GSC Haber Ünal Aysal Seçime Gitme Kararı Aldı

şu bir gerçekki kalsada farketmeyecek gitsede gelenin vizyonu aysal kadar olmayacak aysal kalsada farketmeyecek vizyon var ama gerçekten futboldan anlamıyor yapılan transferleri sözleşmeler tam anlamıyla rezalet zor günler bizi bekliyor en mantıklısı ilk sezonki yönetim olur kendi idare mali işlere baksın tekrar başkan olsun yönetime ali dürüst albayrak gibi adamları alsın futbolun başına onları versin

yaptığın hatadan dönüp ali dürüst ve abdurahim albayrakı alsa ytönetime vallaha şampiyon oluruz

eğer aday olmazsa buna sebep olanların hepsinin Allah gani gani belasını versin

Aday olmazsa kına yakarsınız forumda :asd22:

devre arasini beklenseydi en azindan . aciklama yapsin bari.
aday olacagim yada olmayacagim diye. aday olursamda bunlar bunlar olacak yönetimde diye aciklama yapsin.
resmen kaosa sürekliyor camiayi.

fatih terim ben dışarda olsamda hala içerisindeyim Galatasarayın diyordu bir plan bir örgütleşme var yine öztürk dürüst albayrak birleşip güçlü bir muhalefet çıkarabilirler

Ne güzel olmuş. Derhal gitsin de kurtulalım, bir nefes alalım. Saçma sapan açıklamalarıyla dört senedir kulübü rezil ettiği yetmezmiş gibi, transfer konusundaki acizlikleri de ayrı bir tartışma konusu. Fatih Terim'e olan hitabet şekli, medyaya SMS'leri servis etmesi, daha çok. Kulüp iyi yolda değil, borsa açıklamaları, borç harç çok kötü durumda. Üç senedir Şampiyonlar Ligi'ne gitmemize rağmen hiçbir toparlama yok. Yetmezmiş gibi bir de Selçuk İnan'la Burak Yılmaz gibi iki tane ruhsuz, hizipçi futbolcuya elli altmış trilyonluk sözleşmeler imzalattı. Artık yeter, umarım aday olmaz.
keske sizinde mukaveleniz olsada boyle ortadan cart diye yirtsak.

yav su kozak ne cekilmez bi herif olmus

3 sene önce baskan secildigi zaman baskanın yanından ayrılmıyordu

terimi kovunca hemen muhalefete katılmıs

yapğtıgı acıklamalar büyük talihsizlik

Ne güzel olmuş. Derhal gitsin de kurtulalım, bir nefes alalım. Saçma sapan açıklamalarıyla dört senedir kulübü rezil ettiği yetmezmiş gibi, transfer konusundaki acizlikleri de ayrı bir tartışma konusu. Fatih Terim'e olan hitabet şekli, medyaya SMS'leri servis etmesi, daha çok. Kulüp iyi yolda değil, borsa açıklamaları, borç harç çok kötü durumda. Üç senedir Şampiyonlar Ligi'ne gitmemize rağmen hiçbir toparlama yok. Yetmezmiş gibi bir de Selçuk İnan'la Burak Yılmaz gibi iki tane ruhsuz, hizipçi futbolcuya elli altmış trilyonluk sözleşmeler imzalattı. Artık yeter, umarım aday olmaz.

Bakıyorum da aramıza yeni ustun zekalar katılmış

ha bu arada camida bir yeri yiyen varsa haydi hodri meydan ciksin adayligini koysun ortaya.

Bakiyorum da aramiza yeni cahiller katılmış.

Son düzenleme:
Ne Adnan Öztürk'ü beyler saçmalamayın.

adnan öztürk galatasaraylı degildir

sinsi bir adamdır

cok degil 2-3 hafta önce trtspor a yaptıgı acıklamaları hatırlayın

Geri
Üst Alt