GSC Haber Ünal Aysal Seçime Gitme Kararı Aldı

Gscimbom da basortulu bir bacimizi linc ettiler caps aldim goruntuler var diyecekmis :D

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

İçimizdeki İrlandalılara selamlar.
Ünal Başkan alayına gider, herkes rahat olsun.
Yönetim kurulunu değiştirecek başkan.
Hiçbir yere gittiği falan yok.
Boşuna sevindi İrlandalılar.

Forumda içki içip başörtülü bacımıza saldırıyorlar

Yalnız genel havaya bakınca sanki aday olmayacakmış gibi geldi bana.

Anıl, olur da niye özel mesajımı koydun derse;

Özel değil, genel, genel yaz asdasd

-Tapatalk-

Siyası engellemelerin ve satılmış medyanın amaçlarından biridir bu seçim umarım ünal aysal tekrar kazanır. Belli ki birileri ekmek kapısı kapanınca havlama moduna geçmiş. Siyasi görüş olarakta şunu söyleyim hangi partili oldugun önemli değil ama gelip burda sırf Galatasaray aleyhine parti sempatizanlığı yapılıyorsa yorum yapan arkadaşlar samimiyetini ta başından kaybetmiştir. Hala kimse görmek istemiyor galiba play off zırvalığından 6+0+4 den tutun meloya verilen cezaya kadar. Bizim kadar kendi kendisi ile savaşan ne başka takım vardır ne de klüb yönetimi şu durumla elin şikecisi başçalanı resmen alay ediyor hala her kafadan bir ses gelmeye devam.

Umarim yeni Yönetim´de hükümete yakin ve güclü isimler yer bulur. Bizim dinazorlar stratejik olarak bir yön belirleyecektir, Aysal´da buna uyacaktir yeni yönetimi olustururken. Her büyük takim gibi Galatasaray´da saha disinda cogu zamanlar kollaniyor, baska kulüpler daha fazla kollaniyor diye sikayet ediyoruz. Saha disinda islerinin ne kadar hizli yürümesini istiyorsan, Hükümet ile aran okadar iyi olmasi lazim.
Ünal Aysal kendisi cok istedi Hükümet ile yakin olmayi, ama bu konuda basarili olamadi. Hükümet ile zaten yakin olan insanlar, bu konuda bize yardimci olacaktir.

Galatasaray ile hükümetin savasip, ideolojik duygularinizin kabarmasini istiyorsaniz bunu cok beklersiniz. Galatasaray böyle bir yola basvurmayacak kadar zeki insanlar tarafindan yönetilen bir kulüptür...

Hükümet ile aramizi yapmaya calisiyoruz yillardir, ve onlarin buna yanasmadigi dogru. Ama stratejimiz yillardir hükümet ile birlikte hareket etmek oldu, bunu görmek isteyen de herkez görür...

Biz bir Spor kulübüyüz... Iyiki daha "Son Kale" Galatasaray diyenler cikmadi... Devlet ile mücadele edecek insanlar biz degiliz... Aziz Yildirim´in generaller ile baglantisini cözerseniz, Hayri Kozak gibi insanlarin onlara neden destek olmak istediklerini cözersiniz.

Galatasaray menfaatleri siyaset üstüdür... Galatasaray´in basindakiler, yada hizmet edenler siyasi, yada idelojik olarak ayrilamaz.

Son düzenleme:
Galatasaray sahipsiz kalmaz

Ancak Unal Aysal tam bir baskandı. Hem uslubu ile hem durusuyla cok yakısıyordu. Salon beyfendisiydi ama aba altından sopa da gosteriyordu. Eger Unal Aysal giderse bu sene sampıyonluk gider onu soyleyeyim. Cunku yeni gelecek baskan en kucuk basarısızlıkta bunları takıma ben almadım deyip ihaleyi ustunden atmak icin Prandelliyi kapının onune koyar takımıda dagıtır.

