Ünal Aysal: "Kararım değişmeyecek"

Bu adam çok akıllı bi adam yemin ederim, çok daha güçlü şekilde gelecek, bi yere gideceğini düşünmeyenlerdenim..

geri geleceğini ben sanmıyorum. Keşke abdürrahim albayrak ekip kurup gelsede başkanın hocanın oyuncuları bütünleştiği ruhunu koyup oynadığı maçlar izlesek.

Ayni zamanda Amrabat, Dany, Cris, Hajrovic, Sercan Yildirim, Hamit, Salih Dursun gibileri aldi ve onlar için az para da harcamadi.

Son 2 transfer dönemler dolayi bizi bu hale sokan insanlardan birisi dir Aysal baskan.

Ne kadar iyi baskan olsa da, bunlari inkar etmemek lazim.

Kalmasini isterdim, ama kendisi istemezse yapacagimiz birsey yok.
Hala en az 2 sezon, Ali Dürüst ve Haldun Üstünelli olan bir yönetimle çok basarili olacagini inaniyorum, eger kalsaydi tabii.

''1. TD'' ün yaptığı iğrenç tercihler, yapamadığı kadro planlamasıdır en büyük yıkım...Sonraki hatalı transferlerin sebebini de orada aramak gerekir; bakıldı ki Terimtor un bıraktığı yerli kadro bitik, bulabildikleri kim varsa aldılar, Mancini piyasayı bilmez -Tugay mı artık her kim ise- güvendikleri adamlar da iyi tercihlerde bulunamadılar...Onca zaman takımın başında kalıpta kadroya işe yarar bir tane yerli futbolcu katamayan yerli hocadır bundan baş sorumlu tutulacak kişi...

Ünal Aysal değil hükümete yakın bir isim lazım kuralına göre oynamak gerek.

Ayni zamanda Amrabat, Dany, Cris, Hajrovic, Sercan Yildirim, Hamit, Salih Dursun gibileri aldi ve onlar için az para da harcamadi.

Son 2 transfer dönemler dolayi bizi bu hale sokan insanlardan birisi dir Aysal baskan.

Ne kadar iyi baskan olsa da, bunlari inkar etmemek lazim.

Kalmasini isterdim, ama kendisi istemezse yapacagimiz birsey yok.
Hala en az 2 sezon, Ali Dürüst ve Haldun Üstünelli olan bir yönetimle çok basarili olacagini inaniyorum, eger kalsaydi tabii.

Bir cogu fatih terimin kendi israrla istedikleriyidi

''1. TD'' ün yaptığı iğrenç tercihler, yapamadığı kadro planlamasıdır en büyük yıkım...Sonraki hatalı transferlerin sebebini de orada aramak gerekir; bakıldı ki Terimtor un bıraktığı yerli kadro bitik, bulabildikleri kim varsa aldılar, Mancini piyasayı bilmez -Tugay mı artık her kim ise- güvendikleri adamlar da iyi tercihlerde bulunamadılar...Onca zaman takımın başında kalıpta kadroya işe yarar bir tane yerli futbolcu katamayan yerli hocadır bundan baş sorumlu tutulacak kişi...

O ''dandik'' kadrolarla basarili oldu ama, onu da unutmayin.

Tamam, 1.ci transfer döneminde pek birseyler olmayacakti, fakat 2nci transfer döneminde en az 2 ay zamani vardi.

O ne yapti? Selçuk ve Burak, bu takimdaki en formsuz ve en çok elestirilen oyuncularin sözlesmesini yeniledi. Drogba yerine iyi forvet almadi, ve son dakika panik hamlelerle Napoli nin yedek oyunculari satin alarak bu ''dandik'' kadroyu pek degistiremedi.

Muslera-Uifalusi-Elmander-Melo-Sneijder-Drogba-Mancini , teşekkürler Ünal Aysal bize az da olsa Dünya Kulübü gibi olmamızı sağladığın için.

O ''dandik'' kadrolarla basarili oldu ama, onu da unutmayin.

