Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sayın aysalı sevmem başkan olarak ama burda savunmak zorundayım.
Türkiye cumhuriyetin başbakanı seni davet etiyse sen Galatasaray başkanı olarak gitmelisin.
rte saygısından değil ama makamı saygısından dolayı.
Oturdukları koltuklar davetli olanların isimleri yazılı. Isteyerek tüpcünün yanında oturmadı
Maalesef saygi duyulacak bir makam birakmadi sevgili dünya lideri.
Daha cok islerinden dolayi gitmistir,Ülkede rte ye karsi olupta fislenmiyen isadami kalmadi.Islerini Dogru yapsalarda bir taraftan maliye sikistirmasi diger taraftan kendi iftiralariyla camurlariyla sorusturma acan kolluk kuvvetleri.
Bir adim sonrasi rte nin is dünyasindaki Hazir bekliyen les kargalari,nuhalif olanlarin islerine cökmek icin.
Almanyada sen isini Adam gibi yaptinmi ne basbakandan nede devletten korkmana gerek yok,kuvvetler ayriligi var,kanunun önünde cumhurbaskanida ayni basbakanida.
Başkanın türkiyede pek işi yok. Veya muhtac değil diyelim.
Olurmu Hotel subu disinda bayagi bir enerji isi var Türkiyedede.
Neden kızamayız renkdaş? Buna kızmayacağız da neye kızacağız? Biz aylardır ne konuşuyoruz ne düşünüyoruz? Başkan ne yapıyor? Bunun benim açımdan bir izahı yok malesef :mad-49:
peki neden davet ediliyor
onu da anlamadım
Başbakan kalabalıklardan çok hoşlanıyor.Herkesin yanında olduğunu görmek istiyor bence.
aysalı çağırma
azizi çağır?
Devlet erkanindan gelen bir davete sirt cevirme luksumuz yok. Bu toplantilarda kimin nerede oturacagi da onceden belirlenmis olur.
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk 2
Taraftar'dan Başkan'a; Sende mi Brütüs? :mad-49:
Şu paylaşılan görüntülerin hiçbir izahı olamaz artık... Senin ne işin var elin bir numaralı şikeci ve rüşvetçi fenerlisinin vizyon toplantısında!! Ne işin var tüpçü denen bir numaralı Galatasaray düşmanının yanında?? Ulan bir tane bile adam kalmadı mı bu ülkede şu diktatör bozuntusunun karşısında dik durabilecek?? Herşeyinden iğreniyorum artık bu ülkenin!! :mad-49::mad-49::mad-49:
Sinirden elim ayağım titriyor yemin ederim!! Ünal Başkan da artık sabaha kadar anlatsın... Hatta anlat anlat heyecanlı oluyor... :redface: