- 26 Aralık 2008
- 3.955
- 0
- 1.306
Cevap: Ünal Aysal özel uçakla Madrid'e gitti
yoksa
yoksa
drogbayımı almaya gitti başkan?
yoksa
yoksa
drogbayımı almaya gitti başkan?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
iyide hoş değil Galatasaraylı adamın, fenerli birini avatar yapması.
Bir sorun olacağını sanmıyorum.Drogba gelene kadar totem yapıyorum.![]()
umarım ismi gecen oyuncular yanlış ve ben hata yapıyordurum ama bu isimler malesef büyük hayal kırıklığı olacakdır ,yapılan harcamanın geri dönüşüde olmayacakdır, umarım artık bu tip transferlerden vazgecilir keza hala zaman var ama malesef işin içinde tulun olunca ben bunları pek muhtemel görüyorum...
fener mousa sisokkoyu almak üzere
bizimkilerde artık futboldan elini ayağını cekmek üzere oyuncular peşinde
malesef koskoca klüp perişan edildi ve ediliyor,sıradan türk oyuncular ,inişde olan yabancılar....
katılmıyorum , pinto ,carrusca gibi oyuncular hiç bir araştırma yapılmadan alındılar aynı tas yani şimdi öncelik olarak cok geride olması gereken 3 isim geliyor ve kesinlikle çok ağır bir mali yükle gelecekler ,bu oyuncuların geri dönüşümü yok yani son kullanıcıyız dahası takımın başka mevkilere acil ve hayati ihtiyacı var , forlan-reyes yerine şu an için kullanacağımız hiçde kötü olmayan oyuncular var ama defans ,kaleci orta saha yok keza bu eksikler yüzünden ligden düşme hattına bile indik ve bizim yeni yönetim yine elano-lincoln vs vs gecmiş yönetimin yapdığı hataları yapıyor , dua ediyorumki bu isimler yanlış olsun bütün samimiyetimle takımım için derin endişeler içinde ve cok üzülerek bunları yazıyorum...
fener mousa sisokkoyu almak üzere
bizimkilerde artık futboldan elini ayağını cekmek üzere oyuncular peşinde
malesef koskoca klüp perişan edildi ve ediliyor,sıradan türk oyuncular ,inişde olan yabancılar....
Siradan Türk oyuncular: Selcuk Inan ve Ceyhun Gülselam, ikiside bedava daha ne ister akli basinda bi taraftar? Siradan olan sensin, hatta degilsin bile.
Emenike'ye 9 versek daha mutlu olacaktı sanırım.![]()
akli basinda bi taraftar
Hayal kurmayın beyler.Bu üç oyuncu dışında kimseyle görüşülmez.
isin icine sizi alalim o zaan
Bulent Tulunbdan cok mu bilecxen?