigi yerlerden avinin etini kemiklerinden siyirmaya baslar. Av konusunda mekanizmalari kusursuzdur.

Yani bunlar bos adam degil, egitimleri üst seviyede son derece elit insanlar. Bilgileri, tecrübeleri üst düzeyde... Galatasaray icin onlar bir zenginliktir, bazen köstek gibi görünseler bile, Galatasaray´i yedirmezler. Insanlari kücük görme huyunuzdan vazgecin.

Son düzenleme:
Ali Sami Yen'i gormedigin ama sadece ismini duydugun halde bilirim diyorsun, ancak bana gelince Yurdasen Karahasan'i sen gormedin sadece duydun nereden bileceksin diyorsun. Cifte standart uygulayip ayrica da celiski icinde oldugun icin elbette ki oturacaksin yerine. Yurdasen Karahasan'in Yesilkoy'de gittigi bir sauna vardir, istasyona 50 metre kadardir. Babam beni cocukken gotururdu, ben de sahsen tanimasam da orada cok kez gormuslugum vardir kendisini. Zaten kisisel olarak tanimama gerek yok. Gecmiste Galatasaray'da yaptiklari ile sınırlı bilgim bile herhangi bir yorum yapabilmem icin yeterlidir. Simdi iyice oturabilirsin yerine.

[TABLE="width: 630"]
[TR]
[TH="align: left"]:)

TDK:
anlayana sivrisinek saz, anlamayana davul zurna az

[/TH]
[/TR]
[TR]
[TD]"anlayışlı kimseleri en küçük bir söz bile etkiler oysa anlayışsız kimselere ne söylense yararsızdır" anlamında kullanılan bir söz[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Besiktas´i maddi olarak ucuruma sürüklemis mentalitedir... :red:
Bende bizim kongremizin yapisini elestiriyorum, ama güclü bir muhalefet daima basari getirir. Hic degilse kimsenin elinde oyuncak olmuyoruz.

Tekrar kel alaka.

------------------

Abdullah abi bu tip troll/fake hesaplari bir incelesin, is o raddeye vardi artik. Adem Cakar iki reply alacak diye akli basinda insanlar foruma uye dahi olmuyor. Ya Sertac bir hafta sonunu ayirip temizlesin bu tiplerden forumu ya da Abdullah abi. Kusura bakmayin baska da cozum yok, ben bir yil once de benzer bir mesaj yazmistim.

Format degisiminin, Adem Cakar gibi hesaplarin daha aktif olmasinin mesaj sayisini arttiracagini dusunuyorsaniz hayal goruyorsunuz.

Tekrar kel alaka.

Tartisma seviyesi cok yüksek bir insan oldugunu belirtmis miydim ?

------------------
Abdullah abi bu tip troll/fake hesaplari bir incelesin, is o raddeye vardi artik. Adem Cakar iki reply alacak diye akli basinda insanlar foruma uye dahi olmuyor. Ya Sertac bir hafta sonunu ayirip temizlesin bu tiplerden forumu ya da Abdullah abi. Kusura bakmayin baska da cozum yok, ben bir yil once de benzer bir mesaj yazmistim.

Format degisiminin, Adem Cakar gibi hesaplarin daha aktif olmasinin mesaj sayisini arttiracagini dusunuyorsaniz hayal goruyorsunuz.

Bir Insanin fikirleri, baska bir Insana neden batar ve nekadar batabilir aceba ? Ciddi anlamda bu konuda, daha dogrusu benim ile ilgili sikayetlerin varsa bunu Forum modlarina, adminlerine, yada abilerine özel mesaj olarak iletebilirsin. Bunu burada umumi bir sekilde yazip, adminlerine olan sikayetlerini ulu orta yazmanin bir anlami oldugunu zannetmiyorum. Benim ile ilgili kisisel bir sorunun varsa eger, PM uygulamasini kullanip bana ulasabilir sorunlarini paylasabilirdin.

Tabi, akli basinda insanlarin bu foruma üye olmamasinin nedeni 4 hafta sonra Teknik Direktör asan taraftar degil, X´e elestirme yasaga getirsin diyenler degil, futbolcularin sakatligini isteyenler degil, tartismalari devamli kisisel boyuta tasiyanlar degil. Bütün sorun, bazi seviyesiz tepkilerden cekinmeden, fikirlerini hür bir bicimde söylemeye calisan Adem Cakar, öyle mi ? :)

Ben bir tartisma platformunda oldugumu düsünüyordum, meger ise beyefendiye göre sadece fikirleri popüler olan insanlarin yazma hakkina sahip bir ortammis burasi. Benim hür fikirlerim seni ciddi anlamda rahatsiz ediyorsa, fikirlerimin sana verdigi rahatsizliktan dolayi memnuniyet bile duyarim Ali efendi.

