# Ünal Aysal

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Ünal Aysal Resmen Adaylığını Açıkladı

Çıkıp 100 vercem dese mutlu olurdunuz,100 vermem dedi mutlu oldunuz.Çoğunuz ne istediğinizi bilmiyorsunuz.

Üstüme alındığım için cevab yazıyorum.. ben ünal aysalın konuşmasını çok beğendim.. PARA VERMEYECEM demesini Çok onurlu ve dürüstçe buldum.. demek istediğim çok büyük beklentiler içindeyiz ve inanılmaz bir şişirme durumuyla karşı karşıyayız... en ufak bir sekmede burada şişirme yapanların bir çoğu neler neler diyebileceğini sen benden daha iyi bilirsin daha tecrübelisin.. bak dostum taraftar içinde kimse ADNAN POLAT kadar sevilmedi nasıl gönderildiğine bak teneke bağladık arkasına...ilerde yine bu olmaması için beklentiye kapılmayalım fazla büyütmeyelim abartmayalım sonra hayal kırıklığına uğramayalım diyorum

Bu kulübe ne parasız, ne korkak, ne de başarısız adamlar geldi ama hiçbiri Adnan Polat gibi değildi. Adnan Polat bence düşünme yetisini kaybetmişti. Akıl ihsanını kaybetmiş biri bırak bir kulübü, cami şadırvanını bile yönetemez. Bu yüzden bu yapılanlardan daha fazlasını hak etti de neyse... Zamanında sevilmesi, zamanında yaptığı doğru ve yakaladığı pozitif ortam ile alakalıdır. Bu hayatta her şey karşılıklıdır; o da yaptıklarıyla inişli ve çıkışlı bir karşılık aldı.

-İşin ironik tarafı; Adnan Polat bu tepkilerin neden olduğunu, neyin nerede olduğu bile idrak edemedi.

-İşin kötüsü; eleştirilenlere inatçı bir şekilde "bunlar hiyanet ediyorlar" dedi. Hala da aynı tas aynı hamam. Bilakis sayın Aysal öyle değil, şu konuşmasında bile bir plan, bir akılcılık ve dürüstlük var. Kişisel meziyetlerinden bahsetmiyorum bile...

hayri kozak ünal aysalın listesinden giriyor.... ntvspor....

hayri kozak listede beyler ntvspor da verdi suan

Son dakika, Ntv Spor.

Hayri Kozak Ünal Aysal`in listesinde.

Çok çok çok çok çok iyi haber be Hayri Kozak listesinde :D

Allahım uzun zaman oldu bukadar sevinmeyli çok iyi haber ya :D

Hayri Kozak'ın listede olması çok güzel.

Bahri neredeyse ağlayacaktı, kıyamam Bahri çokmu üzüldün...??? Sende pes ettin anlaşılan, hala "futbolcu ismi vermedi" diyor..Çok komiksin Bahri:) M.Sarp' ı gönderecemmi deseydi???

manyak liste yapiyor baskan :D

Hayri reis Aysal'ın listesinde! süper haber!

senin yaptığınada lafın başını okudum ama nokta noktasını okumaya vaktim kalmadı denir... ben muhalefet yaptığımı düşünmüyorum Burada ünal aysalın gelmesi ile taraftarın ne çıkacağı belli olmayan sözde yıldız futbolcuları hava alanında omuzlarda karşılamasının pratikte aynı aklın mantığın ürünü olduğunu söylüyorum..

Hala inat ediyorsun, hala " ölüyorsun, fazla ümitlenme, bu ambulansa fazla bel bağlıyorsun" diyorsun. Bunun bu adama ne gibi faydası var bunu çözsen iyi olacak. Muhalefet derken burda oluşan genel pozitif havaya muhalefet etmekten bahsediyorum. Başı, sonu aynı. Üretmeyen sadece eleştiren muhalefet istemiyoruz sloganı hereyerde geçerli Ali.

1-Hayri Kozak 2-Adnan Ozturk şimdilik netleşen isimler bunlar dimi arkadaşlar ???

hayırlı olsun müstakbel başkana :)

Galatasaray'in 100 M ile gelmek gibi bir baskanliga ihtiyac yok. GS'in kendi degerleri, gücü vardir zaten.

ne demek? hangi baskan aday "100M" ile gelmek istemis? :D

Hayri Kozak.

Gol olur. :)

Bugün cok güzel bir gün.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt