GSC Haber Ünal Aysal Seçime Gitme Kararı Aldı

Başkan'ı kişisel olarak çok tutmasam da bırakmasının bizim için çok kötü oalcağı, hele şimdi bırakmasının ise kötünün de kötüsü olacağı kanısındayım.

En azından bu sezonu bitirmeyi hak ediyor.

Yanlış kararları illa ki oldu, olacaktır ama doğru kararları da çok.

Umarım yönetim kadrosunda değişime gider ve devam eder.

Hataları olabilir ama şimdi bırakma zamanı değil, yapma başkan...

Başkan umut vermedi konuşmasına göre. Yani sezon başlamış olmamıza rağmen sezon ortasında seçim istiyorsa var bir şeyler. Giderse eğer yerine kim gelecek o da merak konusu. Şöyle iyi bir iş adamı da geçmek istemiyor. Yani Ünal Aysal kalmalı hatta yönetim kurulu üyelerini güçlü isimlerden yapmalı. Şarkıcı , belediyeci gibi gibi üyeler değil!

Aday olmaz bence. Camiadaki iki yuzlulugu, taraftardaki güvensizliği gordu. Kendini boşa yordugunu düşünüyor büyük ihtimalle.

Aynı anda pek çok dış güçle, siyasetle, medyayla, federasyonla savaşırken, batiyormusuz diye gezen taraftarim olsa ben de birakirdim.

-Tapatalk-
o kadar doğru ki. başkanlıkta kalması bir lutuf olur. bu taraftara medyaya divana sneijder-drogba-melo-burak-selçuk-muslera vb. fazla geldi. sabri-engin baytar felan oynuycak. bamlı ortasaha olucak realden 6 yenicek tromsöye elenilicek. bunu istiyorlar

Birisi Unal Aysal artik yonetemez demis.Borclari dusuremeyecekse yonetimde durmasi yanlis demis.

Bende çok sevmiyorum başkanı ama şuan gitmesi bizim için gerçekten kötü olur. Bunu farkedemeyip istifa etsin diyenler neyin kafasında acaba

baskan muhalefet cok organıze dedıgıne gore ınan kırac aysala destegını cekmıs ozellıkle dıvan kurulunda kıracın her ıstedıgını yapacak uyeler var..gıtmesını ıstemıyorum baskanın en sert elestırenlerden bırı olarak soyluyorum ama baskanında su klubu sureklı kaosa sureklememesı gerek artık yeter 75 yasındasın trıplere gırmeyı bırak...

muharrem yılmazı inan kıraç istemiş ama o kabul etmemiş diye duydum bende

seçime gidilmeli ünal başkan değişmemeli ali dürüst albayrak yönetime girmeli yoksa iyice kaos olur başkası falan gelmesin kendi kendimize kaşınıyoruz zaten herkes bize karşi bide bu çıkarsa unutun 4.yıldızı başarıyı ş.ligini

Hayri Kozak denen dinozor yine bos bos konusmus.

Eğer olur da istifa ederse kaos dolu günler bizi bekliyor demektir.Ondan sonra gelsin Adnan'lar gitsin Özhan'lar.

Ulusoy da o "FB sike" konusunda bos bos konusuyordu, onu da istemiyorum.

En doğrusunu yaptı.

Şimdi doğru düzgün bir yönetim kurabilirse seçime girmeli tekrar.

Geri
Üst Alt