# Ünal Aysal

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Ünal Aysal Resmen Adaylığını Açıkladı

Bülent Tulun'un Zapata transferinden önce onu övüşü ve Başkana önerdiğini ballandırarak anlattığı anlar gözümün önünden gitmiyor.

Bu adama transfer filan yaptırmayacan.

Transfer değilde sadece futbolcu ilişkilerini yönetecekse bu işin kralını Abdurrahim Albayrak yapardı.

Her türlü gereksiz bir adam yani Tulun..

Gerçekleri konuştuğu için,3 sene şampiyonluk,drogbalar felan deyip milleti keklemedi.

Ayrıca senden başkada böyle düşünen yok.

2012 dememesi b le kafi benim için:)

Herkesten farklı düşünmem susmamı gerektirmez değilmi ? renktaş ben sen ne kadar aysal başarılı olsun istiorsan o kadar çok istiyorum.. ama fazla beklenti oluştuğunu görüyorum.. fazla abartıldığını düşünüyorum... adamı bir anda ceylan gözlüm selvi boylum klasmanında karşılayıp daha sonraki ilk hayal kırıklığında üzülmemizi istemiyorum olay bundan ibaret..

Benden başka kimsenin böyle düşünmemiş olması benim susmamı gerektirmez değilmi ?

Ayrıcas renktaş

Kardeş bu dediğine sen inanıyormusun ? daha önce tek bir gün yöneticilik yapmayan bir adamı başkanlık için destekliyoruz sonra profesyonelleşmek için yapıyoruz diyoruz ? neye güveniyoruz o zaman ? referansı nedir şirketlerimi ? öyleyse demirören de zengin ? bence zar atıyoruz... kaldıki para işide yoksa işin içinde hep yekte gelebilir gibime geliyor... UMARIM yanılırım ve takımımız çok başarılı olur

Adamın yıllarca Türkiye'de kalmaması çok önemli artıdır benim için. Adnan Öztürk'ün kulüpte görev alacak olması da benim için profesyonellik açısından yeterlidir. Adam diyor zaten ben futboldan fazla anlamam bu işi bilenlere bırakacağım ki normal olanı da bu.

Yönetim yapısından açıklamalarının bir bölümünde bahsetti ordan çıkarmıştım.Şunu şunu yapıcam getiricem demesini bekleyelim hele seçime çok var daha vaatlerini seçime 1 hafta kala nasıl olsa yapar.Ama hepsinden önemlisi yönetim kadrosunu nasıl kuracağı hakkındaki açıklamalrıydı düşünceleriydi.

Bakalım,diğer başkan adaylarına da bakalım.Ben Adnan Polat kalmasından yanaydım ama...

Hayırlısı bakalım.

Kardeş bu dediğine sen inanıyormusun ? daha önce tek bir gün yöneticilik yapmayan bir adamı başkanlık için destekliyoruz sonra profesyonelleşmek için yapıyoruz diyoruz ? neye güveniyoruz o zaman ? referansı nedir şirketlerimi ? öyleyse demirören de zengin ? bence zar atıyoruz... kaldıki para işide yoksa işin içinde hep yekte gelebilir gibime geliyor... UMARIM yanılırım ve takımımız çok başarılı olur

kardeş kızma ama bu kadar karamsar görünce seni acaba Helvacı mısın diye sordum kendi kendime :D ne yaptın aramıza mı sızdın :D

Abi bunu hangi laflarından çıkardın,orası beni düşündürdü.Adam çıkıp bunları bunları yapacam demedi ki.Seni,beni de çıkarsından bende Galatasaray'ın büyüklüğünden bahsederdim,aynısı yaptı.Şuan çok nötrüm.Bu adamın neler yapabileceğini henüz bilmiyorum.

Para konusuna gelince ise Aziz Yıldırım olsa yeterdi,Yıldırım Demiören olmasını beklimiyorum zaten.Büyük başkanlar,gelişmekte olan klüplere ayrıcalık,maddi olanak sağlamalı,gerekirse cebinden para atmalı.Aziz gibi olsa yete bana.

adamı eleştirmeni yadırgamadım. avatarında adnan polat olan birinin bu herifi benimsemesi zor:)

Ünal Aysal dan iyi baskan olur, yanliz futbolu komple yabanci kisilere emanet ederlerse basimiz agriyabilir. Adnan Öztürkün veya en azindan BÜlent tulunun bu yönde etkili olmasi lazim. Yoksa her zamanki gibi sportif basarisizlik Ünal Aysal reise patlar ve sonra yasanacaklari biliyoruz zaten.

adamı eleştirmeni yadırgamadım. avatarında adnan polat olan birinin bu herifi benimsemesi zor:)

Adnan Polat'ın neler başardığını yakında daha iyi anlayacaksınız,umarımda anlarsınız.Şimdi meydan sizin,konuşun...

Adamın yıllarca Türkiye'de kalmaması çok önemli artıdır benim için. Adnan Öztürk'ün kulüpte görev alacak olması da benim için profesyonellik açısından yeterlidir. Adam diyor zaten ben futboldan fazla anlamam bu işi bilenlere bırakacağım ki normal olanı da bu.

Adnan Öztürkü biliyoruz kefiliz diyorsun yani Özhan Canaydın döneminde yönetimdeyken bir sezonda değişen onlarca futbolcu en büyük referansıdır diyorsun yani ...

Adnan Öztürkü biliyoruz kefiliz diyorsun yani Özhan Canaydın döneminde yönetimdeyken bir sezonda değişen onlarca futbolcu en büyük referansıdır diyorsun yani ...

Haldun Üstüneli kapıdan sokmamak lazım o zaman :)

Adnan Özürkü desteklediğimden değil ama mantık öyle diyor

Aydın Arslam@

Albayrak listedede büyük ihtimal olacak..Albayrak ile birlikte birçok yemeklerede gidiyorlar..En son mesut Yılmazla yemek yediler..

Başkan adayı olduktan sonra Kanyonlar ile anlaşması bunlara bırakacam demesi futbolu benim için yeterlidir.

kardeş kızma ama bu kadar karamsar görünce seni acaba Helvacı mısın diye sordum kendi kendime :D ne yaptın aramıza mı sızdın :D

Yok genelde kral çıplak dersen olacağı bu kızmadım kardeş:) vel hasılı kelam 9 köyden kovulmuş 10 uncu köyden yazıyorum zaten :)

Unal Aysal iyi bir adama benziyor, kulturell, entelekturell, egitimli bir imaji vari. Fakat turkiyede böyle adamlar barinamaz, bize vuran kiran parcalayan bir baskan lazim. Ulusoy tek adayim. Azizle bas edecek tek adam ulusoy

Adam şimdi çıkıp dese cebimden para vereceğim diye ertesi gün medya neler yazar düşünemiyorum bile!Bence kendiside biliyordur bu takımın ciddi bir paraya ihtiyacı olduğunu.

Şurada bu adamı eleştiren kişileri bir daha Adnan Polat'ı savunmamaya davet ediyorum, çünkü bariz bir şekilde kendileriyle çelişiyorlar.

Her ne olursa olsun, adamın akıllı biri olduğunu şu konuşmasından çıkarabiliriz. Bizim için zaten önemli olan bu değil mi? Bize paradan çok, kulübü doğru yönetecek, aklı başı yerinde bir yönetici lazımdı. Ünal Aysal'da da görünüşe göre bu açığı fazlasıyla kapatacaktır.

Herkesten farklı düşünmem susmamı gerektirmez değilmi ? renktaş ben sen ne kadar aysal başarılı olsun istiorsan o kadar çok istiyorum.. ama fazla beklenti oluştuğunu görüyorum.. fazla abartıldığını düşünüyorum... adamı bir anda ceylan gözlüm selvi boylum klasmanında karşılayıp daha sonraki ilk hayal kırıklığında üzülmemizi istemiyorum olay bundan ibaret..

Benden başka kimsenin böyle düşünmemiş olması benim susmamı gerektirmez değilmi ?

Ayrıcas renktaş

Senden başka böyle düşünen yok dedim,susmalısın demedim.Herkes fikrinde düşüncesinde hürdür,fark yaratan şeyde budur zaten.

Şahsi fikrime gelince yorumlarının bir kısmına katılmazken bir kısmına katılıyorum.Özelliklede ilk bakışta insanları vezir yapma konusunda katılıyorum lakin bu adam gerçektende diğerlerinden çok çok farklı.

Galatasaray kötü durumda olduğu için adayım , iyi olsaydı tribünde oturur keyifle izlerdim diyor!!!

Ünal Aysal bu iş için biçilmiş kaftan.

Başkan adayı olduktan sonra Kanyonlar ile anlaşması bunlara bırakacam demesi futbolu benim için yeterlidir.

Kanyon konusu hakkında çok şey yazmıştım sadece şöyle kısaca yaziyim PETER KANYON olayı çok abartıldı.. chelseade çok büyük işler yaptı dendi ? bende insaf dedin Abrahamovichin döktüğü paraya bak dedim .. chelsea den bahsediyoz arsenal den değil dedim ...türkiyeyi bilmez şartları bilmez dedim... ADI PETER olunca badem gözlü oldu ADAMIN ADI mehmet KANYON olsa ne yapardınız dedim...çok şey dedim ama demekki hiç bişey dememişim zira senin anlattıkların karşıdakinin anladığı kadardır...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt