# Ünal Aysal

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Ünal Aysal Resmen Adaylığını Açıkladı

hayırlı olsun selçuk inan volkan şen ve hamiti alıcaz demedi :) şimdilik temkinli....

Listemi divan kuruluna bildirecegim dedi. Divan kurulu yarin. Yarin belli olur her sey.

Bahri anca sallar..Tabi onun ağzından laf alamazlar..

Hayirli olsun hepimize. Cok sevindim.

Cok akli selim bir beyefendi.

Haldun reisi de alsa keşke Ünal başkan :)

yapmayın etmeyin tamam ünal aysal fetişizmi son noktada ama :) yaşa varol mükemmel konuştu süpersin ünal abi durumları olmadı basın toplantısında başka bişeymi izlediniz.. bildiğiniz düz bir konuşma... ne demesi gerekiyorsa onu söyledi bence toplantıda ki tek artısı dürüstçe para filan vermem demesi

Çok fazla beklentiye sokmadığı iyi oldu..Millet hemen çoşardı..

Drogbalı Etoo lu kadrolar kurulmaya başlanmıştı şimdi :D :D

Düşünceleri çok olumlu çok beklentilerimden daha ilerde.

Merak ediyorum, kaçınız Bülent Tulun'u tanıyor? :) Hadi onu geçtim, neden bu kadar nefret ediyorsunuz?

"Başkalarının önünde ceket ilikleyen değil, ceket ilikletecek başkan isteğimizse eğer, Ünal Aysal çok ceket ilikletir gibime geliyor!"

twitterdan bir yorum..

Ne olursa olsun,ben çıkıp bunları bunları yapacam demesini bekliyordum,yanılttı beni.Şimdi adamı savunsak ne yazar.Ne yapacağını bilmiyoruz ki.Parası varmış,bana hayrı yoksa ne anladım ben bu işten.Demirören gibi olmasın tamam ama en azından Kiğılı ve Aziz Yıldırım'ın yaptığı maddi yardımları yapmalı !

Galatasaray'a yakışacak bir başkan geliyor. Hayırlı olsun.

yapmayın etmeyin tamam ünal aysal fetişizmi son noktada ama :) yaşa varol mükemmel konuştu süpersin ünal abi durumları olmadı basın toplantısında başka bişeymi izlediniz.. bildiğiniz düz bir konuşma... ne demesi gerekiyorsa onu söyledi bence toplantıda ki tek artısı dürüstçe para filan vermem demesi
Beklentiye sokmadı bu yüzden sevindim..

medya seçim vaatlerine başlatır şimdiden

Bu adamı ne zaman görsem içimdeki karamsarlıklar gidiyor, umut fişekleri çakmaya başlıyor. Nirvana öncesi kargaşayı atlatıyoruz sanırım. Adnan Polat'ın karşı kutbunu hemen onun ardından görünce bir dumur durumu yaşıyacağız. Çok mutluyum.

Galatasaray'ımız için hayırlısı olsun.

Yönetim kadrosu konusunda sadece tek bir başkana bağlı bir yapı değil her bir üyesinin geniş düşünce yapısı ve projeleriyle oluşturmya çalışması bunu dile getirmesi rahatlattı çoğumuzu.

Cevap: Ünal Aysal Adaylığını Açıkladı !

Bknz:Adnan Sezgin

Bülent Tulun yanlış olur bana göre.Kenyon görecez gelirse inşAllah başarılı olunur.

Tulunda kötü ama sezginle arasında çok fark var..Tulun en azından kongre üyesi,sezginin ne olduğu belli değildi..kime çalıştığıda belli değildi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt