GSC Haber Ünal Aysal Seçime Gitme Kararı Aldı

Başkan keşke Abdürrahim Albayrak ve Ali Dürüst'ü geri alsa ama yapmaz.Bari Haldun Üstünel geri dönsün.

hadi geçmiş olsun.
istenilen düzen belli, hükümetinden yayıncı kuruluşuna federasyonuna medyasına kadar... birince fenerbahce olmalıdır, Galatasaray ikinci besiktas üçüncü takım olmalıdır. Ünal Aysal'la resmen ezdik şikecileri, her anlamda. Sportif başarı, gelirler, sponsorluklar, forma satışları vs.. Galatasaray'a karşı iki senedir inanılmaz bir operasyon yapıldı , hükümetiyle medyasıyla federasyonuyla şikecileriyle. Görünen o ki başarılı olundu. Ünal Aysal'ın yerine aziz ve tayyip'in kucağında oturacak A.Polat gibi biri gelir.

Önemli bir toplantıya öyle yada böyle 6 tane yönetim kurulu üyesi katılmıyor.İşte gelinen noktanın asıl sebebi de tam olarak bu.Aysal'ın çok önemsediğimiz kurumsal anlayışı bu kadar.

Nolmus dostum can dostuyla geldiyse?
Ercetinin tırnağı olamayacak adamlar laf söylüyorlar ya o çok komik oluyor :)

Benim saygı kriterlerime uymuyor bu hareket ama ben bundan bahsetmiyorum. Böyle bir özgürlüğün olduğu yerde sınırlar geniş olabilir, telefonla ona buna mesaj çakmak kimsenin gözüne batmaz.

Ayrıca diğer önemli bilgi ise, Galatasaray'daki kritik zirveye 15 yöneticiden 6'sının katılmamış olması. Bu isimler; ikinci başkan Özkan Olcay, yönetim kurulu üyeleri Aka Gündüz Özdemir, Ahmet Ocaklı, daha önce istifasını sunan Sedat Doğan ve yurt dışında olduğu bildirilen Şükrü Ergün...
Kısacası Galatasaray Kulübü'nün geleceği hakkındaki kritik kararı şu dakikalarda toplantı halinde olan Ünal Aysal ve dokuz yönetici belirleyecek.

ali naci küçük

şükrü ile ilgili olan iddialar doğru olabilir

başkan şimdi bırakmanın zamanı değil yönetimdeki çöpleri temizle yeter güçlü bir yönetim kur

bu arada fifadan tffye talimat geldiği konuşuluyor şikeyle ilgili

Son düzenleme:
Sahsen soylenildigi gibi baskanin, Ali Durust ve Abdurrahim Albayrak'i tekrar yonetimine alacagina ihtimal vermiyorum. Birkac sene evel Faruk baskanin futbol subenin basina gecme soylentileri vardi. Umarim bu sefer gerceklesir. Bir de Haldun ustunel eklenirse tayfaya durdurulmaz oluruz.

Ayrıca diğer önemli bilgi ise, Galatasaray'daki kritik zirveye 15 yöneticiden 6'sının katılmamış olması. Bu isimler; ikinci başkan Özkan Olcay, yönetim kurulu üyeleri Aka Gündüz Özdemir, Ahmet Ocaklı, daha önce istifasını sunan Sedat Doğan ve yurt dışında olduğu bildirilen Şükrü Ergün...
Kısacası Galatasaray Kulübü'nün geleceği hakkındaki kritik kararı şu dakikalarda toplantı halinde olan Ünal Aysal ve dokuz yönetici belirleyecek.

ali naci küçük

eğer bu haber doğru ise seçim kararı yüzde yüz doğru bi karar olmuş...başkanın bir çok hatası oldu ama daha güçlü bi liste ile devam etmeli ,özellikle Haldun Üstünel gibi hem taraftarın hemde futbolcuların sevdiği bi kaç isim muhakkak olmlı..

attachment.php

Doğru karar vermiş zaten bu yönetim kuruluyla devam edemezdi, yönetim kurulunu yenileyip bu süreçten güçlü bir şekilde çıkabilir, mevcut yönetim kuruluyla devam etmeye kalksa esas kaos o zaman olurdu, yalnız başkanın bu sefer doğru adamları seçmesinde fayda var her yıl yönetim kurulu değişmez :D

Muharrem yılmaz aday olacak diyorlar var mı ki doğruluk payı? Ayrıca kimdir nedir bilen var mı(Sütaş,tüsiad falan haricinde) ?

Yonetimi degistirip devam etse iyi olur. Yoksa en az 2 yilimiz gidecek

Şükrü Ergün, Özkan Olcay, Adnan Öztürk gibi çok konuşup az iş yapan adamlar yerien Üstünel, Ali Dürüst gibi isimleri alırsa yönetime iyi yapar.

Çok zor günler bizi bekliyor 3-4 yıl öncesine dönecek takım Allah kahretsin böyle düzenin yabancı sınırı şike hepsinin cezasını biz çektik play-of bile oynadık basketbol desen öyle..Demirören savaşı kazandı resmen bunun başka bir açıklaması yok ..

Her sezon başı bir şey uyguluyor başkan teknik direktör değişikliği şimdidede seçim heralde hazırlık dönemini karıştırıyor olmalı bu çıkıntılık yapanlar sanki iki gündür mü bu kadar çok konuşuyor neden daha önce böyle bir karar alınmaz ki sen transferini yapmışsın kafana göre teknik direktörünü getirmişsin yeni başkan seçilse ne yapacak tamamen göstermelik bir seçim olacak

Son düzenleme:
Muharrem yılmaz aday olacak diyorlar var mı ki doğruluk payı? Ayrıca kimdir nedir bilen var mı(Sütaş,tüsiad falan haricinde) ?

8.5 yıllık uye adaylığı imkansız deniyordu. bişeyler değişmediyse en az 10 yıllık uye olmak lazımdı.
doğruluğu tartışılır iyice bi araştırmak lazım tabii

Ne güzel olmuş. Derhal gitsin de kurtulalım, bir nefes alalım. Saçma sapan açıklamalarıyla dört senedir kulübü rezil ettiği yetmezmiş gibi, transfer konusundaki acizlikleri de ayrı bir tartışma konusu. Fatih Terim'e olan hitabet şekli, medyaya SMS'leri servis etmesi, daha çok. Kulüp iyi yolda değil, borsa açıklamaları, borç harç çok kötü durumda. Üç senedir Şampiyonlar Ligi'ne gitmemize rağmen hiçbir toparlama yok. Yetmezmiş gibi bir de Selçuk İnan'la Burak Yılmaz gibi iki tane ruhsuz, hizipçi futbolcuya elli altmış trilyonluk sözleşmeler imzalattı. Artık yeter, umarım aday olmaz.

Geri
Üst Alt