Ünal Aysal: "Yabancı sınırı, tesadüfen gündeme gelmiyor"

Kulubun menfaatine bir aciklama yapmis uzun bir aradan sonra

Kendisini tebrik ederim

Tek adama donusmeden onceki donemi Galatasaray tarihinin en iyi yonetimlerinden biridir

D2BBmA0WwAArR99

Büyük baskanin böyle bir konusu acilmis ve ben daha yeni görüyorum bunu. Inanamiyorum :eek:

Ünal baskanim yine "yargi dagitmis" belirli bir kesimin sevdigi tabirle anlatmak gerekirse.

3+4+3+2+1 sistemi gelsin

marcao ile luyindamayı satar, semih, ahmet ve çalık ile güçlü bi kadro kurarız

harbiden en son lig galibiyetimiz 2015 de aysal baskanliginda galiba

2015 degil 2014 deydi ama evet Ünal baskan varken kazanmistik en son ligde.

Sneijder'in bir saga bir sola sapladigi mac. Genel olarak da en son Fener galibiyetimiz 2015/16 da kupa finalindeydi.

2015 degil 2014 deydi ama evet Ünal baskan varken kazanmistik en son ligde.

Sneijder'in bir saga bir sola sapladigi mac. Genel olarak da en son Fener galibiyetimiz 2015/16 da kupa finalindeydi.
14/15 sezonu iste.

Zaten iceride son fb maclarini sino sayesinde almistik (13/14 sino 1-0 , 14/15 sino x2 2-1). , riekernikin kupa + süper kupasina sino assistleri. fb deplasman sino assist, olcan gol.

Ulan ne adammis

14/15 sezonu iste.

Zaten iceride son fb maclarini sino sayesinde almistik (13/14 sino 1-0 , 14/15 sino x2 2-1). , riekernikin kupa + süper kupasina sino assistleri. fb deplasman sino assist, olcan gol.

Ulan ne adammis

o yaşta o kariyerde o yetenekte biri gelmez daha
27 yaşında sneijder transfer ettik yaw şaka gibi

Reis gibi hakkı yendiği zaman posta koyan kimse olmazdı.. İlk transfer dönemi harika ikinci transfer dönemi ise rezaletti yabancı sınırlaması yüzünden ama kurbanlık koyun hiç olmadı bugüne kadar.. Her hakkımız yendiğimizde balyozu indirirdi..Fedarasyon Aysal döneminde açıktan yabancı sınırlaması , hakemler Fatih Terim'i Galatasaray'dan kopartıp milli takımın başına getirme planlarını boşuna yapmadı çünkü bu adam gelmiş geçmiş en çaplı başkandı.. Biz çapsızlarla bile bu kadar başarıyı yakalarken Aysalla neler neleri başarırdık kim bilir..

Gun geliyor bu baskana sayiyorum bizi soktugu mali tablo, Mustafa Cengizi ima edip ettigi sozler yuzunden..

Gun geliyor baskanim, sana beton yetmez diyorum. Beni cok ikileme sokuyorsun baskan. Takimi fenere karsi sahadan cektigin anı, fenerin stadindan kayarak kazandigimiz kupayi.. Guzel anilarimiz var baskanim

Geri
Üst Alt