Tamam, 1.ci transfer döneminde pek birseyler olmayacakti, fakat 2nci transfer döneminde en az 2 ay zamani vardi.

O ne yapti? Selçuk ve Burak, bu takimdaki en formsuz ve en çok elestirilen oyuncularin sözlesmesini yeniledi. Drogba yerine iyi forvet almadi, ve son dakika panik hamlelerle Napoli nin yedek oyunculari satin alarak bu ''dandik'' kadroyu pek degistiremedi.

İlk sezonki transferler için bir şey demedik (Ki Selçuk-Elmander Polat ın giderayak bitirdiği transferlerdi, başlangıçta Elmander e de dudak bükmüştü hatta Terim)...

Peki, ilk sezon ara transferden itibaren kadro yapılanması anlamında olumlu bir icraatını söyleyebilir misin?...Bir takımın gücünü koruyabilmesi için bile her yıl bazı takviyeler yapması gerekir, yapılmazsa kadro giderek ''Dandik'' hale gelir, bizde de olan budur; Drogba nın klas farkı, FB nin Alex i kaybetmesi, Avrupa maceralarının uzaması gibi faktörlerle geldi şampiyonluk, yoksa takım her maç bir öncekinden daha 'Dandik' futbol oynuyordu...Sonrasında da doğru hamleler yapılmayınca geçen sezon baştan kaybedilmişti, çok istersen o zamanki mesajlarımı bulayım...''Terim gitti de böyle oldu'' durumu değil yani yaşanan süreç, bunu gördüğü için de ''Ucuz Şark kurnazlıkları'' yla sıyrılıp çıktı işin içinden, güya mağdur pozlarıyla, yiyenlere afiyet olsun!...

Bu forumda Terimsporlu olarak tanımlanan bi Galatasaraylıyım Hocaya olan sevgim de sonsuzdur geçen seneki olaya bakışım da bellidir başkanın ilk yönetim değişikliği ve sonrasında bir çok hata yaptığını da düşünüyorum ama Faruk Süren Ali Dürüst gibi isimler kalmalı derken taraftar büyük ölçüde destek verirken siyasi iradenin bakışı belliyken başkanın kararını değiştirmesi gerektiğini düşünüyorum daha köprülerin altından çok sular akacaktır umarım Galatasaray için en iyisi olur

Kararın değişmeli başkan. Sen ve bizler buna mecburuz.

Yanlış bir karar.

Zamanlaması hiç iyi olmadı bu işin.

Bu adam tekrardan dönsün istiyorum sonra bakıyorum ne olursa olsun kesilemeyen tek forvetimiz burak ve belini kaldıramayan selçuk var.Böyle yeteneksiz,yetersiz adamlar varken ve kesilemiyorlarken bu takımın başarılı olması mümkün değil.bu yüzden tekrardan dönerse 2.yarıya kalmadan tribünler gönderir bu sefer..O yüzden dönmesin..

Taraftar güveniyor ve başkanın devam etmesini istiyor. Keşke daha önce söylediği gibi 2016 yılına kadar görevinde kalsaydı.

Koskoca Galatasaray kulübünün düştüğü hale bak. Adama yalvaranlar var neredeyse kal diye. Ünal Aysal kim kardeşim adamın peşinden koşuyoruz kal diye? Giden gider Galatasaray yine yerinde kalır. Çok fazla abartmayalım bu adamın gidişini. Galatasaray'a yakışacak ve başkanlığı layıkıyla yapacak çok kişi var.

Koskoca Galatasaray kulübünün düştüğü hale bak. Adama yalvaranlar var neredeyse kal diye. Ünal Aysal kim kardeşim adamın peşinden koşuyoruz kal diye? Giden gider Galatasaray yine yerinde kalır. Çok fazla abartmayalım bu adamın gidişini. Galatasaray'a yakışacak ve başkanlığı layıkıyla yapacak çok kişi var.

Kisi varda aday olmuyorlar.

Geri
Üst Alt