Ünal Aysal Yeniden Başkan Olmalı mıdır?

Ünal Aysal Yeniden Başkan Olmalı Mıdır?

• Kesinlikle olmalı

Oy: 47 64,4%
  • Olsa da olur olmasa da

Oy: 5 6,8%
  • Olmamalı

Oy: 5 6,8%
  • Kesinlikle olmamalı

Oy: 14 19,2%
  • Kararsızım

Oy: 2 2,7%

• Kullanılan toplam oy
    73
  • Anket kapatılmış .
Aysal'ı reddetme lüksümüz yok ama ben inanmıyorum geleceğine.

Sent from my iPad using Tapatalk

Çok belli değil mi.Hükümet-cemaat kavgasından dolayı değişen konjonktüre uyum sağlamak için getirildi.Aysal şike de şike derken Yarsuvat'ın şike bir komploydu demesi başka neyle açıklanabilir sence?

Yarsuvat´in ve Aziz Yildirim´in hangi siyasi zümreye yakin oldugunu bilerek, aciklanabilir. Hükümet-Cemaat catismasi ile birlikte, Ergenekon/Balyoz faillerinin, ile AKP arasinda bir yakinlasma oldugu söz konusu. Inci bir iplik ile olsa dahi. Düsmanimin düsmani, dostum gibisinden, bir durum.
Dursun sike yok demez, ama ayni zamanda sike konusunda ne saldirmasi icin bir sebebi, ne de bu konulara girecek hirsi var.

Galatasaray´da baskanlari siyasi konjektür belirlemez. Dursun bile zannedilgidi kadar hükümete yakin degil. Bir Apo Albayrak kadar degil mesela.

Yarsuvat´in ve Aziz Yildirim´in hangi siyasi zümreye yakin oldugunu bilerek, aciklanabilir. Hükümet-Cemaat catismasi ile birlikte, Ergenekon/Balyoz faillerinin, ile AKP arasinda bir yakinlasma oldugu söz konusu. Inci bir iplik ile olsa dahi. Düsmanimin düsmani, dostum gibisinden, bir durum.
Dursun sike yok demez, ama ayni zamanda sike konusunda ne saldirmasi icin bir sebebi, ne de bu konulara girecek hirsi var.

Galatasaray´da baskanlari siyasi konjektür belirlemez. Dursun bile zannedilgidi kadar hükümete yakin degil. Bir Apo Albayrak kadar degil mesela.

İşte Yarsuvat'ın Spor Kulübü'nün S'si ile alakası yokken ne oldu da birden aday oldu da kazandı,bu adaylığın arka planında kim var?Yani tesadüf değil bütün bunlar.

Bu dediğine katılmıyorum ama saygı duyarım.Tek bir ölçüt değil ama önemli ölçütlerden birisi.Albayrak daha yakın olabilir ona katılırım ama Dursun da bildiğin hükümetin adamı.

Olsa da olur olmasa da ile kararsızım arasında bir yerdeyim.

İşte Yarsuvat'ın Spor Kulübü'nün S'si ile alakası yokken ne oldu da birden aday oldu da kazandı,bu adaylığın arka planında kim var?Yani tesadüf değil bütün bunlar.

Bu dediğine katılmıyorum ama saygı duyarım.Tek bir ölçüt değil ama önemli ölçütlerden birisi.Albayrak daha yakın olabilir ona katılırım ama Dursun da bildiğin hükümetin adamı.

Aday yok cünkü. Bir nevi deneyimli, deniyimli, ilgili, ilgisiz, herkesin Baskan olabilme firsati dogdu. Reputasyon sahibi Üyeler ise, su an uzak duruyorlar. Tamamen kulübün maddi durumuna bagli bir olay.

AKP´nin adami diye bir olay yok. Dursun bir is adami olarak, ülke icinde kim dümende ise, onun ile is yapar. Ideolojik olarak cogu üyeler gibi oda, farkli bir zümredendir.

Buna uymayan, Apo gibi cok az adam var. O bile hükümetin adami degil, yani bu hükümet ile cikmadi ortaya. Ama hükümete cok daha iscel bir bagi var.

Aysal mutlak başarı demek mi
her başlıkta 0'a geri dönüyoruz yaw
Aysal neden tüm taraftarlarca istenmesi gereken bir isim olsun ki, load of Baloney

Aday yok cünkü. Bir nevi deneyimli, deniyimli, ilgili, ilgisiz, herkesin Baskan olabilme firsati dogdu. Reputasyon sahibi Üyeler ise, su an uzak duruyorlar. Tamamen kulübün maddi durumuna bagli bir olay.

AKP´nin adami diye bir olay yok. Dursun bir is adami olarak, ülke icinde kim dümende ise, onun ile is yapar. Ideolojik olarak cogu üyeler gibi oda, farkli bir zümredendir.

Buna uymayan, Apo gibi cok az adam var. O bile hükümetin adami degil, yani bu hükümet ile cikmadi ortaya. Ama hükümete cok daha iscel bir bagi var.

Hükümetin adamı derken şu an öyle.Yoksa katılıyorum rüzgar nereye eserse oraya giderler,o kısmı biraz yanlış ifade etmiş olabilirim.

Ben bu durumu siyasal olarak pozisyon alma şeklinde de yorumluyorum.Bu denli yandaşlığı başka bir şeye yoramıyorum çünkü

Aysal mutlak başarı demek mi
her başlıkta 0'a geri dönüyoruz yaw
Aysal neden tüm taraftarlarca istenmesi gereken bir isim olsun ki, load of Baloney

Aysal aptal degil, kulübü yönetmenin nekadar zor oldugunu gördü yanliz kalinca. Özellik ile futbolda para harcamak bile basariyi garantilemedigini ögrendi, ki birde durum sikintili artik. O yüzden kulübün gelecek yillarda, maddi olarak nereye gidecegini kolluyor. Mevcut yönetimden daha iyisini yapabilecegini düsünse, yarin adayligini aciklardi.

