# Ünal Aysal

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Ünal Aysal Resmen Adaylığını Açıkladı

Biz Ünal Aysal gözünden Galatasaray'a bakamıyoruz. Bakamayız da. O bilgisi yüksek bir iş adamı. Mesela çatının kapanması lazım. En az 15-20 milyon $ para lazım deniyor. Aklıma o geldi. Zaten para yok deniyor. Nasıl olacak bu iş. Aysal işte bu aşamada devreye giriyor. Adamın bizim hesap edemediğimiz bir ufku var ve böyle konuların üstesinden gelmesini biliyor. Bunu nasıl yapacak bilemeyiz, belki bir sponsor bulacak belki de..... başka bir şey gelmiyor ki akla. O yüzden biz Aysal'ı bekleyip görmeliyiz.

Galatasaray'ı gerçekten bir holding gibi yönetmeye çalışacakmış. Şöyle düşünelim. Dünyada en fazla izlenen oyun futbol ise, bu oyundan çok para kazanmak gerekiyor. Aysal'da işin bu tarafında.

o zamanki bütçeye göre kimleri bekliyordunuzki :D

pili bitmis, aylardir sakat olan inamoto, capsiz, kariyersiz, yeteneksiz heinz yerine sana 1000000 tane daha iyi futbolcu bulurum

tam sezginlik transferler bu arada...

isterse abramovich baskan olsun, isi bilen futbol yöneticisi olmaz ise bu takimdan bir cacik olmaz

pili bitmis, aylardir sakat olan inamoto, capsiz, kariyersiz, yeteneksiz heinz yerine sana 1000000 tane daha iyi futbolcu bulurum

isterse abramovich baskan olsun, isi bilen futbol yöneticisi olmaz ise bu takimdan bir cacik olmaz

Haldun Üstünelin ayrilma sebebi buydu iste... :( malesef ayni kafa ile devam ediyoruz ha tulun ha sezgin bence bi fark yok

Haldun Üstünelin ayrilma sebebi buydu iste... :( malesef ayni kafa ile devam ediyoruz ha tulun ha sezgin bence bi fark yok

üstünel gelse keske tulun'un yerine...öttürürüz bu ligi

ya da hic ayrilmasaydi :(

farkindaysaniz bizim gecen sene yaptigimiz bjk bu sene yapti...durum iyi veya kötü tas gibi takim yarattilar...seneye de defansi güclendirirlerse cok iyi bir takimlari olur

ama biz maalesef elimideki en önemli "hazineyi" (üstünel) yolladik :(

farkindaysaniz bizim gecen sene yaptigimiz bjk bu sene yapti...durum iyi veya kötü tas gibi takim yarattilar...seneye de defansi güclendirirlerse cok iyi bir takimlari olur

fb liler Haldun Üstünel i transfer edelim bize yeter diyorlardı.

Cevap: # Ünal Aysal

Aysal'ın tercihlerine saygı duymaktan başka çaremiz yok..Çalışmak istediği ve kendisine yakın olan kişileri listeye alıyor..Hakeden seçimi kazansın..Umarım eski günklere döneriz..Kim başkan olursa olsun işleri çok zor.Haluk ulusoy girerse üstünel onunla olacak..İsteyenler ona destek verir:D

Bizim en büyük hazinemiz Keita'ydı. Forvet hattını taşıyan isim oydu, yollanınca 3 mevkiye birden transfer yapmak zorunda kaldık, olmadı.

yahu o zaman otellere bile gidemiyorduk kimse gelmiyorduki bize şimdi bende bulurum bir sürü yetenekli oyuncu merak etme .

petre ler bratular geliyordu anca bize adnan sezgin 'in bulunduğu döneme bakın haldun üstünel kimleri getirebilmiş , elano , baros , kewell

bülent tulun'un görevde bulunduğu dönemde bu tarz oyuncuları geleceğini düşünüyorsan ne mutlu sana kaldıki iliç iyi bir katkı vermiştir heinz fransaya gittiğinde çok iyi oynamıştır .

o dönemde para yoktuki gazetelerde bir transfer için ÜNAL AYSAL'dan borç isteneceği hep yazılıyordu . İliç'ide o getirtmiş .

Heinz sampiyon oldugumuz sezon 1-2 tane kritik gol attiydi. O kadar yerin dibine sokmayin bu oyuncuyu.

