GSC Haber Ünal Aysal Seçime Gitme Kararı Aldı

Yönetimi yenilemeli, işi bilenlerle yola devam etmeli.

Sadece güven tazelemekse kongre saçmalık olur.

GT-I9300 Tapatalk

yönetimi yenilerse haldun üstüneli alır yönetime b.ihtimal

Kadrosunu yenilemek icinse faydali olur
Aday olmaz ise fiyasko

Yönetim yenilemekle işi olmaz bu saatten sonra. Ortada bir güven ortamı olmadığı için istifa edecektir. Sana istediğin yetkiler verilmedikten sonra kadronu değiştirsen ne olur, değiştirmesen ne olur. Adama kafasındakileri gerçekleştirmesi için onay vermiyorlar, o da o zaman boşuna burada durmamın anlamı yok diyecektir doğal olarak. Yine de umarım böyle bir durumla karşılaşmayız, çünkü çok yanlış bir zamanlama olur.

Ali Dürüst, Abdürrahim Albayrak ve Fatih Terim'i göndermeseydi şu an bu sorunların hiç biri konuşulmayacaktı. Bu hamlelerden sonra her şey ters gitti.

(Fatih Terim'in sonradan yaptığı saçmalıklar ayrı konu..)

Birakip gitse neden giti demem camiada ve taraftarlarda bu kadar beyinsiz adam varken.

- Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve diğer işler için planladığım ve yetki isteyeceğim olağanüstü genel kurul yapmaktan vazgeçtim, bu durumda seçime gitmek artık kaçınılmaz oldu. Yani artık kesin bir şekilde olağanüstü seçimli genel kurul yolu gözüküyor. Sadece tarihini bilmiyorum, yönetim kurulunda arkadaşlarımla konuşup kısa sürede mi olacak yoksa sezon sonunda mı olacak onu kararlaştıracağız. Başkanlığa aday olup olmamayı da kendi durumum ve yönetim kurulunun yaklaşımını da. İnşallah çok iyi şekilde organize olduğunu izlediğim muhalefetteki arkadaşlarımın ciddi ve deneyimli alternatifleri hazırdır. Onlara da bu fırsatı tanımak gerekir.

Camiayı kaosa sürüklediler helal olsun bize kendi kendimizi bitirdik her zamanki gibi..

Unal Aysal tekrar aday olacak. Kulübün hisselerini sattı onları yerine koymadan gidemez sözü var. ama sözünü yerse bilemem.

Aday olmaycağının göstergesi. Aday olup yönetime albayrak ve dürüst'ü getirebilir. Ama olmıyacak gibi duruyor.

bir başkan 1,5 sene içinde 2. kez yönetimi yenileme amaçlı seçime gitmez

ünal aysal bırakır

Kaosu çok seven bir medyamız ve bunu deşmeyi çok seven bir taraftar profilimiz var.

Başkanı da oyuncuyu da desteklemek lazım bu ortamda. Kötü oynasan da, gol kaçırsan da alkışlayacağım demek ve dediğine uymak lazım.

Yoksa bu yılı ve belki de gelecek yılları kendi ellerimizle çöpe atacağız.

Kadrosunu yenilemek icinse faydali olur

Yönetim ayni kalirsa ise pek birsey degismez

Seversin sevmezsin ama Albayrak gibi bir adam lazım bu kulübe.
Faruk Süren, Alp Yalman,Ergün Gürsoy gibi adamların tecrübesinden faydalanılmalı. İlla başkan olsun yönetici olsun değil ama küstürülmemeli. Yarın çünki düşman oluyorlar. Sen yanına al senden yana olsun.
Haldun Üstünel gibi bir adam yönetimde olmalı.
Hatta Haluk Ulusoy neden uzak durur yaklaşmaz buralara.

Abi sen olsan yaklaşır mısın? Herşey ortada.

Liseden Bağımsız Prof. bir futbol ekibi getirecekse yeniden baskan olsun. Mevcut yöneticiler gibi futboldan cakmayan adamları pesine takacaksa Tesekkürler Baskanım ama buraya kadar.

Başkan al şu listeye Ali dürüst, abdurrahim albayrak ve haldun üstüneli.
Haldun reisi özellikle.

kulübü batirdi simdi kacacak
bi zahmet giderken selcugun buragin parasini versin öyle gitsin

Suanda butun gazeteleri bi acin, veya cesitli spor sitelerine bi goz atin, sadece negatif/kotu haberler var Galatasaray hakkinda. Hafta sonu spor programlarina da bakin, sadece Galatasaray in 'dertleri' konusuluyor, bilincli olarak. Negatif bir hava yaratmak istiyorlar.

Amac: Galatasaray da kaos olsun, yonetim dagilsin, oyuncularin motiveleri bozulsun. Takim iyi performans gostermesin. Galatasaray buyumesin.

Tabiki neden: 4. yildizi ilk once Fenerbahce taksin, onlar direk CL e katilsin, cunku onlar cok ''cekti'' ve uzun yillar sonra CL de boy gostersin, ekonomik olarak dususte olan Fenerbahce tekrar yukselise gecsin.

Bunlarin ekmegine yag suren sozde Galatasaray 'taraftari' ve kongre uyeleri de bunun sonucunda kimin 'kazancli' cikacagini goremiyor..

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt