Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
baskan olacaksa da ne zaman kacacagini soylesin de ona gore plan yapsin millet
Abdül değil de Ali Dürüst olur hem de çok güzel olur.Kim başarı getirecekse eyvallah der geçerim, aynı şey Terim içinde geçerli. Ortada zıp zıp zıplayan tiplerin yerine Aysal'ı tercih ederim, yalnız bir zahmet yanına Tulun'u falan yaklaştırmasın ayrıca Türkiye'deki yavşak futbol camiasını yakından tanıyan birini de yanına alsın (Ali Dürüst, Abdürrahim vs gibi )
Abdül değil de Ali Dürüst olur hem de çok güzel olur.
gel başkanım gel küme düşemedik onu tamamla .
Abdül ile şampiyon olacaksak hiç olmayalım daha iyi net.Albayrak şart , şuan hükümet belli onun en iyi adamı yönetimde olmalı yoksa bizi engelerler
Abdül ile şampiyon olacaksak hiç olmayalım daha iyi net.
teklif gitmezde gidersede apo kabul eder yavİkiside teklif alsa bile kabul etmez büyük ihtimallemalum durduk yere tekmeyi yemişlerdi... Onlar gibi dedim yani illa o isimler olmak zorunda değil.
her bi halta karışan siyasiler gitme diye zorlarlar ancak apo acayip adam iki ağlar ama çayin beşganim yieav der ikna eder.Abdül ile şampiyon olacaksak hiç olmayalım daha iyi net.
Takımı kafasına göre alıp saraya maraya götüren adam istemiyorum bu kulüp içerisinde. Eskiden ben de severdim lakin o sevgiyi bitirdi.Ünal başganım gelsinde gerisi mühim değil, Albayrak'ı severim ben takım için her şeyini verir
Ünal Başganım is coming, winter is leaving broBu kafa yapısı bizi küme düşürür arkadaşlar taviz vermeyelim.![]()
teklif gitmezde gidersede apo kabul eder yavher bi halta karışan siyasiler gitme diye zorlarlar ancak apo acayip adam iki ağlar ama çayin beşganim yieav der ikna eder.
dursunla yuvarlanmaya devam reisO en son Dursun ile çimlerde yuvarlanıyordu, sahi ne yapıyor ki o şimdi![]()
Saray'da yuvarlanıyor diye duydum en son.O en son Dursun ile çimlerde yuvarlanıyordu, sahi ne yapıyor ki o şimdi![]()