Özellik ile durum sallantili iken, tarfatarin kendisine kazandirdigi suni efsaneligi, risk etmemesi bile, gelmemesi icin basli basina bir neden.

Hükümetin adamı derken şu an öyle.Yoksa katılıyorum rüzgar nereye eserse oraya giderler,o kısmı biraz yanlış ifade etmiş olabilirim.
Ben bu durumu siyasal olarak pozisyon alma şeklinde de yorumluyorum.Bu denli yandaşlığı başka bir şeye yoramıyorum çünkü

Siyasi olarak pozisyon almak icin, yönetimin basindaki adam önemli degil. Aziz ruhen hükümet düsmanidir, ama her daim yönetimini hükümetin adamlari ile doldurmustur. Bunun bizde imkani yok. Cünkü bizde cougunluk olarak, yakin görünenler bile, uzaklar oralara.

Aysal aptal degil, kulübü yönetmenin nekadar zor oldugunu gördü yanliz kalinca. Özellik ile futbolda para harcamak bile basariyi garantilemedigini ögrendi, ki birde durum sikintili artik. O yüzden kulübün gelecek yillarda, maddi olarak nereye gidecegini kolluyor. Mevcut yönetimden daha iyisini yapabilecegini düsünse, yarin adayligini aciklardi.

Özellik ile durum sallantili iken, tarfatarin kendisine kazandirdigi suni efsaneligi, risk etmemesi bile, gelmemesi icin basli basina bir neden.
abi film var mı

Siyasi olarak pozisyon almak icin, yönetimin basindaki adam önemli degil. Aziz ruhen hükümet düsmanidir, ama her daim yönetimini hükümetin adamlari ile doldurmustur. Bunun bizde imkani yok. Cünkü bizde cougunluk olarak, yakin görünenler bile, uzaklar oralara.

Dediğin güçlü bir yönetim olursa geçerli bence.

Aysal'ı reddetme lüksümüz yok ama ben inanmıyorum geleceğine.

Sent from my iPad using Tapatalk

adamda göt korkusu var, önce biseyler diyo taraftari umutlandiriyor sonrada yan ciziyor düsünmüyorum diyor, herkes sanli galatasarayi su an izlemekte hickimse elini tasin altina koymadi!

gelmis olsa heralde eski hatalarindan ders alir ona göre hazirlanir, ve bence gelmis olsa büyük ihtimal galatasarayi bu isi bilen kisilere emanet eder.

enaz başkan kadar çok güçlü bir yönetime ihtiyacımız var. yönetim kadrosunun önemini bi türlü kavrayamadık.

Adnan Polat ile Ünal Aysal´i sportif acidan mükayese etmenin hic bir anlami yok. Adnan Polat kulübün basina geldiginde, kulübün durumu ortadaydi. Ekonomik acidan Fenerbahce ile aramizda fark artik zor kapanacak bir sekilde acilmisti. Galatasaray´in gelirleri o sürec icerisinde, cesitli projeler ile ciddi bir sekilde yukariya cekilmistir... Yapilan mali hatalara ragmen, bunlar gerceklesmistir.

Sportif olayi ise cok fazla, ve gereksiz yerlere bagliyorsunuz. Sportif acidan dümeni Türk futbolunun piri olan bir adama teslim etmek ayri bir durum, yeni bir macera aramak, ayri bir sorundur. Feldkamp türk futbolunu cok iyi biliyordu, ancak talihsiz yasinda ve saglik sorunlarinda yatiyordu.

Feldkamp dönemi: 13 Milyon avro = Sampiyonluk, tarihin belki de en güclü Fenerine karsi. /Revizyon büyük ölcüde yeni kurulan kadro
Skibbe dönemi: 12 Milyon avro = 5. Sira
Rijkaard: 17 Milyon avro = 3. Sira
Rijkaard (Sezon basinda kovuldu): 29 Milyon avro = 8. Sira

Özellik ile Post-Feldkamp kadrolarina fazlasi ile kalite vardi. Yillar sonra avrupada yeniden varlik gösterebildigimiz dönemlerdi. Ama bilmem Panathinaikos´a karsi sow yaparken, dönüste Türkiye´de Ankaragücünden 3 tane yiyebiliyorduk. Bazi maclarda show yapiyorduk, sonra bir kac mac boyunca puan alamiyorduk.

Bu futursusca yapilan harcamalar hem kulübü borca sokmustur fazlasi ile, hemde kulübe bir sportif basari olarak dönmemistir. Ancak yapilan ekonomik projeler olmasaydi, Galatasaray Polat sonrasinda aday bile bulamazdi.

Ünal Aysal´in ilk ciktigi programlari hatirlarim. Kendisinin ufkunda ayni sekilde, marka bir yabanci hoca vardi. Böyle bir tane modelin, Türkiye üzerinde simdiye kadar daha tuttugu görülmemistir. Ne bizde, ne baska bir büyük takimda. Galiba ilk sezondan sonra, bir aciklamasini hatirliyorum. Bastan pasif kaldim, ama artik isi ögrendim ve daha aktif olacagini belirtiyordu (Sportif anlamda). Galatasaray´da baslangicin sonu bu oldu.

Herkes bildigi isi yapmalidir, bunu Polat´da tecrübe etti. Ikinci yönetiminde Ünal Aysal da.

Son düzenleme:
Çare GS tarihinin Ali Sami Yen den sonraki en buyuk baskani Faruk Surendir.

20-30 bin taraftar evinin onune pankartlarla yurumeliyiz.

Geri
Üst Alt