Unal Aysal bırakırsa benim gozumde fatih terim durumuna duser. Zor zamanında burada tutunabilmek muhim olan. En kucuk kıvılcımda Galatasarayı bırakması benim icin kabul edilemez. Bırakmayacagınıda dusunuyorum. Bence aday olur daha guclu bir yonetimle gelir ve biz bu sene sonunda 4. yıldızı kutlarız.

Kendi kendini batiran bir camia olduk, yillardir boyleydi hala boyle, hic bir zaman rakip takimlari ornek almam, ama su kenetlenme olayi, sahip cikma olayi kadar birtek Fenerbahce beceriyor, adamlar Baskanlari olan zatin pisliklerini bile bile yine camia yara almasin diye birlik olup rakiplerine dur diyebiliyor.
Peki ve biz? Galatasaray dagiliyor diye 'seviniyoruz', sanki cok kotu durumdayiz. Allah size akil fikir versin, dahada Avrupa nin en iyi 20 kulub arasina girmeliyiz diye apuk sapuk hedefler koymayin.

Bizde oyle. Sampıyon olur takım iyi oynarsa 47 bin kombine satarız isler biraz bozuldumu CL macına 30.000 kisi gelmez. Cunku ben cok iyi biliyorum bu takımı renkleri icin degil sadece basarıları icin sevenler cok.

Cevheri birakin mesut komserim halleder
Secim nöbeti acilcak mi
Baskanin karariyla ilgili fısıltılar var mi?
30 gunde baska bir aday cıkmaz zaten.
Unal Aysal aday olmazsa biz zu kayyum :(

LG-P920 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Aysal'ı severim. Bugüne kadar iyi işler yaptı genel olarak. Ama kalırsa kalır, giderse gider. Arkasından yas tutulmaz. Tek mesele, gitmesi ya da kalması halinde, her iki durumda da takımın bu vaziyetten olumsuz biçimde etkilenmemesi gerekliliğidir. Yoksa o gider, bu gelir. Çok da önemli değil.

Ideolojik düsünen insanlara saygi duyarim, ama cogu insanimiz sahib oldugu ideolojiye degil, maalesef sahib oldugu ideoloji artik ona hakim olmsutur. Cevher arkadasimiz buna bir misaldir, ama bu konuda tek kisi o degil. Recep Tayib Erdogan ile Fenerbahce´nin iliskisi de kötü ama adamlar AKP´ye siyasi ve maddi yakin isimleri araya sokarak idare ediyorlar.

Erdoğan, Aziz YILDIRIM'a 'Sen Çevre Bakanı mısın' - YouTube

Başbakan Erdoğan'nın Aziz Yıldırım İle ilgili Ses Kayıtı! - YouTube

Başbakan Tayyip Erdoğan'dan Fenerbahçe Taraftarına Sert Tepki,Lanetliyorum !!! - YouTube

Aziz Yildirim baskan secilince ulu orta bombaladi Erdogan onu. Sonra tapeleri ortaya cikti oglu ile konusurken, acik acik Aydinlari destekledi Aziz Yildirim´i indirsin diye Fenerbahce genel kurulunda...

Haluk Koç'tan Erdoğan'a: Fenerbahçe'den, Aziz Yıldırım'dan sana ne? - YouTube

Haluk Koc Erdogana: Aziz Yildirim ve Fenerbahce´den sana ne ?

Hepmizi biliyoruz ki Fenerbahce menerbahce son Kale falan degil. Ama eger böyle seyler Ünal Aysal´a karsi ortaya ciksaydi, ben burada kimseyi "Son kale" olmadigimiza ikna edemezdim. Bizde Muharrem Yilmaz baskan adayi olsaydi, ve Erdogan´in onu destekleyen tapeleri ortaya ciksaydi secimde. Ve yinede baskasi Baskan secilseydi. Ne olurdu aceba... :)

Son düzenleme:
Adnan ozturk embesili cıksın aysalın karsısına bakalım bi delikanlı pozlar yapıyodu

Geri
Üst Alt