Ünal Aysal: "Taraftar benim gönlümdedir, seslerine kulak vermeliyim"

La bütün mesajlarını layklamışım neredeyse neyden bahsediyorsun kerkenez? :D

Önce o eli bir indir kerkenez falan hayırdır ? :D

Alttaki mesajıma like gelmemiş;

İkiside teklif alsa bile kabul etmez büyük ihtimalle :D malum durduk yere tekmeyi yemişlerdi... Onlar gibi dedim yani illa o isimler olmak zorunda değil.

Neyse uzatmayalım Adem konuya giriş yaptı, aramızı yapmaya falan kalkar mazallah küfürleşmeye başlarız. :D

Önce o eli bir indir kerkenez falan hayırdır ? :D

Alttaki mesajıma like gelmemiş;

Neyse uzatmayalım Adem konuya giriş yaptı, aramızı yapmaya falan kalkar mazallah küfürleşmeye başlarız. :D
Layklık bir mesaj değil o yüzdendir :D

O da "Ç" den darbeyi yemiş bir şey olmaz :D Senin tabirinle baklava desenli :asd22:

Acikca söylemek gerekirse batiya acilan pencere olan, Atatürk´ün, Cumhuriyet ve laikligin kulübü Galatasaray´a, Seriat Devletleri ile hasir nesir olmus bir sahisi yakistiramiyorum.

Seriatcilar yallah arabistana...

Bitik selçukla bir beş sene daha dolgun sözleşme yapmak için mi gelecek.

Hala şu ünal aysal hayranlığı yapılıyor ya daha biz dursun gibi çapsızlarımızı çok başımızda görürürüz.

Adnan polat ,Ünal Aysal, Dursun özbek hiç fark etmez hepsinin Allah cezasını versin.

işleri güçleri trollük.
kulubü batırıp kaçan selçuk burak ontivero gibi herifleri başımıza bela eden uefadan ceza yedirten adamı savunacak degıller ya.

Gel ama sicip batirma. Sicip batirirsan herseyi cebinden ode

son yıl ki yönetimi skandaldı bonservisler sözleşmeler hoca tercihleri vs vs onun harici muazzam mevcut kokuşmuş sistemde daha iyisi çıkmayacak gibi dursunu gördükçe aysal'a hayır diyemem

Utanmadan nasıl konuşuyor daha

Ontivero transferini unutmadık :mad:

Geri dön başkan. :bid:

Dürüst-Albayrak ikilisini bertaraf ettikten sonra olumlu tek bir icraatı olmadı (Terim' e karşı Aysal tarafındaydım, bilemedim bu kadar ağır saçmalayacağını)...

Ama söz verdiği üzere Basketbol şubesini ihya etti, hakkını teslim edelim...Giderayak verdiği o sözünü de mi tutmadı yoksa yaw?!...

Argümanları ontiveroya indirgemek

Hıyarsanız foruma girmeyin olsun bitsin
90 küsür msj var herif ontivero diyor DY

Umarım gelir, hatalarından ders almıştır diye düşünüyorum büyük iş adamı dursun gibi köylü değil.

Gelecekse etrafıdakiler iyi olsun. Mümkünse Ali yahut Apo ile gelsin, 2014deki 5 kuruş etmeyen şahıslar ile gelmesin

nejat-işler-in-recep-tayyip-erdoğan-olduğu-gerçeği_300223.gif

Dön artik Basganim :(

Geri
Üst Alt