Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ünal Aysal: "P.League'de ilk 4 siraya oynayan takimlarin modeli, modelimizdir.
Profesyonellerle çalışacağız.
Planlı hareket edecez.
Cebimden para vermem
Hazırlıksız gelmemek için görüştüğümüz isimler var.''
Bunları söylemesi bizim için yeterli,umarım Polat gibi söylemekle kalmaz uygular.
100 milyon hikayesininde yalan çıkması beni ayrıca sevindirdi.
Cebinden para vereceğine kulübün gelirlerini artırmaya yönelik projeler geliştirmesi beni daha çok ilgilendiriyor.
Aynen katılıyorum artık bu işin profesyonellere bırakılması lazımdı çok geç kalındı ama ben çok memnun oldum açıkçası, herşeyin çok güzel olacağına inanıyorum
Arkadaşlar ben izleyemedim, amatör branşlarla ilgili bir şey söyledi mi?
Bir de Ali Sabancı olayı ne oldu?
Ünal Aysal: "GS’i artik Baskan’in tek basina yonettigi, Baskan’in kapasitesi ile yonetilen yapidan cikarmaliyiz."
Ünal Aysal: "Galatasaray, ekonomik gücünü artiracak rasyonel cozumleri üretlemeli ve nefes almalidir"
Ünal Aysal: "Günümüzde artik sportif basarilarin temeli güclü bir ekonomik yapi kurmakla mümkün olabilmektedir."
Ünal Aysal: "Galatasaray icin en iyisi demek sadece ulusal basarilar demek degildir. Esi gorulmemis Uluslararasi basarilar demektir"
Ünal Aysal: "Beni Galatasaray'da yönetime talip olmaya iten icinde bulundugu durumdur. Bugun GS'in bana ihtiyaci oldugunu dusunuyorum"
Ünal Aysal: "Yönetime gelmemiz halinde süratle hareket edebilmek icin elbette bazi oyuncu ve hocalarla gorusuyoruz. Net isim soleyemem"
Ünal Aysal: "Futbola yonelik bir tecrubesizligim olabilir. Ama GS bugun artik futbolun ustunde bir siket olmustur."
Ünal Aysal: "Galatasaray'i yeniden küllerinden yaratacagiz. Bundan kimsenin suphesi olmasin. GS'in suan yasadigi bir trafik kazasidir"
Ünal Aysal: "GS’i artik Baskan’in tek basina yonettigi, Baskan’in kapasitesi ile yonetilen yapidan cikarmaliyiz."
Ünal Aysal: "Galatasaray, ekonomik gücünü artiracak rasyonel cozumleri üretlemeli ve nefes almalidir"
Ünal Aysal:Kulüb Profesyonelce yönetilecek..
Ünal Aysal: "Günümüzde artik sportif basarilarin temeli güclü bir ekonomik yapi kurmakla mümkün olabilmektedir."
Ünal Aysal: "Deneyimli bir yonetim var. Bu saatten sonra transfer gibi islerin yeni yonetime birakilmasinin dogru olacagini dusunuyorum"
Ünal Aysal:Görev verildiği anda hazırlıksız yakalanmamak için gerekli temasları yapıyoruz
Ünal Aysal: Göreve bizim dışımızda kim gelirse her türlü desteği veririz..
Ünal Aysal: "Galatasaray'in 100 M ile gelmek gibi bir baskanliga ihtiyac yok. GS'in kendi degerleri, gücü vardir zaten"
Ünal Aysal: "Ben Galatasaray'in eskilerindenim. Gelenekleri, gorenekleri muhimserim. Galatasaray'in gelenekleri ihmal edilemez"
Ünal Aysal: "Stadin isminin ASY olmasi, gecmis yonetimden gelen bir sözlesme varsa buna uymak gerekir.
Ünal Aysal:İş hayatım boyunda tedbirsiz ve plansız hiçbir işe girmem..
Ünal Aysal:Tüzük'ü kesinlikle değiştireceğiz..Yanlışlıklar çok var..Her zaman engel olur..
Ünal Aysal:Ali Dürüst ile herhangi bir sorunumuz yok.
Ünal Aysal: "P.League'de ilk 4 siraya oynayan takimlarin modeli, modelimizdir."