GSC Haber Ünal Aysal Seçime Gitme Kararı Aldı

Addurrahim Albayrakta baskan olamaz Adami gecen sene biri 10.000 Tl istemis buda parayi vermis yani kandirmislar.Bizim yonetimde dolandirirlar bunu.

beyler yeni mesajlar butonu aktif gözükmüyor bende . tıklıyorum sürekli eski mesajları gösteriyor. sizdede aynı sorun varmı ?

Inşallah tekrar aday olur ve yanına Ali dürüst Haldun üstünel ve Abdurrahim Albayrak'ı alır

baskan bırakmaz

o da biliyor ki su an bırakırsa kaosa sürüklenecegiz

daha güclü isimlerle devam edecektir

galatasarayı kurda kusa yem etmez

Süre kısa. Adaylar hazırlanamaz. Bu yüzden Aysal tek liste girer kazanır.

Kulübün içindeki asalakları temizlesin. Hâldun Üstünel, Hakan Üstünberk gibi iş yapacak yöneticiler gelsin. Tekrar seçilir zaten.

Ünal Başgan

Candan Hanım'ın konseri bitsin çıkacağız toplantıdan bekleyin biraz. xD

yönetim kurulu GALATASARAY tarihindeki en zayıf yönetim olabilir. ünal aysal sırf muhalif kimse çıkmasın diye tarihin en vasıfsız adamlarını topladı yönetime tek kral olmak için. bir de konuşabilen iş yapabilen adam yok. ünal aysalı severdim çok katkısı oldu kulübe ama son 2 senedir yapılan acayip saçma transferler batırdı takımı. bizim bruma gibi ne olacağı belirsiz bir adama 13 milyon verecek bütçemiz yok kumar oynayamayız. mancini tarihin en kötü teknik direktörü benim gözümde. 1 devrede resmen batırdı kulübü ünal aysal 22 milyon dolar diyor ama yalan söyledi. mancini 1 devrede 50 milyon euro batırdı bu takıma aldığı adamlarla hepsi elde patladı. güçlü bir yönetim şart değişim olmalıydı hayırlısı olsun.

Ali dürüst albayrak ve haldun üstünelli bir yönetim istiyorum.

Aday filan aramayin. Aysal dan baskasinin aday olmasi dusunulemez. Eski yoneticileri alsin veya almasin beni ilgilendirmez ama mutlaka saglam bir yonetim ile gelmeli bu sefer. Bu yonetimde ki hicbir yoneticiye isinamadim. Baskandan baska hicbir kimseyi yeni baskan olarak dusunemiyorum bile.

Haluk Ulusoy,Abdürrahim Albayrak,Ali Dürüst,Hakan Üstünberk,Haldun Üstünel isimleri ile yeni kadro yaratıp seçime girmeli Aysal.

mis gibi gidiyorduk güle oynaya ünal aysal saçmaladı batırdı işi.

her şey yönetimi değiştirmesiyle başladı, fatih terimi göndermesiyle de son darbeyi vurdu.

ünal aysal bu hamleleriyle buranın kralı benim dedi geçtiğimiz süreçte o kalibrede adam olmadığı anlaşıldı.

en kısa zamanda belçikaya dön ünal GalataSaray sana büyük geldi.

Geri
Üst Alt