Ünal Aysal ve Necati Demirkol Vizyon Toplantısında

Bütün ünlü ünsüz camia orda nerdeyse başkanında olması gayet doğal yani bir terimfans olarak söylüyorum bunu bazı şeyleri çok abartıyorsunuz

Hesap Makinesi

Sayın aysalı sevmem başkan olarak ama burda savunmak zorundayım.

Türkiye cumhuriyetin başbakanı seni davet etiyse sen Galatasaray başkanı olarak gitmelisin.

rte saygısından değil ama makamı saygısından dolayı.

Oturdukları koltuklar davetli olanların isimleri yazılı. Isteyerek tüpcünün yanında oturmadı

Maalesef saygi duyulacak bir makam birakmadi sevgili dünya lideri.

Daha cok islerinden dolayi gitmistir,Ülkede rte ye karsi olupta fislenmiyen isadami kalmadi.Islerini Dogru yapsalarda bir taraftan maliye sikistirmasi diger taraftan kendi iftiralariyla camurlariyla sorusturma acan kolluk kuvvetleri.

Bir adim sonrasi rte nin is dünyasindaki Hazir bekliyen les kargalari,nuhalif olanlarin islerine cökmek icin.

Almanyada sen isini Adam gibi yaptinmi ne basbakandan nede devletten korkmana gerek yok,kuvvetler ayriligi var,kanunun önünde cumhurbaskanida ayni basbakanida.

Maalesef saygi duyulacak bir makam birakmadi sevgili dünya lideri.

Daha cok islerinden dolayi gitmistir,Ülkede rte ye karsi olupta fislenmiyen isadami kalmadi.Islerini Dogru yapsalarda bir taraftan maliye sikistirmasi diger taraftan kendi iftiralariyla camurlariyla sorusturma acan kolluk kuvvetleri.

Bir adim sonrasi rte nin is dünyasindaki Hazir bekliyen les kargalari,nuhalif olanlarin islerine cökmek icin.

Almanyada sen isini Adam gibi yaptinmi ne basbakandan nede devletten korkmana gerek yok,kuvvetler ayriligi var,kanunun önünde cumhurbaskanida ayni basbakanida.

Başkanın türkiyede pek işi yok. Veya muhtac değil diyelim.

Olurmu Hotel subu disinda bayagi bir enerji isi var Türkiyedede.

Onlar kapı gibi sözleşmeler ile müğürlenmiş 2000 yılarında devlet ile hemde.

O sözleşmeyi bozmayı rte yılardır uğraşıyor zaten.

Ünal aysalın şirketlerin faliyetleri 100de 90ı yurt dışında.

Türkiyede ki işleri diyelim bozuldu. Umrunda olmaz diyemem ama kimsenin göt kılığıda olmaz başkaları gibi

Neden kızamayız renkdaş? Buna kızmayacağız da neye kızacağız? Biz aylardır ne konuşuyoruz ne düşünüyoruz? Başkan ne yapıyor? Bunun benim açımdan bir izahı yok malesef :mad-49:

Devlet erkanindan gelen bir davete sirt cevirme luksumuz yok. Bu toplantilarda kimin nerede oturacagi da onceden belirlenmis olur.

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk 2

Para ve cikar ugruna bir zalime bukadar yalakalik yapan nekadar cakma sanatci ve turkucu varsa lenin ruyalarina girsin onursuz herifler. insani zorla komunist yapacaklar.

Devlet erkanindan gelen bir davete sirt cevirme luksumuz yok. Bu toplantilarda kimin nerede oturacagi da onceden belirlenmis olur.

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk 2

Kimin nerede oturacağının belirlenmiş olmasını geçtim ben renkdaşım... Başkan'ın bu davete hayır diyememiş olması hoşuma gitmedi. Böyle bir lüksümüz yok demişsin ama yaklaşık iki senedir bizim üzerimize oynayıp, şikecileri her fırsatta her platformda kollayan kim bana söyler misin? Rıdvanlarla, acunlarla defalarca görüşenler, stad açılışından beri koskoca Galatasaray Başkanına bir kere bile randevu vermedi. Şikeciler bize kaç kere paralelci kumpasçı imasında bulundu! Peki bu gücü nereden veya kimden aldılar bana söyler misin? Bizim 17 haziran duruşumuz sadece basket finali ile mi alakalıydı? Eğer öyle olsa çok sığ bir davranış olurdu. 17 Haziran duruşunun mimarlarından olan adam sonra gidiyor bu duruşa sebep olanlarla hiçbirşey yokmuş gibi bir araya geliyor!! Ben bunu kabul edemiyorum. Kanıma dokunuyor. Ondan sonra da gelip burada yok efendim bu ülkede adalet yok, şikeciler kollanıyor, önümüz kesiliyor vs... gibisinden ağlıyor millet, oraya buraya mail kampanyaları falan düzenliyor... Bu tiyatroya daha fazla tahammül edemeyeceğim. En sonunda takımımızdan da soğutacaklar bizi ona yanarım...

Bunları da Aysalcı olarak yazıyorum. Durum bu kadar vahim malesef :crushed:

Taraftar'dan Başkan'a; Sende mi Brütüs? :mad-49:

Şu paylaşılan görüntülerin hiçbir izahı olamaz artık... Senin ne işin var elin bir numaralı şikeci ve rüşvetçi fenerlisinin vizyon toplantısında!! Ne işin var tüpçü denen bir numaralı Galatasaray düşmanının yanında?? Ulan bir tane bile adam kalmadı mı bu ülkede şu diktatör bozuntusunun karşısında dik durabilecek?? Herşeyinden iğreniyorum artık bu ülkenin!! :mad-49::mad-49::mad-49:

Sinirden elim ayağım titriyor yemin ederim!! Ünal Başkan da artık sabaha kadar anlatsın... Hatta anlat anlat heyecanlı oluyor... :redface:

hocam sen niye bu kadar keskin fikirlere sahipsin ,yani bahsedilen adam başbakan,tabiki de davete icabet edecekler,sanki adam işid militanıymış gibi tepkiler veriyorsunuz,bence hiçbir sıkıntı yok bu fotoda,ünal aysal başbakanla demirören ile biraraya gelecekler zaten kaçınılmaz bu, hee aynı tepkiyi terime de verip kıvırmadığın için ve bir duruşun olduğu içinde tebrik ediyorum seni orası ayrı

Herkesin siyasi görüşüne saygı duyulmalı..Ünal Aysal İhsanoğlunu destekliyorum dese nasıl bu tabloyu eleştirenlerden tepki görmeyecektiyse şimdi de tepki gösterilmemeli..

helal başkan bu fedarasyon gidecek diyorken şimdi mutlu mesut pozlar da veriyorsunuz beraber.bunca yanlış ve hatalar acaba başkan tarafından bilinçli mi yapılıyor.insan istese o kadar güzel yönetim ve başarı grafigini bu kadar bozamaz.resmen verdigin kararlar ile klübümüzü kaosa sürükledin.

medyada yalan sözler milleti galeyana getirici hareketler kameralar arkasında hepsi birbirinin k.çının dibinde geziyor.Saf milletimizde birbirine düşman oluyor,arka planda pastayı bölüşen iyi bölüşüyor oysa ki.

Geri
Üst Alt