Haluk Ulusoy, Ali Durust, Albayrak ve Haldun Ustunel yoksa Unal Aysal devam etsin eger aday olcaklarsa Unal Aysalin yasi itibariyle ve Ulusoy, Durust faktoruyle Ulusoy reyizi desteklemek boynumuzun borcu olmayla birlikte farz buyrulmustur vesselam:k19:

Haluk Ulusoy, Ali Durust, Albayrak ve Haldun Ustunel yoksa Unal Aysal devam etsin eger aday olcaklarsa Unal Aysalin yasi itibariyle ve Ulusoy, Durust faktoruyle Ulusoy reyizi desteklemek boynumuzun borcu olmayla birlikte farz buyrulmustur vesselam:k19:

Ben Haluk Ulusoy´u sevmiyorum, bana herzaman karanlik gelmis bir insandir. Baskan olursa cok fazla girmek isteyecek gibi geliyor isin icine, ve alinan basari benimseyen bir yapisi var adamin. BEN BEN BEN diyen bir baskani acikcasi istemiyorum, bu desteklemedigim ve sevmedigim bir profildir. Ali Dürüst´ü ciddi anlamda desteklerim, ama Ulusoy Baskan olacagina, benim tercihim Ünal Aysal´dan yana olacaktir.

Geri planda duracak, sahneyi sporculara ve profesyonellere birakacak bir Baskan istiyorum. Populist degil, maddi olarak kendi döneminden cok, Galatasaray´in gelecegini düsünen bir Baskan lazim bize. Öyle bir adam göremiyorum ortada, ama hayatimizda hersey istedigimiz gibi gitmiyor tabiki.

Son düzenleme:
Tartisma seviyesi cok yüksek bir insan oldugunu belirtmis miydim ?

------------------

Bir Insanin fikirleri, baska bir Insana neden batar ve nekadar batabilir aceba ? Ciddi anlamda bu konuda, daha dogrusu benim ile ilgili sikayetlerin varsa bunu Forum modlarina, adminlerine, yada abilerine özel mesaj olarak iletebilirsin. Bunu burada umumi bir sekilde yazip, adminlerine olan sikayetlerini ulu orta yazmanin bir anlami oldugunu zannetmiyorum. Benim ile ilgili kisisel bir sorunun varsa eger, PM uygulamasini kullanip bana ulasabilir sorunlarini paylasabilirdin.

Tabi, akli basinda insanlarin bu foruma üye olmamasinin nedeni 4 hafta sonra Teknik Direktör asan taraftar degil, X´e elestirme yasaga getirsin diyenler degil, futbolcularin sakatligini isteyenler degil, tartismalari devamli kisisel boyuta tasiyanlar degil. Bütün sorun, bazi seviyesiz tepkilerden cekinmeden, fikirlerini hür bir bicimde söylemeye calisan Adem Cakar, öyle mi ? :)

Ben bir tartisma platformunda oldugumu düsünüyordum, meger ise beyefendiye göre sadece fikirleri popüler olan insanlarin yazma hakkina sahip bir ortammis burasi. Benim hür fikirlerim seni ciddi anlamda rahatsiz ediyorsa, fikirlerimin sana verdigi rahatsizliktan dolayi memnuniyet bile duyarim Ali efendi.

Bana verdigin rahatsizliktan memnun olduguna suphem yok zaten. Sertac hala admin olsan yasam suren yarim saat falan olurdu burda, bu gunlerin tadini cikar forumda.

Bana verdigin rahatsizliktan memnun olduguna suphem yok zaten. Sertac hala admin olsan yasam suren yarim saat falan olurdu burda, bu gunlerin tadini cikar forumda.

Fikirlerim seni ciddi anlamda bukadar rahatsiz ediyorsa, sorun bende degil sendedir güzel kardesim. Bunu halen anliyamadin. Karsi fikirlere karsi tahamüllü davranmayi ögrenin artik diyecem , ama bu Türkiye´nin gercekleri ile örtüsmeyecek. Bakiniz = Ülke Politikasi sadece son 20 yil degil, en az son 40 yil... Etkilenmemek mümkin degildir. Ama bir gün bu sincileri kiracagimiz konusunda ümitliyim, sizde degiseceksiniz.

Geri
Üst Alt