Ünal Aysal: "Taraftar benim gönlümdedir, seslerine kulak vermeliyim"

Her aysal basligina kume dusmedik ahuhue yazan tipler var komedi

Kim başarı getirecekse eyvallah der geçerim, aynı şey Terim içinde geçerli. Ortada zıp zıp zıplayan tiplerin yerine Aysal'ı tercih ederim, yalnız bir zahmet yanına Tulun'u falan yaklaştırmasın ayrıca Türkiye'deki yavşak futbol camiasını yakından tanıyan birini de yanına alsın (Ali Dürüst, Abdürrahim vs gibi )

Kim başarı getirecekse eyvallah der geçerim, aynı şey Terim içinde geçerli. Ortada zıp zıp zıplayan tiplerin yerine Aysal'ı tercih ederim, yalnız bir zahmet yanına Tulun'u falan yaklaştırmasın ayrıca Türkiye'deki yavşak futbol camiasını yakından tanıyan birini de yanına alsın (Ali Dürüst, Abdürrahim vs gibi )
Abdül değil de Ali Dürüst olur hem de çok güzel olur.

İkiside teklif alsa bile kabul etmez büyük ihtimalle :D malum durduk yere tekmeyi yemişlerdi... Onlar gibi dedim yani illa o isimler olmak zorunda değil.
teklif gitmezde gidersede apo kabul eder yav :asd: her bi halta karışan siyasiler gitme diye zorlarlar ancak apo acayip adam iki ağlar ama çayin beşganim yieav der ikna eder.

Galatasaray Genel Kurulunun ideal başkanı bulacağına inancım yok, bugüne kadar olmadı bundan sonrada olmaz herhalde. Önce bunlardan kurtulmak gerekiyor tabi sonra bakarız kim geliyor diye.

Ünal başganım gelsinde gerisi mühim değil, Albayrak'ı severim ben takım için her şeyini verir
Takımı kafasına göre alıp saraya maraya götüren adam istemiyorum bu kulüp içerisinde. Eskiden ben de severdim lakin o sevgiyi bitirdi.

aysal gelecekse ayni hatayi yapmamali bu külübü prof. kisilere emanet etmeli, külübü yönetecek, transferni gerceklestirek usta kisileri getirmezi gerek, bunuda avrupa devlerinde görev yapmis tecrübeli insanlari getirerek basliyacak. CEO sundan sportiv direktörüne kadar yabanci olmasi gerek. kendi sirketlerini nasil basariya kosturmak para kazandirmak istiyorsa aynisinida galatasaraya düsünerek yapacak.

yok daha futboldan anlamiyan, kendi egosunu tatmin etmek isteyen, yönetiminde olan is adamlarina görev verirsen bunlarin ne yapacagini cok iyi biliyoruz, yillardan beri izliyoruz bu rezaleti. eger kafandaki basariyi gerceklestirebiliyorsan, hedeflerini hayalde birakmiyorsan, ozaman vizyon sahibi bir baskanla galatasaray cok büyük isleri basarir.

Abdül değil de Ali Dürüst olur hem de çok güzel olur.

C1-fbUdXgAAs_T_.jpg

teklif gitmezde gidersede apo kabul eder yav :asd: her bi halta karışan siyasiler gitme diye zorlarlar ancak apo acayip adam iki ağlar ama çayin beşganim yieav der ikna eder.

O en son Dursun ile çimlerde yuvarlanıyordu, sahi ne yapıyor ki o şimdi :D

Geri
Üst Alt