# Ünal Aysal

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Ünal Aysal Resmen Adaylığını Açıkladı

Gerets'in elinde adam akıllı bir kadro olsaydı şu an Şampiyonlar liginde Shaktar'ın rolünü üstleniyor olacaktık. Adamı Inamoto transferi ve o zamanki ekonomik durum bitirdi.

hayirlisi, zaten baskan olur, dogru durust rakibi yok, insallah iyi yabanci profesyonel getirir, Peter Kenyon mesela...

Linderothu istemekten Geretsin dilinde tuy bitmisti ve o Linderoth ile sorunsuz sahaya 5 hucumcu ile cıkabiliyorduk.

Gerets kral top oynatır.Hele son dönemde 7 defansif oyuncu ile oynamamızdan sonra.Müthiş olur.Lakin ben geleceğini sanmıyorum.Lyon'un teklifini reddetmişti en son.İyi para alıyor sanırım Fas'ta.

Gerets gelirse süper olur ama bende geleceğini sanmıyorum.

gerets gelir bence, ama lucescu daha zor, adam yillik 3.5 milyon euro net aliyor, biz o parayi ancak Rijkaard a verebildik, yani yine verirlermi soru isareti..

Cebinden para vermesine zaten gerek yok,kredi gücünü kullansin yeter.

Şimdiye kadar Fatih Terim diyordum ama şimdi sakin kafayla düşününce Abdullah Avcı diyorum. Ünal Aysal gibi analitik düşünen birine aynı düşünce yapısına sahip bir TD gerekiyor. Kısa vadede başarı hemen gelmez ama uzun vadede müthiş bir birliktelik olur. Çok düşük ihtimal şu an bunun gerçekleşmesi ama bunuda yaparsa Ünal Aysal'ın elini öpmeye giderim.

bbsporteknikdirezuz.jpg

Bir tane daha öneri: Lütfi Arıboğan (Mutlaka Yönetimde Olmalı)

1392132fulllndapa.jpg

Şimdiye kadar Fatih Terim diyordum ama şimdi sakin kafayla düşününce Abdullah Avcı diyorum. Ünal Aysal gibi analitik düşünen birine aynı düşünce yapısına sahip bir TD gerekiyor. Kısa vadede başarı hemen gelmez ama uzun vadede müthiş bir birliktelik olur. Çok düşük ihtimal şu an bunun gerçekleşmesi ama bunda yaparsa Ünal Aysal'ın elini öpmeye giderim.

unal aysal yabanci dusunuyor, bunu herkes anladi (zaten soylemis yakin cevresine).. yerli hoca degil ilk tercihi

Linderothu istemekten Geretsin dilinde tuy bitmisti ve o Linderoth ile sorunsuz sahaya 5 hucumcu ile cıkabiliyorduk.

O Linderoth zaten bize iki şampiyonluğa mâl oldu. Ben de Gerets'i isterim. Galatasaray'a uygun bir sistemi var. Alınacak kaliteli oyuncularla takımı iyi top oynatacaktır. Kondisyon desen hep iyi.

Yerli Terim, yabancı Gerets.

geretsi sevip canayi sevmmeyenler simdiden aglamaya baslasin:)

gerets gelir bence, ama lucescu daha zor, adam yillik 3.5 milyon euro net aliyor, biz o parayi ancak Rijkaard a verebildik, yani yine verirlermi soru isareti..

Lucescu 3,5 milyon mu alıyor. Azmış. Ben daha fazla tahmin ediyordum. Biz eğer Rıjkaard'a 3,5 verip getirebildiysek ve eğer Lucescu 3,5 verdiğimizde gelecekse, Aysal hiç durmaz hemen getirir. Sanmıyorum 3,5 alsın Lucescu. En az 5 alıyordur. Zaten adamın derdi para değil.

Lucescu 3,5 milyon mu alıyor. Azmış. Ben daha fazla tahmin ediyordum. Biz eğer Rıjkaard'a 3,5 verip getirebildiysek ve eğer Lucescu 3,5 verdiğimizde gelecekse, Aysal hiç durmaz hemen getirir. Sanmıyorum 3,5 alsın Lucescu. En az 5 alıyordur. Zaten adamın derdi para değil.

3.5 yillik net, primler, sampiyonluk haric, belki onlarla beraber 5 i bulur..

Ben de 5'den aşağı almıyor diye biliyorum.

Luce niye gelsin ?

Süper takim yapmis... Avrupada aslanlar gibi oynuyorlar... Para dertleri yok... fistik gibi stadlari var... Hicbir derdi olmayan adam neden kalkip bu kaos'a girsin ?

Luce niye gelsin ?

Süper takim yapmis... Avrupada aslanlar gibi oynuyorlar... Para dertleri yok... fistik gibi stadlari var... Hicbir derdi olmayan adam neden kalkip bu kaos'a girsin ?

yeni hedefler, yeniden heyecan icin, zaten Shakhtar bundan daha iyi olamaz, zirveye yerlesti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt