Ünal Aysal Özel Uçakla Madrid'e Gitti

Cevap: Ünal Aysal özel uçakla Madrid'e gitti

yoksa

yoksa

drogbayımı almaya gitti başkan? :)

fener mousa sisokkoyu almak üzere

bizimkilerde artık futboldan elini ayağını cekmek üzere oyuncular peşinde

malesef koskoca klüp perişan edildi ve ediliyor,sıradan türk oyuncular ,inişde olan yabancılar....

Gelirken uçağı doldurup getir şu yıldızları alem transfer görsün.

Hazır toptan almışken, De Gea'yı da pakete dahil etsek keşke:p Minimum 15 sene kaleci sorunu olmaz

ali dürüstün , albayrağın , bülent tulunun temsil ettiği eskimiş köhnemiş yönetim ve transfer politikası aynen polat döneminde olduğu gibi klübü perişan edecekdir, umarım başka kısa sürede bunu anlar aksi halde Adnan Polattan daha kötü bir halde gider ama bu sefer maddi manevi tam batarız...

Cevap: Son Dakika | Ünal Aysal özel uçakla Madrid'e gitti

umarım ismi gecen oyuncular yanlış ve ben hata yapıyordurum ama bu isimler malesef büyük hayal kırıklığı olacakdır ,yapılan harcamanın geri dönüşüde olmayacakdır, umarım artık bu tip transferlerden vazgecilir keza hala zaman var ama malesef işin içinde tulun olunca ben bunları pek muhtemel görüyorum...

isin icine sizi alalim o zaan

Bulent Tulunbdan cok mu bilecxen?

malesef koskoca klüp perişan edildi ve ediliyor,sıradan türk oyuncular ,inişde olan yabancılar....

:)selçuk inan=sıradan türk?selçuk,bekir,özer ne ozaman?şakamısın arkadaş?yoksa bizi mi kekliyorsun kuşa benzer halinle?

edit:niang,alex kaç yaşında?

Cevap: Son Dakika | Ünal Aysal özel uçakla Madrid'e gitti

katılmıyorum , pinto ,carrusca gibi oyuncular hiç bir araştırma yapılmadan alındılar aynı tas yani şimdi öncelik olarak cok geride olması gereken 3 isim geliyor ve kesinlikle çok ağır bir mali yükle gelecekler ,bu oyuncuların geri dönüşümü yok yani son kullanıcıyız dahası takımın başka mevkilere acil ve hayati ihtiyacı var , forlan-reyes yerine şu an için kullanacağımız hiçde kötü olmayan oyuncular var ama defans ,kaleci orta saha yok keza bu eksikler yüzünden ligden düşme hattına bile indik ve bizim yeni yönetim yine elano-lincoln vs vs gecmiş yönetimin yapdığı hataları yapıyor , dua ediyorumki bu isimler yanlış olsun bütün samimiyetimle takımım için derin endişeler içinde ve cok üzülerek bunları yazıyorum...

biz tuccarmiyiz kardesim

elbettedki sonuna kadar kullanacagiz

ben sahsen kazim dansa sag acikta Reyesi gorm,ek isterim

Ha tabi Forlanda iyidir amma lukse kacar gibime geliyor gelmesin demem yalniz

Bu yil bu oyuncularl;a bir sitem oturtacaklar daha dogrusu basari hedefliyorlar

daha sonra genc takviyeler yapilir

Siradan Türk oyuncular: Selcuk Inan ve Ceyhun Gülselam, ikiside bedava daha ne ister akli basinda bi taraftar? Siradan olan sensin, hatta degilsin bile.

Reyes ins. gelirde :) Forlan 32 be abi... en önemliside dünya kupasindan sonra adam akilli oynamadi :(

Uçak inmiştir akşama doğru hallederler transferleri.

Belkide bu üç oyuncunun hiçbiriyle ilgilenmiyor olabilir.

Forlan ile Reyes gelir inşallah, Ujfalusi SEN GELME

[video=youtube;fwItNhDVj6E]https://www.youtube.com/watch?v=fwItNhDVj6E[/video]

Geri
Üst Alt