# Ünal Aysal

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Ünal Aysal Resmen Adaylığını Açıkladı

Bir yanda Ali Haşhaş ve Taner Aşkın....Diğer yanda Adnan Öztürk ve Hayri Kozak...İşte vizyon, işte fark.

Cevap: Ünal Aysal, başkan adaylığını açıkladı !

100 adam olsa yine bu adam seçilecektir.. İnş. hepimiz için en hayırlısı bu olur..

Görkem sanırım aynı başlıktan var :)

bence bu adam adnan polat tan beter olacak gibi.sportif başarıyı öne koyması lazım en sona değil.cebimden para harcamayacağım dedi nasıl transfer yapıp başarılı olacak merak ediyorum.

yoksa sen ekonomik olarak kulubü kalkındırıp kasasına istersen 1 milyar dolar koy kulüp bugünkü gibi darmadağın olacaksa kimse .......mez öyle başarıyı.adnan polat ta tüzüğü yaptık stad yapıldı riva yapıldı diyor ama sonuç ortada.ben bu adamdan bir şey beklemeyin diyorum.

Teknik Direktör kim acaba. Sanıyorum ki İMPARATOR.

bence bu adam adnan polat tan beter olacak gibi.sportif başarıyı öne koyması lazım en sona değil.cebimden para harcamayacağım dedi nasıl transfer yapıp başarılı olacak merak ediyorum.

yoksa sen ekonomik olarak kulubü kalkındırıp kasasına istersen 1 milyar dolar koy kulüp bugünkü gibi darmadağın olacaksa kimse .......mez öyle başarıyı.adnan polat ta tüzüğü yaptık stad yapıldı riva yapıldı diyor ama sonuç ortada.ben bu adamdan bir şey beklemeyin diyorum.

0'dan baslayip Türkiyenin en zenginleri arasina girmesi yeteri bir basari degilmi ?

+ Cebinden 100% para verecektir ama bunu cikip bizim kolpa basina duyurmasimi gerekir ?(onlar aralarinda halleder olay...)

Yemin ederim yarindan itibaren istersen beni veya sen kendin baskan ol seneye 14. olmayacagimizin garantisini verebilirim...

Yani Polattan beter olmak imkansiz

Keşke ekibini de açıklasaydı.Bülent Tulun şimdiden teknik direktör arayışlarına başlamış bu arada.

Her şey transferle olacak diye bir şey yok, her sene maksimum 2 transfer yapmak yeterlidir, açıklamalara gelince bu tarz lafları hoşa gidiyor, ama Polat da ilk geldiği zaman bu tür laflar ediyordu sonu hüsran oldu.Sonuçta kimin iyi, kimin kötü olacağını bilemeyiz ama tutarlı bir başkan her zaman önceliğimdir.

bu takımdan bir tane bile adam bırakma.(gençler hariç)neill,kewell vb. hepsi gitsin.

Basin toplantisini izledim cok güzel konustu begendim hayirli olsun isallah güzel günler görecegiz

Bu takımdan kalan olur şimdiden söylim;),Balta bunlardan biridir..Giderse büyük iş olur.

Aynen ya öyle bi psikoloji bıraktılar ki bende 1 tanesini bile görmek istemiyorum ama böyle bir şey mümkünmü bilemiyorum.

Öyle birşey tabii ki mümkün değil.Mutlaka kalacaklar olacaktır lakin çürük çoğunluk temizlenecektir.Rahat olun.

Ayrıca Ribery olayını da unutmamak lazım.

Bülent Tulunun en iyi arkadaşlarından biri Geretstir.Yönetimde olursa ilk onunla masaya oturur.Bence gelmesin Tulun yönetime.İş yapacak bir adam değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt