GSC Haber Ünal Aysal Seçime Gitme Kararı Aldı

Ünal Aysal: Seçim ve adaylık konusuna bu akşam karar vereceğim. Şu an net değil! ( Bugün )

Kim ne derse desin Aysal çok başarılı olmuştur. İnşallah Fenerbahçe medyasının gazına gelip bu başkanı yemeyiz.

Mehmet Cibara: ''Paralar kupalara gitti. Spor kulübünün başarısı kupalarla, madalyalarla ölçülür. Burası kar amaçlı bir şirket değil. 2011'den itibaren ne kadar kupa ve madalya kazanıldığına herkes bakabilir.''

Yonetime aldığı isimler felaketti zaten. En azından Ali Dürüst gibi iş bilen adamlari alırsa kendisi de rahat eder.

★★★》☆

Aday olmaz bence. Camiadaki iki yuzlulugu, taraftardaki güvensizliği gordu. Kendini boşa yordugunu düşünüyor büyük ihtimalle.

Aynı anda pek çok dış güçle, siyasetle, medyayla, federasyonla savaşırken, batiyormusuz diye gezen taraftarim olsa ben de birakirdim.

-Tapatalk-

Hadi taraftar cahil takım top oynamıyor diye yaygara yapıyor yada yönetimden bi kaç kişinin paralı adamları fakat klubun ıcınde bulunan şerefsizlere ne demeli daha onlara laf anlatamıyor adam üzücü bi durum

En büyük rakimiz yine kendimiz... Rahat bize batıyor. Kaos olmazsa olmazımız.

Bence çok daha önce gitmesi gerekiyordu

Maalesef oldukça pasif bir yönetimimiz vardı

ama zamanlama her zamanki gibi yanlış

Ünal Aysal başarılı bir başkandır

ama başkanlık yaptığı süre içerisinde en başarısız olduğu konu

hamlelerinin zamanlamasıdır...

Aysal kadroyu bir kez daha temizlemeli.

Seçime gidip aday olur ve kadrosunu yenirlerse tamam lakin seçime gidip aday olmazsa ve biz bu adamı kaybedersek eğer taraftara, kongre ve divan üyelerine etmediğim küfür etmediğim beddua kalmaz :mad: Bu forumdaki bazı tiplerde bundan nasibini alır...

Ünal Aysal başkanlığında özellikle futboldan anlayanların olduğu çok güçlü bir yönetim oluşacak.

Muharrem Yilmaz kim

Başkan bırakabilir.

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bence Harika bir Haber! :) Albayrak,Dürüst ve Üstünel yeni yönetimde olmali kesinlikle.

Geri
Üst Alt