Ünal Aysal, Lig Radyo'ya konuk oldu

Cevap: Ünal Aysal, Lig Radyo'ya konuk oldu

bence Gerets olmayacak.

Gerets´in 4 Haziran´da önemli bir maci var. Ondan evvel gelmesi imkansiz, bizim de o kadar beklememiz imkansiz. Ayrica pek de sicak bakmiyorum.

O halde Luce diyorum?

Aysal`in da enteresan bir aciklamasi olmustu zaten Luce hakkinda.

Ne yazıkkı secimden sonra 1 hafta daha merak icinde bekliycez :)

şu an belli bence teknik direktör.

ligler 22 mayısta biteceği için öyle söyledi. takımın başında hoca varken açıklamak istemiyo belliki.

zaten o tarihte iskelet kadro belli olur dediğine göre bu iskelet kadroda t.direktörden habersiz olmayacağına göre bence Şansal haklı beyler :)

Banada Lucescu gelecek gibi geliyor.

Gerets´in 4 Haziran´da önemli bir maci var. Ondan evvel gelmesi imkansiz, bizim de o kadar beklememiz imkansiz. Ayrica pek de sicak bakmiyorum.

şöylede olabilir gerets ile anlaşılır.22 mayısta açıklanır.Gerets yine önemli maçını oynar öyle gelir bize nasıl olsa 4 haziranda sezon açılmıyor. sezon açılışında takımın başında olabilir.

böylede bir seçenek olabilir.

Ünal Aysal yarin sabah saat 10´da üyelere brunch verecekmis. Belki NtvSpor filan baglanir arada bi

şöylede olabilir gerets ile anlaşılır.22 mayısta açıklanır.Gerets yine önemli maçını oynar öyle gelir bize nasıl olsa 4 haziranda sezon açılmıyor. sezon açılışında takımın başında olabilir.

böylede bir seçenek olabilir.

Imkanlar cok tabi. Hayirlisiyla bi secilsin de, sonra hersey netlesir :)

Evet ama Lucescu 2 sene sonra emekli olacagini acikladi. O yüzden ona da karsiyim :)

Keske biraz daha genc olsaydi.

Ama gelirse hayir demem yani.

KLuce`nin yanina yerli genc antrenörlerimizden birini yerlestirebilseler, Luce gidince takimi o devralsa. Iyi olur.

Hasan Sas antrenör olabilmek icin gerkeli islemleri yaptimi, bilen var mi?

zaten Terim varken başka aday bakmak anlamsız.

takım dipte

ekip ruhu,disiplin,arkadaşlık şart bknz 1996 - 2000.

Keske biraz daha genc olsaydi.

Ama gelirse hayir demem yani.

KLuce`nin yanina yerli genc antrenörlerimizden birini yerlestirebilseler, Luce gidince takimi o devralsa. Iyi olur.

Hasan Sas antrenör olabilmek icin gerkeli islemleri yaptimi, bilen var mi?

2002 Dünya Kupasi kadrosundaki herkes TD diplomasi almisti. Ama resmi bir kurs daha vardi. Onu yapti mi bilmiyorum.

Ünal Aysal`in agzindan laf alinmiyor pek, Abdurrahim Albayrak ile konussunlar ne var ne yok söyliyebilir :D

duyduğuma göre Albayrak Luceyi getiririm masrafı neyse onuda cebimden karşılarım ama futbol takımıyla ilgilenmek istiyorum demiş Aysal'a.

polat 3 dava daha acmis dogrumu?

2002 Dünya Kupasi kadrosundaki herkes TD diplomasi almisti. Ama resmi bir kurs daha vardi. Onu yapti mi bilmiyorum.

Kendisi Ünal Aysal gelirse görev alacagindan bahsetmisti. Belki kendisi ile ilgili böyle bir proejleri olabilir, yardimci T.D olarak baslar, ilerliyen yillarda T.D olarak devam edebilir.

Luce veya Terim gibi bir adamin yaninda 2 sene calissa, isin uzmani olur zaten.

Geri
Üst Alt