Haldun Üstüneli de alsa listesine keşke

Burada tek kuruş vermem onun için beni seçmeyin diyişini zaten takdir ettik hatta bu konuşmadaki en büyük artısıydı benim için.. gazeteciler niye ünal aysaldan korksun ben korkan kimseyi görmedim... rahmetli özhan canaydın en az ünal aysal kadar ağır başlı biriydi hatırlarmısn bilmem elinde galatasaray anayasası vardı 10 yıl içinde 7 şampiyonluk 1 avrupa kupası demişti gelirken ? ünal aysalla özhan canaydınla kıyaslandığında özhan canaydının o zaman ki inandırıclığı daha keskin olmasına rağmen olanlar ortada... bide demişsin ki galatasarayın geleneklerini hatırlattı ünal aysal hangi sözüyle sana geleneklerimizi hatırlattı ? onuda geçtim eğer profilindeki yaşın doğruysa acaba hangi galatasaray geleneklerini bugüne kadar yaşadınız sonra unuttunuz ve şimdi tekrar hatırlıyorsunuz ? galatasaray gelenekleri dediğiniz şey şuanda puan durumundaki sıralamadır galatasaray bugün 14-15 yenilgi yerine 2-3 yenilgi almış olsaydı yönetim geleneklere uygun olurdu..maalesef şu gelenek meseleside baya bi sakız oldu ağzılarda

Nasıl sakız oldu dostum ? Galatasaray gelenekleriyle yaşar !!! senin Galatasaray tutkun yada taraftarlığınla benim taraftarlığım bir değil bunu kafana sok !!! Ben Galatasaray'ı 24 saat yaşayan insanım, adnan polat bizi ligte şampiyonluğu bırak şampiyonlar ligi şampiyonuda yapsa benim için hiçtir !!! Hiç bi Galatasaray başkanı bu zamana kadar taraftarı yani bizi fişlemedi ve Galatasaray onurunu yerle bir etmedi !!! Stad açılışında yaşanan olaylardan sonra adnan polat benim için ve milyonlarca Galatasaray'lı için bitmiştir !!! Galatasaray geleneği stad açlışında adnan polat gibi durulmasını öngörmez kim olursa olsun Galatasaray'lı herkezin önünde dik durmalıdır !!! Adnan polat orda 25 milyon Galatasaray'lıyı temsil ediyor ve ona göre orda duruşunu göstermeliydi ama onda o CESARET VE ASALET YOK !!! Sen adnan polat bağımlısı olarak geleneklerinden ve hedeflerinden kopmuş olabilirsin ama ben ve benim gibi milyonlarca taraftar geleneklerden ve hedeflerden kopamayız !!!

Rahmetli özhan başkandan en büyük artısı hayal satmaması. Adam çıktı doğruları söyledi ve bizim gerçek hedefimizi ve kurulma sebebimizi tekrar hatırlattı !!! AVRUPA'DA BAŞARI !!!! Bu sözü duymayalı kaç yıl oldu söylermisin ? Yaş konusu doğrudur 24 yaşındayım ama biz babadan oğla Galatasaray'lıyız. Babam 70 yaşında ve bu zamana kadar Galatasaray'ı böyle rezil bi halde görmedim diyor !!! Bu nedemek biliyonmu ? 70 yaşındaki adam bunu diyorsa bilki Galatasaray tarihinin en rezil ve yönetim olarak ne yaptığı belli olmayan kişilerin ellerindeyiz ama bunlardan kurtulmaya çok az kaldı.

ftw:"Bu arada son gelen haber Adnan Öztürk ile Ünal Aysal'ın yollarının ayrıldığı yönünde" (Alıntı)

Twitter

genel bir cevap veriyorum.

Bir insanın sözünü efsane etmek aynı zamanda onu efsane etmektir.

Efsane sözlerin sahipleri efsane olarak anılır ilerde.

Ama diyorum ya bekleyin ne o söz ne de Ünal aysal efsane olur.

sen ne yaptin cahİt kardeŞ ŞÖyle kÖtÜ konusmayin ya:) dİkkatİmİ ceken ceo sİstemİ ve futbolu profesyonellere birakmasi. Özellİkle 100 mİlyon euro para vermİcem demesİ İyİ cesaret. DÜrÜst oldugunu bu konusmasindan anladim. Adnan polat cok gÜvenİlİr gÖzÜkÜyoduda noldu. Takimi mahvettİ bİtİrdİ. Gs i tehdİt etsen yİne 14. Sirada olmaz be İstesende yapamazsin..

Adnan Öztürk ile yollarının ayrılacağını zannetmem Ünal Aysal'ın. Ayrılmamalıdır da.

bu cümlelerine katılmakla beraber futbol konusunda tecrübesiz oluşu türkiyede futbolun sahada kazanılmadığını (bknz aziz yıldırım ) zarın düşeşten çok hep yek ihtimalini artırıyor.. Burada hep zengin olmanın yeterli bir kıstas olduğunu düşünmemem daha önce beni şu ortamda nelerin heycanlandırabileceğini zaten yazmıştım ... ama insanllah başarılı olur ve kendisini ellerimiz patlayana dek alkışlarız..

bu arada futbolu Ünal aysal yÖnetmeyecek. Profesyonellere birakacak Önce bunu Ögrenİn. Zaten kendİsİ bunu sÖyledİ. Adam sankİ 100 mİlyon euro verecem dedİde bİz ona heyecanlandik. En azindan dÜrÜst oldugunu kanitladi. Adnan polat gİbİ show yapmadi. azcik ders alin. Basarili olur veya olamaz. En azinDAN taraftarini kandirip onlari Üzmeyecek bİrİ oldugunu Şu konusmalariyla kanitladi..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt