Ben realist bir insanim, bunlari zamaninda bizde yaptik, baska kulüpler de yapti. Siyaseti futbola sokan yöneticiler zaten, kulüpler dogru yönetilmedigi icin siyasi destege ihtiyac duyuyor. Sen gel gel diyorsun, onlarda geliyor iste. Benim elimden gelse inanki ilk olarak sistemi ben degistiririm, ama böyle bir düzen varken ona uyumlu olarak hareket etmemiz lazim. Ve öyle yapacaz da, kapali kapilar arkasinda neler konusuldugunu bilmiyoruz, ama tahmin edebiliyioruz.
Ayi´ya dayi demek, zaten sevmedigin halde saygi göstermek demektir benim icin. Sen taraftar olarak saygi göstermek zorunda degilsin zaten.... Rahmetli Özhan Baskan 50´kere Ankara´ya hareket ediyordu senede, sadece Galatasaray icin kapi kapi dolasiyordu. Modlar affetsin, ama bunu sonra malzeme yapan Bayraktar serefsizin önde gidenidir.
- Basarili Is adamlari öyle yaparlar. Cevreleri genis olur, sahte gülümsemeler, saygi gösterileri sana menfaat saglayacak büyük baliklara karsi. Buna yapmaz isen, zaten ancak bir yere kadar yükselirsin.