Ünal Aysal: "Tüm düşmanlar çok erken maskesini indirdi"

x1080

Eski Baskanlar hepsi cikmali ortaya, eger bu duzene son vereceksek herkez birlik olmali. Ortaligi yangina vermek lazim

İşte kulübümüz en efsane başkanı bir kez daha farkını ortaya koydu.
Keşke seni bizden bu kadar erken ayırmasaydılar.
Belki bir gün tekrar dönerde kulübü hak ettği yere çıkarır.
batırıp gitmeseydi efsane başkan olurdu ama batırdı gitti. nasıl efsane diyorsunuz anlayamıyorum

Terra pizza'nın 4 peynirlisini seviyorum ayda bir iki kere yiyorum, güzel bir hafif kırmızı şarapla yenirse lezzet artar bittabi. Koltuk altı kokan öğrenci gibi karışık pizza yiyecek halimiz yoktu, pizza muhabbeti görünce kendimi övme fırsatı vardı değerlendirdim bu bir.

İkinci olarak Aysal'ın topa girdiğini görmek güzel, umarım maddi boyutta da desteği olur, 37 yaşındaki delikanlı şakkadanak destek çıkabiliyorsa bir ayağı çukurda sayın Aysal da pekala destek çıkabilir ve çıkmalıdır da.

Bu nasıl kapitalist bir açıklama yazıklar olsun

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

5 milyar dolar servetim olacak, şu yaşta olacam,fanatik Galatasaray’lı olacam. Yıkarım ortalığı. Paraya acımam alt üst ederim. Diğer rakiplere zindan ederim.

Türk futbolu çok ağır bir şaibe altında. Toplumumuzu sadece sportif açıdan değil sosyal açıdan da alt üst edecek kadar derin ve yaygın olduğu anlaşılan büyük bir sorunla karşı karşıyayız.

Göreve yeni başlamış olan Türkiye Futbol Federasyonunun ne denli ağır bir sorumluluk altında olduğunun bilincindeyiz. Kararların geciktirildiği her gün Türk sporuna zarar vermektedir. Bilelim ki dünyanın saygın bir gücü olmaya soyunmuş bir ülkesi olarak asıl verdiğimiz sınav etik değerlere sahip çıkma konusundaki kararlılığımızdır.

Galatasaray olarak biz, Türk futbolunun içine düştüğü bu karanlıktan bir an önce çıkarılması için tüm mercilerin, gerekirse liglerin bir süre ertelenmesi kararı dahil, üzerlerine düşen tüm görevleri zaman kaybetmeden yerine getireceklerine ve kararın verilmesi için gerekli bilgi ve delillerin Federasyonumuza ivedilikle iletilerek sürecin hızlandırılacağına inanıyoruz.

Galatasaray camiası olarak alınacak her karar ve uygulamanın en yakın takipçisi olmaya devam edeceğiz.

Ünal Aysal
Başkan
Galatasaray Spor Kulübü

Beton yetmiyordu bir zamanlar.

Şimdi biraz daha aile babası modunda takılıyor Galatasaray Başkanı. Sırtında yumurta küfesi var napsın.

Terim düşmanı değil misin sen Sn.Ünal AYSAL keyfin yerine gelmiştir. Herkes'in içinde koskoca GALATASARAY'ın yaşayan efsanesine Eleman diyerek hitap eden başkasıydı sanırım. Ünal AYSAL'dan zerre haz etmiyorum. İlk senesi için muazzamdı ama sonra Azize bağladı. Tonla adam alıp kulübü maddi olarak epey külfete soktu. Ayrıca KOÇ'un bir başka adamı da bu zaten, kusura bakmasın.

hayalimdeki gs

başkan . fatih terim
2. başkan . ünal aysal
basın sözcüsü. ali dürüst
floryadan sorumlu genel müdür. apo bsk.
sportif direktör drogba
td. tudor

ulan var ya isterse abd ordusu gelsin yıkılmaz bu olusum

aysal 2. başkan olmayı kabullencek bir egoya sahip değil, ona başka rol vermek lazım

onun dışında hayali bile harika

hayalimdeki gs

başkan . fatih terim
2. başkan . ünal aysal
basın sözcüsü. ali dürüst
floryadan sorumlu genel müdür. apo bsk.
sportif direktör drogba
td. tudor

ulan var ya isterse abd ordusu gelsin yıkılmaz bu olusum
Umarım hayal olarak kalır. Tudor ve Aysal :D

Geri
Üst Alt