Temuçin Türkboyu
Tecrübeli Üye
- 12 Temmuz 2010
- 5.864
- 1.796
- 1.588
Bu adam çok akıllı bi adam yemin ederim, çok daha güçlü şekilde gelecek, bi yere gideceğini düşünmeyenlerdenim..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ayni zamanda Amrabat, Dany, Cris, Hajrovic, Sercan Yildirim, Hamit, Salih Dursun gibileri aldi ve onlar için az para da harcamadi.
Son 2 transfer dönemler dolayi bizi bu hale sokan insanlardan birisi dir Aysal baskan.
Ne kadar iyi baskan olsa da, bunlari inkar etmemek lazim.
Kalmasini isterdim, ama kendisi istemezse yapacagimiz birsey yok.
Hala en az 2 sezon, Ali Dürüst ve Haldun Üstünelli olan bir yönetimle çok basarili olacagini inaniyorum, eger kalsaydi tabii.
Ayni zamanda Amrabat, Dany, Cris, Hajrovic, Sercan Yildirim, Hamit, Salih Dursun gibileri aldi ve onlar için az para da harcamadi.
Son 2 transfer dönemler dolayi bizi bu hale sokan insanlardan birisi dir Aysal baskan.
Ne kadar iyi baskan olsa da, bunlari inkar etmemek lazim.
Kalmasini isterdim, ama kendisi istemezse yapacagimiz birsey yok.
Hala en az 2 sezon, Ali Dürüst ve Haldun Üstünelli olan bir yönetimle çok basarili olacagini inaniyorum, eger kalsaydi tabii.
''1. TD'' ün yaptığı iğrenç tercihler, yapamadığı kadro planlamasıdır en büyük yıkım...Sonraki hatalı transferlerin sebebini de orada aramak gerekir; bakıldı ki Terimtor un bıraktığı yerli kadro bitik, bulabildikleri kim varsa aldılar, Mancini piyasayı bilmez -Tugay mı artık her kim ise- güvendikleri adamlar da iyi tercihlerde bulunamadılar...Onca zaman takımın başında kalıpta kadroya işe yarar bir tane yerli futbolcu katamayan yerli hocadır bundan baş sorumlu tutulacak kişi...
O ''dandik'' kadrolarla basarili oldu ama, onu da unutmayin.
Tamam, 1.ci transfer döneminde pek birseyler olmayacakti, fakat 2nci transfer döneminde en az 2 ay zamani vardi.
O ne yapti? Selçuk ve Burak, bu takimdaki en formsuz ve en çok elestirilen oyuncularin sözlesmesini yeniledi. Drogba yerine iyi forvet almadi, ve son dakika panik hamlelerle Napoli nin yedek oyunculari satin alarak bu ''dandik'' kadroyu pek degistiremedi.
Koskoca Galatasaray kulübünün düştüğü hale bak. Adama yalvaranlar var neredeyse kal diye. Ünal Aysal kim kardeşim adamın peşinden koşuyoruz kal diye? Giden gider Galatasaray yine yerinde kalır. Çok fazla abartmayalım bu adamın gidişini. Galatasaray'a yakışacak ve başkanlığı layıkıyla yapacak çok kişi var.