GSC Haber Ünal Aysal Seçime Gitme Kararı Aldı

Aysal istifa ederse, Galatasaray defterini kapatırım komple, zaten bu yeni şaibeli sezonu izlemiyordum, tamamen çizik atarım futbolun üstüne.

Siyasetin, şikenin, Fenerbahçe'nin oyuncağı olmuş bir düzeni izleyemem.

Eger seçime gittiyse aday da olmasın. Bi tane dangalak seçilsin yine bi 5 sene daha kan ağlayalım. Saçma sapan taraftar kitlesinden de kurtuluruz böylece.

Tapa

GS da Ünal Aysaldan sonra o külübü adam gibi yönetecek başarıya koşdurabilecek başkan olmamış 2 tane adam var.
1.si Ali Dürüst ki kendisinin başkan olacağını hiç düşünmüyorum.
2.si Haluk Ulusoy...

Ali dürüst ün başkan olacağını bu türk sporun daki pislikde ve çıkmazda aday olmak isteyeceğini kesinlikle düşünmüyorum.
Haluk ulusoy ise futbolu gerçekten bilen Türk Milli takımı ile çok iyi işler çıkartmış bir adam.
Futbol ve Futbolcu açısından çok iyi işler çıkartıp başarılar yakalayabilir ama Ekonomi açısından emin değilim bu işden ne kadar anlar..

Benim tercihim Ünal Aysal devam etmesi yönünde.
Hatalarından ders çıkarıp içerideki parazitleri ayıklayıp doğru adamlarla devam etmesi yönünde.

Eğer Futbolu gerçekten işinin ehline bırakmayacak ve hala bir takım ne oldugu belirsiz yöneticilere devrederek yine transfer kaosları yaşatacaksa bize hiç durmasın bıraksın.

Ama bu işi gerçekten bilen birinin ellerine teslim edip kendisi sadece kulübün imajı ekonomisi ve yönetimi ile ilgilencekse sonuna kadar arkasındayım..

Şurası kesindir ki 2 yıldır transfer politikamız fiyasko.
Bu ekibin komple değişmesi lazım..

Zerre sevmem adamı ama bu takıma en değerli 2 adamı yine Bülent tulun getirdi o gitti aldıklarımıza bakın hepsi bize kakalanmış birer bomba

inşallah GALATASARAY için hayırlısı olur. En azından yönetimi değiştirir ve gereksizleri postalar.

istifa edecekse etsin. Galatasaray ünal aysala bagli bir camia degil. gidersede batmaz.
Onunla birlikde Tulunda giderki aslolan önemlide bu benim icin aslinda.
Kalsada kalir. Kendisi bilir ama bu yönetim ile kalacaksa kalmasin zaten.

toplantı başlamış

takım üzerinde ki ölü topragını kaldırmak için de yapmış olabilir.istifa etmeyecek bence.futbolcular kenetlenıp başkan için oynuyoruz gibi bir sinerji de ortaya koyabilir belki.bu burak ve selçuk ile kimse 5 yıllık sözleşme imzalamaz.başkana vefa borçları var.

karara varılmış galiba

Amk secim karari alindi diyor, son dakika olarak.

Ünal Aysal seçimlerden güçlenerek ve artıkları temizleyerek çıkacaktır.

ali naci küçük ‏@nkucukk 34 Sek.

BİLGİ...Galatasaray'da tarihi bir kararın alınacağı toplantıya 6 yönetim kurulu üyesi katılmadı...

ali naci küçük ‏@nkucukk 9 Sek.

G.Saray'da erken seçim kararının alınacağı toplantıya 2.başkan Özkan Olcay, istifasını sunan Sedat Doğan, Aka Gündüz Özdemir, Ahmet Ocaklı

ali naci küçük ‏@nkucukk 31 Sek. Yurt dışında bulunması nedeni ile Basın Sözcüsü Şükrü Ergün ve sağlık mazereti nedeni ile Necati Demirkol katılmadı

Geri
Üst Alt